Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KatkaX Dítě tam klidně můžeš dát už ve 12ti měsících, ale přijdeš o RP!!! Pokud o něj nechceš přijít, tak jak jsem psala výše. Do 2 let max myslím na těch 46hodin měsíčně, od 2 let libovolně
@katulka.k píše:
Lituji, už není místo. Zájem byl opravdu veliký. My jedeme letos na dovolenou na Seychely a už se mi dělá nové BMW na zakázku
@alli_li píše:
Zakladatelka asi mela na mysli zda-li si k rodicaku muze privydelavat. Taky by me to zajimalo, jestli muzu nastoupit na HPP aniz bych musela zrusit RD. (syn ma 1,5 roku)
Pokud nastoupíš k původnímu zaměstnavateli, tak RD (rodičovskou DOVOLENOU) samozřejmě zrušit musíš. Těžko můžeš zároveň pracovat a zároveň mít omluvenou absenci v zaměstnání
Rodičovský PŘÍSPĚVEK dál pobírat můžeš nezávisle na pracovním úvazku a výši výdělku, pokud zajistíš řádnou péči o dítě zletilou osobou. Do dvou let věku smí přitom být v jeslích/školce jen nějakou omezenou dobu (číslo z hlavy nevím), od dvou let už neomezeně.
@alli_li Tak doufám, že najdeš dobře placenou práci, protože jinak si moc nepolepšíš. Nevím teda, jaký máš rodičák, ale u nás stojí jesle měsíčně 4500kč. Státní!!!
@Seizdra píše:
Hlavně ne nic, kde je potřeba čeština.. A k tématu podobně jako @Verca1989 →???
To teda jo, ten pravopis.. ![]()
@katulka.k píše:
@KatkaX Dítě tam klidně můžeš dát už ve 12ti měsících, ale přijdeš o RP!!! Pokud o něj nechceš přijít, tak jak jsem psala výše. Do 2 let max myslím na těch 46hodin měsíčně, od 2 let libovolně
Děkuji, no myslela jsem, že se stát umoudřil a vidím, že ne. Já měla soukromé jesle, ale nebylo to vedené jako jesle a nepobírali žádné státní příspěvky, proto to nikdo neřešil.
@KatkaX píše: Školky berou nejdříve ve 2 letech, tam omezení není, to je jasné.
To mi ani neříkej!! Vím, že to je mimo téma, ale mně vzali dceru až ve 4 letech. Do té doby neměla šanci
V červnu budou synovi tři roky a já už teď se hroutím při myšlence na to, že ho taky nevezmou. To si to půjdu hodit. Hlásím se též o kontakt na montování propisek - jedna za 1000 bez vstupních investic
Tomu říkám „přivídělek“ ![]()
@katulka.k píše:
Ano, ale je podstatné, kde by jsi měla dítě
„Houmofis“ ![]()
@katulka.k píše:škoda, ale mohla by jsi si mě zapsat a kdyby se uvolnilo místo tak mi dala vědět
Lituji, už není místo. Zájem byl opravdu veliký. My jedeme letos na dovolenou na Seychely a už se mi dělá nové BMW na zakázku
@Kassy Jezis omlouvam se, napsala jsem to blve
Ale k puvodnimu zamestnavateli urcite nepujdu.
Mam zalusk nekam jinak ![]()
@katulka.k píše:
Www. richest_people. cz
A sakra, už jsem druhá ![]()