Mám vzteklouna :-(

Anonymní
10.8.12 11:17

mam vzteklouna :-(

Ahoj. prosim vas o pomoc.Mam 2 leteho chlapecka..driv to bylo krasne hodne miminko..ale ted jako by se neco zmenilo…je strasne vzteklej..uz zacina i vyvadet v kramu..lehne si na zem a rve..-fakt hruza-a ted ty lidi jak koukaj a rikaj si jakeho mam rozmazleneho kluka.. :lol: kdyz to udela dam mu na prdel. nekdo rika nechat byt…tak nevim co je lepsi..proste ted je to kazdodeni ritula VZTEKANI!!! fakt nevim co mam delat…davat mu pokazde na prdel??? chtela bych mit spatky meho hodnouckeho chlapecka :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
10.8.12 11:19

Tak to je normalni obdobi negace. Rozmazleny neni a zadnou vychovnou chybu jsi taky neudelala je to normalni stav. Doporucuju precist si nejakou desne chytrou prirucku:D treba Karpa poslu odkaz:

Mala se teda nevali po zemi, ale kdyz se vzteka doma, jde do sveho pokoje az se vyvzteka muze prijit.Na prdel nema smysl davat, spis odnest a odpoutat pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.8.12 11:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 11:26

Neboj, tohle jsem zažívala od 2 let do 2 a 3/4, myslela jsem, že to období teda nikdy už neskončí, ale snad ze dne na den skončilo. A teď mám naprosto fajn a rozumnou holku doma. Bylo to šílený, nápor na nervy ani se to nedá moc popsat. Na zadek jsem dala dceři asi dvakrát za celou dobu, nikdy to nepomohlo a vlastně jsem si tím ulevila jen já. Váleli jsme se na ulici, řvali vzteky jak tarzani, ležela mi i v kalužině, protože odmítla jít po 10 minutách vysvětlování stejným směrem jako jsem zrovna já potřebovala, předčasně jsem musela vystoupit z autobusu, když mě do toho jedna paní napomínala, co to jako má znamenat. Nebudu tě jen chlácholit, zažiješ si peklo, často si pobrečím, mě to teda pomáhala, ale opravdu to jednoho dne přejde. Teď jsme už s dcerou kámošky, rozumíme se a já prožívám obrovský pocit štěstí teď. Ale projít si tím asi musela. :hug:

• Citovat
  • Upravit
27281
10.8.12 12:20
@Anonymní píše:
Neboj, tohle jsem zažívala od 2 let do 2 a 3/4, myslela jsem, že to období teda nikdy už neskončí, ale snad ze dne na den skončilo. A teď mám naprosto fajn a rozumnou holku doma. Bylo to šílený, nápor na nervy ani se to nedá moc popsat. Na zadek jsem dala dceři asi dvakrát za celou dobu, nikdy to nepomohlo a vlastně jsem si tím ulevila jen já. Váleli jsme se na ulici, řvali vzteky jak tarzani, ležela mi i v kalužině, protože odmítla jít po 10 minutách vysvětlování stejným směrem jako jsem zrovna já potřebovala, předčasně jsem musela vystoupit z autobusu, když mě do toho jedna paní napomínala, co to jako má znamenat. Nebudu tě jen chlácholit, zažiješ si peklo, často si pobrečím, mě to teda pomáhala, ale opravdu to jednoho dne přejde. Teď jsme už s dcerou kámošky, rozumíme se a já prožívám obrovský pocit štěstí teď. Ale projít si tím asi musela. :hug:

Páááni - to mě teda docela vyděsilo… 8o Čekám svoje první a tyle diskuze nebudu číst!!! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 12:24
@Cmochy píše:
Páááni - to mě teda docela vyděsilo… 8o Čekám svoje první a tyle diskuze nebudu číst!!! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: treba te to neceka.. ;)
  • Citovat
  • Upravit
3108
10.8.12 12:25

Jo to je fakt taky kolikrát už nevím co s ním ale nechám ho tak nebo zjištuji příčinu ale pokud je to jenom proto že jsem něco zakázala tak ho nechám tak to sebou švihne zkroutí se a vříská nebo utíká pryč s řevem :zed: :zed: ale není to tak často a dlouho naštěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.8.12 12:44

Nasemu malymu tedka budou 2 a uz nejakou dobu ma tyhle zachvaty, je to des na moje nervny nejsem uplne klidnej clovek, obcas na zadek dostane, on ma neuveritelnej jecak. doufam, ze ho to prejde, protoze v lednu cekame druhy a to uz by me fakt mrsklo, tak ti preju pevne nery. bohuzel to maj nektere deti a zrovna a ty nase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.12 12:52
@Anonymní píše:
Neboj, tohle jsem zažívala od 2 let do 2 a 3/4, myslela jsem, že to období teda nikdy už neskončí, ale snad ze dne na den skončilo. A teď mám naprosto fajn a rozumnou holku doma. Bylo to šílený, nápor na nervy ani se to nedá moc popsat. Na zadek jsem dala dceři asi dvakrát za celou dobu, nikdy to nepomohlo a vlastně jsem si tím ulevila jen já. Váleli jsme se na ulici, řvali vzteky jak tarzani, ležela mi i v kalužině, protože odmítla jít po 10 minutách vysvětlování stejným směrem jako jsem zrovna já potřebovala, předčasně jsem musela vystoupit z autobusu, když mě do toho jedna paní napomínala, co to jako má znamenat. Nebudu tě jen chlácholit, zažiješ si peklo, často si pobrečím, mě to teda pomáhala, ale opravdu to jednoho dne přejde. Teď jsme už s dcerou kámošky, rozumíme se a já prožívám obrovský pocit štěstí teď. Ale projít si tím asi musela. :hug:

:kytka: Přesně tak.

Jediné, co funguje, vydržet, vydržet, vydržet. Říkat si, že to přejde - a připravit se, že v pubertě to bude ještě horší. Ne nadarmo se říká tomuhle období první puberta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.12 12:59
@Cmochy píše:
Páááni - to mě teda docela vyděsilo… 8o Čekám svoje první a tyle diskuze nebudu číst!!! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele, kamarádka měla chlapečka, úžasňáka, a nechápala, o čem to my ostatní mluvíme. Že jsme nevyspalé, unavené, vynervované, nestíhající, atd. Pak se jí narodilo druhý… čert neskutečnej, ne měsíc dva, je to prostě náturou neposeda vybíravý, je mu už rok a půl, vyžaduje péči na 234 procent, a junior žárlí. Náhle pochopila, co je to být nevyspalá, unavená, venyrvovaná, nestíhající… :nevim:

Tak jen třeba že ten první nebude takovej divoch…  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
10.8.12 14:00

Jak píše Emilie, tohle je první puberta… od 1,5-5 let si jí projdou všechny děti, v různé míře. Tak pevné nervy a ať to malého brzy přejde :kytka:
Malá taky byla hodně vztekací, začalo jí to chytat v roce a půl a teď už je docela v pohodě :D Už se venku neválí po zemi, neřičí, nerve se tolik… je už fakt hodná! Tak snad nepřijde ještě nějaká druhá vlna, po tomhle období klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
10.8.12 14:31

U nás začalo vztakání už tak hned něco málo po roce, je to normální? když jí něco nechci dát, vzteká se jak šílená, dupe, valí se. jednou, když jsem potřebovala něco rychle udělat v kuchyni a ona se chtěla chovat (to chce vždy, když něco kutím na lince) tak šla začala mlátit hlavou do zdi. no děs. já jsem teda ale cholerik a manžel taky, takže už párkrát na zadek dostala - spíš symbolicky, nejde o nějaké mlácení. přemýšlela jsem i o vlažné sprše v případu záchvatu doma, máte někdo zkušenost? na mě to prý platilo, když jsem byla malá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.8.12 14:36

@michaela1808

To sladký stvoření co máš na profilovém obrázku, že dělá to co popisuješ? Nemožné… :P

Hele ještě matka nejsem, ale s tou hlavou o zeď jsem tady četla pár příspěvků a nejedna maminka to vyřešila tak, že dítěti prostě pomohla. Zní to dost děsivě, i mě to vyděsilo, ale ony psaly, že to zabralo :nevim:

Vysvětlím… prý když dítě mlátilo hlavičkou o zeď tak jí prostě jednou na tu hlavičku přitlačily a dítěti došlo, že to bolí. Tak to přestalo dělat. :nevim:
Těžko říct, ale když je to odzkoušeno s úspěchem. :nevim:

Nějak na to nemám vlastní názor - prodávám jak jsem koupila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
10.8.12 14:43

Já na to taky moc nemám názor :mrgreen: prostě s tím bojuju s úsměvem.
jinak - to sladké stvoření mi třeba dnes od půl2 do půl6 hystericky proječelo a já vůbec nevím proč (od narození spinká krásně celou noc). ještě, že bydlíme skoro na samotě.
tak tou hlavou mlátila zatím jen 1× a naštěstí jsem to hnes nějak típla. ale o té sprše už jsem vážně uvažovala. ale ona se zase hrozně ráda sprchuje a studená jí neva, tak by to asi nemělo ten kýžený efekt. občas dám prostě na prdel a je to. i za to, co x krát důrazně zakážu a ona to schválně udělá znovu a ještě mě s úsměvem sleduje, jak budu reagovat. jo, děti jsou vychcánci. celí rodiče :mrgreen:
jinak bych asi nedokázala někde v obchodě nereagovat :oops: a nechat válet. prostě drapnout a odtáhnout i po zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.8.12 14:50

Buď v klidu. Mám to doma taky, vzteká se téměř nepřetržitě, už je to skoro extrém - bnedávno jsem tu zakládala diskusi s názvem „Asi nezvládám výchovu batolete“ - tak si ji kdyžtak najdi a počti. Já na prdel většinou nedávám, opravdu se mi osvědčila ta ignorace a vyčkat, až ji to přejde. Chce to ale trpělivost a pevné nervy. Moje mamka, když Gábina zuřivě ječí, ji začne povzbuzovat: „ještě zakřič, ještě víc, to je málo!“ :-) - a to taky zabírá, Gabka už pak začne dělat blbosti a zapomene na to, anebo je překvapená, že nereagujeme tak, jak ona chtěla - tj. neřvem po ní taky. :-) Já jsem rozhodnutá to řešit homeopaticky, vkládám v to důvěru. Bude líp, uvidíš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí