Mám zájem o byt

Anonymní
25.2.19 11:53

Mám zájem o byt

Zdravím, našla jsem si super být za pěkné peníze, bohužel se můžu nastěhovat až začátkem dubna. Majitelce jsem psala, že bych o byt měla zájem ale jestli by nevadilo, že bych se nastěhovala až v dubnu. Odepsala mi, že by to teoreticky problém nebyl ale že mě může předběhnout někdo, kdo se bude chtít nastěhovat dřív. Má otázka zní, dá se nějak být zajistit, podržet? Napadlo mě, že bych ji mohla dát třeba nějakou zálohu (jednoho nájmu včetně energie), aby měla jistotu, že za ten březen, co by mi byt držela, nepřišla o případné peníze od někoho jiného. Ale nevím, jestli se to může takhle dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
25.2.19 11:55

Pokud zaplatis najem za brezen, tak ji nemusi zajimat, kde se budes zdrzovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
25.2.19 11:56

Jasně, pronajmi si ten byt od března, zaplať nájem za březen plus standardní kauci a nastěhuj se kdy chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
25.2.19 11:58

Jako majitelka bytu by jsi taky nikomu nedržela byt měsíc s tím, že ti někdo řekne, že by ho chtěl :nevim: já teda určitě ne, dala bych ho prvnímu slušnému člověku co se bude chtít nastěhovat co nejdřív. Pokud o ten byt opravdu stojíš, navrhla bych řešení, že ji dáš polovinu nájmu za březen, a od dubna, že budeš bydlet normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
25.2.19 12:11

Pokud je ten byt takové terno, normálně podepis smlouvu a zaplat nájem od března. Je jedno, kdy se reálně nastehujes.

• Citovat
  • Upravit
1439
25.2.19 12:15

Jestli ti nevadi platit najem uz od brezna, tak to tak udelej. A byt bude tvuj. Jestli se pak nastehujes az v dubnu muze byt majitelce fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31689
25.2.19 12:17
@Lalelale píše:
Pokud je ten byt takové terno, normálně podepis smlouvu a zaplat nájem od března. Je jedno, kdy se reálně nastehujes.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.2.19 12:56

Tak zaplat najem jiz za brezen, tak to bezne chodi. Plus samozrejme kauci.
Zadny majitel ti nebude byt jen tak drzet a prichazet o zisk, zvlast dnes, kdy je cenove dostupne pronajmy nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí