Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tam ale ještě hodně nepatrne. Zkus zase ve středu a uvidíš jestli sílí
Ahojky holky, vidíte ducha? Cítím to těhotenství snad od 2 tt. Tak mi z toho hrabe a testuju brzo🤣 🫣
@Anonymní píše: Více
Tak to vypadá nadějně
duch vylezl v limitu?
Anoo😁 dělala jsem z ranni moči pepino test. Ale četla jsem že je slabší barvivo tak jsem si teď kolem 10 dělala mamatest a vyšel takhle. A ani nebyl z ranni moči. Zkusim zítra ráno druhý😁
Ahoj, jen pro informaci, 14dpo to už je termín menstruace ne? Já teď právě taky čekám, o víkendu mám mít MS a svádí mě to testovat dřív (tady skoro každý testuje dřív). Ale jestli je v den MS takhle slabá čárka tak musím být trpělivá.
Jinak čárku samozřejmě taky vidím, doufám že to vyjde
![]()
@Puzzlinka66 píše: Více
Ahoj, ano mám to dostat za 2 dny. Ja se nikdy netestovala dříve. Ale teďka všechno cítím. Vím i kdy bylo uhnizďování😅 testuju se protože jsem netrpělivá😅 🫣 kamarádka měla slabého ducha taky v den menstruace. Tak hodně štěstí
@Puzzlinka66 Každý to může mít 14 dpo úplně jinak silné
záleží, kdy dojde k oplodnění… kdy k uhnízdění atd… každý má tu fázi jinak dlouhou ![]()
Někdo má 14DPO i dvě silné čárky ![]()
Děkuju
já jsem právě prošla zamlklým těhu a tam se mi slaba čárka ukázala až dva dny po vynechané MS. V den MS tam nic nebylo. Samozřejmě že každé těhu je jiné, takze zatím odolávám a čekám ![]()