Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MonikaFo
Tak jsem dnes na doporučení koupila ten digitální 😁 snad to vyjdee ![]()
Ahoj snažilky tento mesiac je to prvýkrát čo testujem fakt skoro.Som 8dpo ale proste ja tam neco vidím, poprosim o názor, lepšie to vyfotit nejde ![]()
@MonikaFo dneska mam 30 DC, mívám cyklus od 30-32 dní 🤷🏼♀️
@Síma7777 bohužel tam nic nevidím
zkus v úterý znovu.. to uz by melo byt silnější 🙂
@MonikaFo tak dneska měla přijít ms…zatím sice nepřišla, ale klasický papírkový test už mi ani duchy neukazuje 🤦♀️ už vzdávám testování před ms, člověk je akorát na nervy
@Nika_koci mozna to je biochemický, to mě mrzí 😕 zkus měřit i bazální teplotu, ta napoví hodně!
Dobry den, jdu si pro radu. Mamatest ted odpoledne delany, dnes 22dc a 10 az 12dpo. Je mozne, ze dela takove falesnaky?
@MonikaFo už přišla i MS a musím teda říct, že extrémně bolestivá, tohle jsem ještě nezažila
no nic, jede se dál, děkujuu ![]()
@Nika_koci hodně štěstíčka do nového cyklu! 🍀 🍀 ja jsem 6dpo takze si jeste počkám ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja tam bohužel nic nevidim
zkus ve ctvrtek znovu ![]()
Dobrý den,
už jsem psala do jiné diskuze, ale zkusím to i tady, protože víc hlav, víc ví. Minulý měsíc u mne bohužel proběhl SP, nemusela jsem na revizi a podle doktorů je vše v pořádku, i ovulace proběhla v pořádku. Tak jsme se snažili dal. Nyní jsem 12 DPO, takže už pomalu zkouším testovat, i když MS má teprve přijít. No a k me otázce, co říkáte na tento test, je z první ranní moči a ty ostatní už jsou bílé, tak jsem teď zmatená a mrzí mě to.
@Michaela581 Ahoj Míšo, krásná čárka.. kolik dní máš po ovulaci? ![]()