Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lea82 No jasný! Tohle už je něco mezi jasnou čárkou a duchem
snad bude jen sílit ![]()
@MonikaFo ale slyšela jsem že mamatest dělá falešné duchy totiž mám zpoždění mens. A dnes tu bude už 15 dní. byla jsem na gyn. A tam mi řekla paní doktorka že tam nic nevidí ještě a mám přijít zase až v pondělí 🥺
@Lea82 Doktor tam neuvidí tak brzy nic.. skoč si na krev na HCG a nebo kup dneska digitální.. ![]()
Zdravím, holky jakou máte prosím zkušenost s GS Mamatest? MS by měla přijít během víkendu, ale jak se znám, nevydržela jsem to a testovala jsem už dneska a něco malinko tam vidím 😅 udělal vám tento test někdy falešného ducha? A jaký je nejpřesnější dle vás? Děkuji
@Nika_koci Ahoj Niky, co mám prozkoumáno z diskuzí tak mamatest dělá duchy rád.. ale tohle vypadá nadějně
nemáš možnost koupit digitální nebo jiný?
@MonikaFo co vím z recenzí na digitální, že ten kolikrát taky není přesný..kamarádka si dělala digitální test po pozitivním klasickém papírkovém a vyšel ji negativní 🤷🏼♀️ přitom těhotná byla tak já nevím, to aby se jedem zbláznil 😂
@MonikaFo a co si budeme nalhávat, neni jeden z těch levnějších, abych sk ho mohla dělat třeba co 3 dny 🙏🏻
Ahoj holky, ja se přidavam. Snažime se o mimčo tak rok
menstruace mi tento měsic přišla o 6 dni dřive, tak jsem si řikala, že možna i ovulace došla dřiv pač jsem měla bolesti v podbřišku a sem tam popichovani, ale netestovala jsem. Ovu testy jsem si koupila až teď později a včera zkusila byl pozitivni testovaci čarka silnějši než kontrolni a to stejne i dnes vubec nechapu to se mi nestalo, že by byl tak silně pozitivni 2 dny co mi ale přijde divne, že mi posledni dobou neni dobře..no samozřejmě mi to nedalo a hned testuju rada bych to věděla, protože o vikendu mame plany což by asi pro těhotenstvi dobre nebylo. No otazka zni vidite tam něco? nechci zatim dělat digital.
@Nika_koci psala si, že čekáš MS o vikendu a to by měl být vidět vlastně jakykoliv test, takze nevim proč kupovat co tři dny 🙂 nevim no, testu je spoustu a kazdymu nejaky ukazuje duchy, mama test asi nejvice.. si asi nevybereš 😀 zkus za dva dny znovu ten co máš pokud nechceš digitální a uvidis jestli zesílí.. jeste by to pomohla “zjsitit” bazalni teplota ale jestli ji nemeris cely cyklus tak Ti teď data budou k prdu.. drzim palce
Ahoj holky, vidíte tam něco? Nejsem nějaká snažilka jedno už máme ale necháváme volný průběh. Minulý cyklus jsem prodělala biochemko a cyklus mam nepravidelný. Tenhle cyklus se hodně posunul takže vůbec nevim kdy byla ovulace. Ovulaci si nějak nehlídám poznám podle bolesti. Ale tenhle cyklus vubec nic ale ms stále nedorazila.