Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu na radu ke zkušeným:). jsem zde nová, tak se omlouvám dopředu, jestli už tu takový dotaz byl( a asi určitě byl)
. Dnes jsem si dělala po špatných zkušenostech s mamatestem 10, mamatest 25…vyšel mi slabounký duch, stalo se vám některé, že by to ten 25-vý udělal..a jestli to bylo těhotenství taky? díky za příspěvky M.
Co jsem slyšela, tak falešně pozitivní vychází většinou jen mamatest 10. Ta 25 je spolehlivější…takže potichu gratuluji k těhu ![]()
Z vlastni zkusenosti…mama 10 casto az moc citlivy---muze prijit ms
mama25-vyborny-duch je vetsinou tehotenstvi, ale opet pozor, delej az v den ocekavane ms, pred tim ti potvrdi i neprosperujici tehu a pak budes zklamana
at se brzy zadari
![]()
Ahojky, já si taky dělala mamatest a myslim že ten 25. Poprvé mi vyšel nega., ale to jsem si ho dělala moc brzy. Pak mi vyšla ta slaboučká čárka a těhule jsem byla. To ti vyšlo asi proto, že jsi těhotná jen krátce, až budeš dýl, tak ta čárka budě silnější. Taky potichu gratuluji ![]()
Jéé
holky, to se krásně čte, ale duch zmizel
…já jsem vážně asi už blázen, bud jsem si vsugerovala, že tam je, nebo už nevím
. jinak ms čekám za cca. 3 dny
Moni - zkus toho ducha vyfotit… mě vyšel taky první pozitiní mamtest 25 // byly slabší ale byly ![]()
Držím moc pěsti aby to vyšlo a // sílily ![]()
Mifinko, tak zdaleko není tak výrazný jako to tvoje, ty máš už regulérné čárku
, my se snažíme už rok, tak mi z toho silně začíná už hrabat, koukám, že si ty duchy najít asi všude
. Zkusím ještě dva dny počkat a pka to zkusím znovu, kéééž by se konečně zadařilo…holky moc děkuji za reakce..M.
Moni - taky jsem je tam viděla a řekla bych že tam opravdu byli, ale na druhou stranu, když jsem testla „jen tak“ i když jsem mylsela že je brzy, tak se testík vybarvil a ještě jsem neměla ani rozmrkané oči po ránu! Takže pokud těhu jsi tak se testík vybarví hezky, ale neztrácej naději, třeba je opravdu brzy.. Ale chápu tvé touhy, jsem úplně stejný nedočkavec
Držím pěsti ![]()