Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jaka je pravdepodobnost duchu na mamatest10 a gravitest 10 zitra mam dostat ms. Sex s kondomem prilladam foto
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...@cvana a já vidím ducha na všech. s takovýho douška po termínu ms mám dvojčátka
ale taky to nemusí nic znamenat
@cvana vidím duchy, ale tyhle testy je prý dělají často falešné
testovala bych za 2 dny znovu ![]()
Tohle jsou negativni testy. Jinak ja mela carku hodne hodne slabounkou, v limitu negativni, po zaschnuti tam ale vylezla silnejsi nez tohle, hCG bylo v te dobe 10, cili na hranici citlivosti testu.
V tvem pripade bych se na testy vykaslala, pokud ma zitra MS dorazit - kdyby nedorazila, zopakla bych za dalsi tri dny. Pokud dorazi MS s takovymhle testem, tehotenstvi bych nepredpokladala.
Tak foto jeste jedno jako počkám to je jasne..
a neni v planu mimi takze by to nevadilo jak dorazí ms jen me to prekvapilo ![]()
Něco tam maličko vidět je. Taky jsem to kdysi takhle měla u mamatestu a těhotenství z toho nebylo.
Ahoj, takove rysky jsem mela taky, a nic z toho nebylo, mamatesty jsou zname, ze delaj falesnaky, mam hodne zkusenosti s nima, ale pro jistotu zkus za 2 dny, at vis, n cem jses ![]()
A ja myslim, ze je hodne brzy, takze by to klidne pozitivni byt mohlo…nedavno jsem mela uplne neviditelnyho ducha, povazovala ho za falesny, ale ms neprichazela a neprichazela a zatim stale neprisla a duch pak silil… ![]()
Diky za nazory pocitala jsem si minule ms 19.12,15.1,10.2…tak nevim presnw kdy to mam dostat
l
Diky za nazory pocitala jsem si minule ms 19.12,15.1,10.2…tak nevim presnw kdy to mam dostat
l