Možný začátek těhotenství?

131
6.3.15 18:34

Možný začátek těhotenství ?

Dobrý den,
týden mám spoždění menstruace, což se mi nikdy před tím nestalo, mám zvláštní pobolívání v podbříšku, ale nic víc. HA neberu přes půl roku. Před pár dny jsem si dělala test a byl negativní. Dnes jsem navštívila gynekologa a ten mi řekl, že mám zvýšenou sliznici v děloze a pravděpodobně to může být těhotenství. Jenže výsledek z krve byl nulový. Doktor říkal, že pokud jde o úplný začátek těhotenství ještě se to nepozná ani z krve. Měla jste některá stejný problém a nakonec byla v jiném
stavu?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
6.3.15 18:36

Proc zase nova diskuze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 18:37

A proč tam chodíš tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.3.15 18:43

Dotor ti to řekl, co čekáš, že ti řekneme my? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.3.15 18:59

Pokud jsi měla nechráněný styk, tak ano, můžeš být těhotná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
6.3.15 19:13

@Andriyss procti si diskuze s podobným názvem kterých je tady milion a možná se tam něco dozvis!!!

• Citovat
  • Upravit
14309
6.3.15 19:21

Jezibaby, nebudte jedovate..ale slunickove… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
6.3.15 19:39

Asi jo, vypadá to, že asi jo, že jsi těhotná. ALE my tady ti maximálně můžeme vysvětlit teorii o tom, že těch pár buněk, co se štěpí a dělí a rostou a vytváří zárodeček pozorovaelný tak maximálně pod mikroskopem, bude prostě vidět na ultrazvuku až za pár týdnů. že zatím s tělem matky něco provádí, ale je to nezměřitelné, npotvrditelné. Prostě medicína tohle ještě dneska neumí, nedokáže. Jediné co - musíš být trpělivá.

Ne, stejný problém jsem neměla - počkala jsem si na pozitivní test a pak šla na ultrazvuk asi za 14 dní. :nevim:

Vlastně jo. Plašila jsem podobně, jak jsem o tom nic nevěděla - a vono nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.3.15 19:39

No muzes byt tehotná. Stejně tak můžeš mít těsně před MS. :nevim: Si vyber. Nevím, proč se ptáš tady, když ti to dr řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
6.3.15 19:43

To už snad není ani možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.15 22:47

Nechapu, proc je vetsina zen na tazatelku tak neprijemna. Samozrejme doktorovi rozumela. Jako byste vsak nerozumeli tomu, ze vsechny snazilky nas tady spojuje spolecne tema, stejne obavy, stejne vzruseni z toho, ze by to uz mohlo vyjit a tak dale. Proto je uplne jedno co rekl doktor. Prisla sem pro porozumeni a mozna slyset neci zkusenost.
Ja ji rozumim protoze i kdyz vim, zen pulka radoby priznaku jsou vsugerovanych, ze musim pockat az bude vetsi zpozdeni a az mi vyjde aspon pozitivni test a pak muzu teprve neco resit. Nicmene, stejne mi to neda a ctu a ctu a prosim o jakoukoliv radu. Je to prirozene a normalni, ze zena nemuze jen cekat a nic nedelat.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
9.3.15 12:23

Také nechápu, proč jste dámy tak jedovaté. A zakladatelce přeji hodně štěstí, ať je to to miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.5.15 23:53
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie