Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
týden mám spoždění menstruace, což se mi nikdy před tím nestalo, mám zvláštní pobolívání v podbříšku, ale nic víc. HA neberu přes půl roku. Před pár dny jsem si dělala test a byl negativní. Dnes jsem navštívila gynekologa a ten mi řekl, že mám zvýšenou sliznici v děloze a pravděpodobně to může být těhotenství. Jenže výsledek z krve byl nulový. Doktor říkal, že pokud jde o úplný začátek těhotenství ještě se to nepozná ani z krve. Měla jste některá stejný problém a nakonec byla v jiném
stavu?
Děkuji ![]()
@Andriyss procti si diskuze s podobným názvem kterých je tady milion a možná se tam něco dozvis!!!
Asi jo, vypadá to, že asi jo, že jsi těhotná. ALE my tady ti maximálně můžeme vysvětlit teorii o tom, že těch pár buněk, co se štěpí a dělí a rostou a vytváří zárodeček pozorovaelný tak maximálně pod mikroskopem, bude prostě vidět na ultrazvuku až za pár týdnů. že zatím s tělem matky něco provádí, ale je to nezměřitelné, npotvrditelné. Prostě medicína tohle ještě dneska neumí, nedokáže. Jediné co - musíš být trpělivá.
Ne, stejný problém jsem neměla - počkala jsem si na pozitivní test a pak šla na ultrazvuk asi za 14 dní. ![]()
Vlastně jo. Plašila jsem podobně, jak jsem o tom nic nevěděla - a vono nic.
No muzes byt tehotná. Stejně tak můžeš mít těsně před MS.
Si vyber. Nevím, proč se ptáš tady, když ti to dr řekl
Nechapu, proc je vetsina zen na tazatelku tak neprijemna. Samozrejme doktorovi rozumela. Jako byste vsak nerozumeli tomu, ze vsechny snazilky nas tady spojuje spolecne tema, stejne obavy, stejne vzruseni z toho, ze by to uz mohlo vyjit a tak dale. Proto je uplne jedno co rekl doktor. Prisla sem pro porozumeni a mozna slyset neci zkusenost.
Ja ji rozumim protoze i kdyz vim, zen pulka radoby priznaku jsou vsugerovanych, ze musim pockat az bude vetsi zpozdeni a az mi vyjde aspon pozitivni test a pak muzu teprve neco resit. Nicmene, stejne mi to neda a ctu a ctu a prosim o jakoukoliv radu. Je to prirozene a normalni, ze zena nemuze jen cekat a nic nedelat.. ![]()
Také nechápu, proč jste dámy tak jedovaté. A zakladatelce přeji hodně štěstí, ať je to to miminko ![]()