Maminčini závisláčci :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2909
15.12.16 21:28

@dendule4 neporadim-chapu. Mam doma to stejny. Porad jsem nekym oslintavana a ocucavana. Sama na zachod - utopie. Momentalne mladsi (15 mesicu) zacal zarlit. Jen co se ke mne prituli starsi, tak sprint a jde tvrde po ni. Ta se samo neda, takze se zacnou dotahovat, jecet a dnes jsem v zapalu boje dostala do zubu a do oka :roll:
Tu vs nevzdavej. Minimalne to vyzkousej. Kdyz to nepujde, tak nic. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.12.16 22:27
@dendule4 píše:
@JayLee No věř mi, že jsou chvíle, kdy už to moc nedávám. Pak už jen sedím, čumím na sebe do zrcadla a říkám si, že ted už jsem vlastně jen máma. Zní to hrozně. Už jen jak to po sobě čtu, tak se stydím. Já své děti miluju nadevšechno na světě, ráda se s nima mazlím, ráda se vedle nich probouzím, užívám si každé obejmutí, každé zatahání za vlasy :-D Ale někdy si říkám, že jsem prostě ztratila to svoje „Já“.
Ted jsem třeba chtěla si během RD dodělat Vš, ale manžel se na to moc netvářil, bojí se, že bych to vše s dětma nezvládla. Což mě vlastně taky moc psychicky nepomohlo…No nezbývá, než si jich užívat a věřit v „lepší“ zítřky :mrgreen:

Nemáš se za co stydět. Jsi rozhodně dobrá máma, ale skoro každá z nás chce být někdy sama nebo jen s partnerem, s kamarádkou, bez dětí. Nevidím na tom nic sobeckého, prostě máš potřebu si vydechnout, aby sis ty děti zas plnohodnotně užila. Navíc když jsi na ně přes týden sama, což taky hraje roli - jsou na tebe fixovaní. Nemůže to být i tím, že dcerka trochu žárlí na brášku?
Jinak myslím, že až trochu povyrostou, tak se to upraví. Vzájemně se zabaví a ty budeš mít víc času sama pro sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.12.16 23:09

Mám to uplne stejne, malá má skoro 3 roky a už jsem ji začala dávat do školky na zvykání, a první měsíc to bylo ještě horší. probrečela čas ve školce a doma se pak držela ještě víc:-) ale postupně už se to zlepšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.12.16 09:14

Švagrová má syna necelé 2 roky. Prcek je porad s ní a když je u nás na návšteve a u babičky tak je malý v klidu, hraje si ale jak jde svagrová jen na záchod tak stustí takovou hysterii. a nenechá se od nikoho pochovat. Kdyz si ho veme babicka na klín zacne hystercit a kroutit se aby se dostal zase na zem a pak rychle bezi chytnout se sve mamy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.12.16 14:08

@Petruška91 Tvůj příspěvek jsem moc nepochopila. Co jsi tím tedy chtěla říci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
20.12.16 14:10

@Kolovrtek Dcerka taky chodí do školky, ale ted už je druhý měsíc doma, protože byla neustále nemocná, tak na radu pediatra jsme museli na nějakou dobu vyřadit z kolektivu. Ve školce je spokojená, ani si po mě nevzdechne(dle učitelek),ale pak doma je jak klíště no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.12.16 15:02

@dendule4 co jsem cetla prispevek zakladatelky tak jsem chtela rici jake je to u nas, ze malej nedokáže s nikym komunikovat jen se svoji maminkou. je fixovany pouze na ní. Omlouvam se jestli jsem se spatne vyjadrila jen jsem chtela prispet nasi zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
20.12.16 19:20
@Petruška91 píše:
@dendule4 co jsem cetla prispevek zakladatelky tak jsem chtela rici jake je to u nas, ze malej nedokáže s nikym komunikovat jen se svoji maminkou. je fixovany pouze na ní. Omlouvam se jestli jsem se spatne vyjadrila jen jsem chtela prispet nasi zkusenosti.

2leté dítě v celodenní péči… tak to je celkem běžné, že je fixované na maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.12.16 13:52

Tak můj malej když jsem ho ve 2,5 letech dávala 1× týdně na 3 hodinky do soukromý miniškolky, byl pak v tom mamánkování ještě horší. Vůbec nechtěl ven jít s tátou, jen se mnou, všechno jsem doma musela dělat já, tatínka odmítal, hrozně si mě hlídal, i kočárek jsem musela vozit jen já, protože se bál, že maminka odejde, když ho bude vozit táta. A ten hukot když jsem si u snídaně chtěla dojít do lednice pro máslo… :roll: Mám to ještě v živý paměti a doufám že takhle nebude jančit až půjde do školky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí