Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky , je tu nějaká maminka, kterou taky nebaví jezdit sama na motce? Z okresu Karviná?
Občas musím vyrazit sama, jelikož manža hlídá prcka, a samotnou mě to nějak někdy neba.
Budu se těšit ![]()
Tady tady tady!!! ![]()
Taky takovou hledám už delší dobu… Poslala jsem Ti SZ
No já to mam do Karviné sice něco přes 200 km ale taky bych potřebovala s někým jezdit, myslím ženský, tady tu žádný na to nemám, mužský by byly ale to se manžovi nelíbí a samotnou mě to taky neba. Ale kdybyste někdy naplánovaly něco většího myslím alespoň celodenní akci tak bych klíďo dojela nebo sraz na půli cesty, co?? Nebo že by někdo z okr. Svitavy??
Bmw f 650, postupně předělávám aby enduro bylo připravené do pořádnýho terénu, ty asi máš silnici ale neboj mě neujedeš ![]()
Ahoj, já mám naháče. ¨Suzuki GS 500. Ale taky brala něco takovýho jako máš ty. Bavory se mi moc líbí, hlavně GS 1200 Adventure. Muluju ji.
Jenomže s výškou 156 cm nemám na výběr ![]()
Nebo nějaký motardek, to by bylo .
Máš na výběr, dá se snížit sedlo nevím přesně jak se to dělá ale známá maličká osoba má velký geso přávě takto předělaný.
No manža mi snížil sedlo i přepákování na motorce a pořád mi to nějak nestačí ![]()