Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čaute ženy ![]()
Mám 9-ti měsíční holčičku…najde se nějaká maminka na procházky nebo pokec u kafe?
![]()
Ahoj, my mame doma taky 9ti mesicni holcicku, bydlim u motolske nemocnice, do Rep 10 minut:o)
Je už jsem ani nedoufala, že by někdo napsal ![]()
Motol je krásně blízko
okolo Motola s malou chodím často na procházku tak by jsme mohli dát někdy s našema holkama rande na slepo ![]()
Už začíná být krásně, na procházky jak dělaný. A jak se jmenuje malá?
No jéjé a moc
konečně někdo kdo i napsal.
My jedem na dovcu pristi tyden
tak vyrazíme až ten další týden?
Viktorku jsem taky chtěla je to krásný jméno.
My máme Lauru a je 1.6. ![]()
Tak si užijte dovču a pořádně si zarelaxujte ![]()
Ahoj, tak my hlasime, ze jsme doma, krapet se nam ta dovca jeste o tyden protahla???? Ale uzili jsme si to a vy snad taky! Laura je taky krasny jmeno a a datum 1.6.2016 taky povedeny, ja jsem 11.6.???? Kolik je let tobe?
Ahoj, prave cekame na svoje prvni detatko, termin 10/2017.radi se pridame na nejake spolecne podnikani????
Ahoj, taky bych ráda našla kamarádku maminku z Řep nebo okolí. Mám 7 měsíčního chlapečka. Najdu? ![]()
Jsem tu ![]()
A přímo z Řep Belledith?
Ja jsem sem psala když malý bylo 9 měsíců a ted už jí je 15 měsíců. To je šílený jak to letí ![]()
Jj Řepy Španielova…odkud přesně vy?
Letí to šíleně, my jsme 2.2. Nikoho tady poblíž neznáme, tak budeme moc rádi za společnost, pokud byste chtěly něco podniknout ![]()
Jé my Žufanova ![]()
No to budeme strašně moc rády. To by bylo príma něco podniknout. Tak nebudem otálet a hned se domluvíme
kdy by jste mohli? ![]()
Ahoj, psala jsem ti už víckrát soukromé zprávy, ale nejspíš to nefunguje. Tak to zkouším zase tady
Kdyžtak mi písni rovnou na mail *** a domluvíme se konečně na tom srazu ![]()
edit admin - email
Ahoj holky,ráda poznám maminku z Řep,mám 2,5roku syna.hledame nové kamarády:)
@Belledith Ahojky. Jakpak se mate? Zkousela jsem psat SZ, ale nevim, zda ti přišla. ![]()