Maminka Plzeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
604
11.5.16 08:39

@xsaleen já bych asi ani nikam nešla každý má na každou nemocnici svý pro a proti ale k mulačům bych opravdu nešla i když to mám blíž… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.5.16 14:00

No asi jsem chytla blbý personál vyloženě strašný jednání přístup vše je otravovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
11.5.16 14:30

@Putňátko to se ti muze stat ale kdekoliv… tohle se mi stalo u prvniho porodu.. podruhy byl personal zlaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
11.5.16 14:37

@Putňátko Ale zase zaleží na koho narazím buď chytnu špatný personál a nebo zase dobrý personál ale takhle je to všude… :) :) moc na výběr není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
11.5.16 15:03

Já musím říct, že u mě se vystřídaly tři směny, než jsem porodila a byla jsem spokojená… na blbce doktora jsem narazila jen na příjmu a pak na porodnici jedna doktorka byla taková odměřená a mluvila se mnou stylem - takže ted to bude tak a tak… tam jsme si musely trochu vyjasnit, že nejsem nemyslící kus hmoty, ale člověk, kterej chce vědět, co přesně se bude dít a proč, a že pokud to přesně takhle já nebudu chtít, tak teda né… ale musím říct, že paní doktorka to pochopila velmi rychle a pak už jsem s ní vlastně ani neměla tu čest, přišel jinej doktor… :mrgreen: ale porodní asistentky všechny zlatý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
11.5.16 18:28

Jsem teď na gynde po operačním zítra me ceka laparoskopická operace a tady celkem dobré. Az na jednoho doktora naa kteréhokoliv mám už dlouho alergii protiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.5.16 07:42

Tak ale vždy záleží na koho narazíme. :) Doufám že mi tam vše dopadne dobře a nenarazím na žádného blbce :D
@a0b9 Ale tak to doufám že zrovna já nepotkám tu paní doktorku o které jste tady hovořila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
12.5.16 08:33

@Denisa2104 no ja pocitam ze pojedu zas na posledni chvili, tak to moc nehrotim… moc nezmuzou… :mrgreen:
Minule jsem prijela 18m pred porodem.. porod na sale za 5m. :mrgreen:
Ale porad tam vocumuju tu virivku.. jeste jsem se do ni nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.5.16 09:51

@xsaleen no tak to bys/te měla skusit tentokrát skusit tam být dřív než na tu poslední chvílí aby jste si tu vířivku mohla vyzkoušet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.5.16 10:15

@xsaleen Tak já vířivku vyzkoušela asi hodinu a měla jsem toho „plný brejle“, žádné užívání si wellness neproběhlo :mrgreen: :mrgreen: klidně bych si to vyměnila - za 18 minut hotovo bez vířivky, to je sen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.5.16 10:18

Taky bych to brala mít za 20minut ani ne hotovej ale jak tak čtu tak nějaká paní rodila i 3dny tak dopufám že do tý hoďky bych porodit mohla tak ale to si přeju já ale nevím jak se bude chtít malému… :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
12.5.16 10:42

@Denisa2104 @a0b9 no prvne jsem tam byla 4h pred, ale bylo plno, tak jsem se na sal dostala az na porod… podruhy jsem se vzbudila po 1v noci, pul4 vyjezd do fn, za 10m tam.. pak ambulance, prevoz na sal.. tam me museli svlict, pac by mi malej vypad.. no na sale fakt chvulku a bylo.. nestihli mi udelat naprosto nic… a to jsem si myslela najivne, jak necham auto pred arealem a dojdu.. oac muz nema rp, tak nemel auto kdo vyvest.. no nakonec jsem byla rada, ze jsem si zaparkovala nad ambulanci a vecer ho vyvez svara :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.5.16 15:35

@xsaleen aha tak to jste měla dobrý porod takový bych chtěla taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
12.5.16 15:50

@Denisa2104 no hlavne sranda s kontrakcema co 3m ridit.. :mrgreen: no nikdo po ruce nebyl… muz porad machry, jak me odveze, a kdyz na to doslo, chtel volat rychlou.. no nez by dojela, byl by z toho porod doma :mrgreen:.. a nejvic mi nastval, kdyz zamknu auto, plazim se k ty ambulanci a on mi povida zlato stuj, ja si nachal v aute batoh… no malem byl z kluka sirotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
12.5.16 16:25

@xsaleen tak to bych nechtěla ale rychlý porod bych chtěla :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie