Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, nenajde se tady nekdo z Plzne a okoli take na zacatku tehotenstvi?
![]()
@Lenula02 Ahojky no z plzně jsem ale už ne na zacatku tehu jsem ve 24tt ![]()
@Lenula02 Ahoj, já jsem z Plzně a dnes jsem přesně 6+6
Máme už doma dvouletého chlapečka… tak kdybys chtěla pokecat, tak napiš do zprávy…
Je tu ještě někdo kdo sem píše?? vidím jen staré příspěvky??
![]()
Ahoj já jsem 10+4, bydlím kousek od plzně a je to moje první těhotenství a moc ráda pokecám s nějakou těhulkou z Plzně
![]()
@Bára.95 Já také ráda pokecám ale tak trochu za chvíli už těhutka nebudu mám termín 11.6 ale ráda pokecám…
![]()
Zdravím taky skoro z Plzně.. Sever.. My se teprve snažíme o druhé
@Denisa2104 píše:
@Bára.95 Já také ráda pokecám ale tak trochu za chvíli už těhutka nebudu mám termín 11.6 ale ráda pokecám…![]()
Jééé, já mám taky termín 11.6 a jsem z Plzně… To se můžeme potkat v porodnici… Jdeš taky do FN Lochotín? ![]()
@Putňátko To já čekám první a vůbec nic netuším co a jak s miminkem pravda je starala jsem se o ně ale jako svoje vlastní jsem ještě neměla a taky je to brzo ale nic nenadělám… ![]()
@Efkaaa Jééé ano chci jít do FN Lochotín…a copak čekáš?? Já chlapečka…
![]()
Nechcete spíš zvážit jinou porodnici? "ten Lochac tedy nevím no… ![]()
@Putňátko já k můlačum ale nechci to co jsem četla na internetu od jedné paní tak právě proto jsem chtěla do FN Lochotín…
Ahojky, já mám termín 23.10. Čekáme druhé a rozhodně taky do FN… rodila jsem tam poprvé a naprostá spokojenost, personál fajn, porod v klidu (a to kdyby chtěli, klidně mi mohli dělat císaře, ale počkali a po 36ti hodinách se porod sám krásně rozjel). takže já fn doporučuju.
@Denisa2104 nebooooj, všechno zvládneš, ono to pak půjde tak nějak přirozeně ![]()
@a0b9 dekuji ja si taky myslim ze tp zvladnu jen ty zacatky budou tezke si na vsechno zvyknout ale to nevadi… ![]()
@Putňátko proc ne? Ja tam byla 2× na zacatku zari se chystam zas… ono je to vzdy o smene nakterou narazis… a protoze se nejspis zas povezu sama nekam mimo pm si netroufam