Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem maminka dvouleté dcery. Bydlíme rok v Rábech a taky tu nikoho neznámé, Chrudim je kousek, takže bychom mohly něco podniknout, co říkáš?
Klidně se ozvy do zpráv ![]()
Jsem na tom obdobně. Jsem taky sama. Mám roční dceru a doma už mě chytá ponorka… Jsem ze Slatiňan… Pokud chcete něco podniknout, ráda se přidám…
![]()
Bydlím kousek od Chrudimi a taky tu nikoho neznám a ráda bych zašla na procházky, popovídat si s jinou maminkou. Mám 2 měsíční holčičku. ![]()
Ahoj jsem přímo z Chrudimi. Mám 2.5 letého syna a v květnu se nám narodi miminko. Budu ráda za nějakou kámošku. @Klariseek
@Klariseek píše:
Bydlím kousek od Chrudimi a taky tu nikoho neznám a ráda bych zašla na procházky, popovídat si s jinou maminkou. Mám 2 měsíční holčičku.
Ahoj jsem přímo z Chrudimi. Mám 2.5 letého syna a v květnu se nám narodi miminko. Budu ráda za nějakou kámošku.
Dobry den…jsem maminka 2 malých holčiček, zrovna jsme se přestěhovali do Chrudimi…je tady nějaká maminka která by poradila kudy se vydat…myslim nejake společně aktivity organizované treba dětskými skupinami, nebo aktivity pro deti…treba jako pouštění draka (sezonní) atd….najít nové známe…Dekujeme a moc Zdravime
Ahoj holky, bydlím kousek od Chrudimi, bude mi 19 let a nikoho tady v okolí nemám.. Je tu nějaká maminka nebo nastávající maminka, která by třeba zašla na kafe, pokecat, na nákupy?