Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj! Najde se někdo z Litovle, kdo taky hledá kamarádku na procházky s miminkem? ![]()
Ahoooj
, jsem teké z Litovle a též hledám kamarádku na pokec a procházky s kočárkem. Mám deseti měsíční slečnu ![]()
Super! Já mám chlapečka (6,5 měsíců)
Tak se můžeme domluvit a někam vyrazit ![]()
A kdy chodíte ven? Musíme skloubit naše režimy
. Já chodím dopol. nakoupit a pak odpol. na vycházku tak kolem 14 hod.
Tak to je úžasné, my chodíme též kolem druhé ven.
A kam tak chodite? Kde bychom se mohly potkat. ![]()
Tak různě, nejvíc asi za splav ( k zahrádkám), to mám nejblíž, nebo na hrázky, kolem rybníků. A vy kam?
My nejčastěji chodíme kolem rybníků, směrem k lesnímu zátiší a tam v těch ulicích, je tam klid.
Dáme někde sraz?
Souhlasím. Tak zítra ve 14:15. Posnažím se přijít včas. S prckem je to občas boj.
Dobře naproti vile. Tam jsou tabule na které se lepí plakáty. Tak tam? Jaký máte kočárek ať vím.
Kočárek žluto šedý. Ale tolik nás tam určitě nebude, aby jsme se nepoznaly. ![]()
Ahoj! Jak jsem Ti říkala, že se malýmu to samostatné usínání pokazilo, tak po návratu z procházky jsem ho nakrmila a v 16:00 jsem ho šoupla do postýlky a usnul hned. No a spí doted´, tzn. už 3,5 hod. To je jeho osobní rekord. Normálně spí jen hodinu! Nevím, co ho tak zmohlo, že se nechce probodit. Zaspal i krmení, koupání, už jsem ho chtěla budit, ale nemám to srdce. Jenže se bojím, jak pak bude vypadat naše noc, když tak vychrapuje. No, uvidíme… ![]()
Jste šikulky, taky se budu muset posnažit, aby mrňe usínalo samo. Právě teď už obvykle spí, ale nyní řádí v postýlce;-). Taky odpo ještě spala a tak to dopadlo. Proto ti přeju silné nervíky a klidnou noc ![]()