Maminka z Neratovic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12743
28.2.12 15:19

Maminka z Neratovic

Ahoj není tu nějaká maminka nebo těhulka z Neratovic a okolí? Nemám tady s kým kočárkovat a kecat o maminkovských věcech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
28.2.12 16:11

ja v neratovicich pracuju, ale prcka tam nemam, ale snad se letos uz budeme stehovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
28.2.12 22:17

V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y). ;)

• Citovat
  • Upravit
19494
28.2.12 22:20
Baslerinda píše:
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y). ;)

cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera :-) takovej pejskar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
28.2.12 22:53
careynka píše:
Baslerinda píše:
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y). ;)
cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera :-) takovej pejskar :-)

No ;) takovej pejskař, dlouho jsem tě tu nepotkala, když vidím, jací odborníci sem ( především ohledně psů ) přispívají, tak mě přechází chuť psát …

• Citovat
  • Upravit
3037
29.2.12 16:14

Ahoj,ja jsem z Nera.Dneska jsem psala do nejake stale diskuze tady,ze taky nemam s kym kocarkovat :) Mam 7.mesicniho syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.2.12 19:20
Baslerinda píše:
careynka píše:
Baslerinda píše:
cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera :-) takovej pejskar :-)
No ;) takovej pejskař, dlouho jsem tě tu nepotkala, když vidím, jací odborníci sem ( především ohledně psů ) přispívají, tak mě přechází chuť psát …

ja uz to ani neotviram, jednam nemam cas a druhak nemam chut vysvetlovat pitomcum chovani psu :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.3.12 10:47

Ahojky já jsem z Nera, teda z Byškovic, ale pocházím z Nera a teď v březnu se zpátky do Nera budu stěhovat (trošku zamotaný :D ) Mám 7 měsíční holčinu Terezku. Mě je 24 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.3.12 16:56

Ahoj, taky uz me nebavi chodit s mimcem porad sama. Mam 6ti mesicni holcicku a muze kazdou chvilku mimo domov:-) Rada se na prochazky pridam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.3.12 01:33

Ahojky, já bydlím kousek od Neratovic v Mlékojedech takže je to kousek. Bydlím tu necelý rok a žádné kamarádky tu nemám a čekám miminko a jsem ve 27. týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová