Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj není tu nějaká maminka nebo těhulka z Neratovic a okolí? Nemám tady s kým kočárkovat a kecat o maminkovských věcech ![]()
ja v neratovicich pracuju, ale prcka tam nemam, ale snad se letos uz budeme stehovat ![]()
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y). ![]()
Baslerinda píše:
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y).
cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera
takovej pejskar ![]()
careynka píše:Baslerinda píše:cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y).takovej pejskar
No
takovej pejskař, dlouho jsem tě tu nepotkala, když vidím, jací odborníci sem ( především ohledně psů ) přispívají, tak mě přechází chuť psát …
Ahoj,ja jsem z Nera.Dneska jsem psala do nejake stale diskuze tady,ze taky nemam s kym kocarkovat
Mam 7.mesicniho syna
Baslerinda píše:careynka píše:NoBaslerinda píše:cauky, vidis, ani nevim ze jsi z Nera
V Nera bydlím i pracuji, mimčo je zatím ale ,,jen,, v plánu … každopádně ti přeji ať tu najdeš kamarádku(y).takovej pejskar
takovej pejskař, dlouho jsem tě tu nepotkala, když vidím, jací odborníci sem ( především ohledně psů ) přispívají, tak mě přechází chuť psát …
ja uz to ani neotviram, jednam nemam cas a druhak nemam chut vysvetlovat pitomcum chovani psu ![]()
Ahojky já jsem z Nera, teda z Byškovic, ale pocházím z Nera a teď v březnu se zpátky do Nera budu stěhovat (trošku zamotaný
) Mám 7 měsíční holčinu Terezku. Mě je 24 ![]()
Ahoj, taky uz me nebavi chodit s mimcem porad sama. Mam 6ti mesicni holcicku a muze kazdou chvilku mimo domov:-) Rada se na prochazky pridam.
Ahojky, já bydlím kousek od Neratovic v Mlékojedech takže je to kousek. Bydlím tu necelý rok a žádné kamarádky tu nemám a čekám miminko a jsem ve 27. týdnu ![]()