Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,tak by mě tak zajímalo kolik se tu sejde Brňaček
Možná se mi to jen zdá ale přijde mi,že nás tady moc není.Taky důvod založení téhle diskuse je ten,že by mě zajímalo jestli neznáte nějaký hezký dětský koutky pro děti,kde bych mohla být s malou taky.Většinou jsem našla koutky s hlídáním a nebo koutky pro prcky od dvou let.Dcera má 19.měsíců a chtěla bych s ní někam vyrazit
Tak prosím piště piště ![]()
Já málo kdy narazím na nějakou Brňačku
když to teda není vyloženě diskuse o Brně.A i tak když se nakouknu do nějaké diskuse tak nás tam moc není ![]()
karkuš píše:
Jsem Brňačka, ale nejsem maminka, můžu se taky počítat?
Jistě
![]()
Tak jsem zvědavá kolik se nás tady sejde
O tom dětským koutku někdo něco nevíte?
Ahoj, tady Sever
Ale s koutkama neporadím, my tak v létě někam na zahrádku ![]()
No nevadí,kdyby jste někdo věděli budu jedině ráda za nějaký typ.A jak staré děti máte a co s nimi podnikáte? ![]()
Vím že je někde směrem na Kr.pole nějaká restaurace s dětským koutkem.
Nevím ale kde přesně..
Královo pole je na mě celkem daleko jsem z Tuřan chtělo by to něco co je blíž
Ale děkuji za typ,třeba tam někdy zajdu ![]()
Tady Líšeň ![]()
Zrovna tady u nás je babykavárna Hvězdička s velkým dětským koutkem a případně i solná jeskyně. Dále je babykavárna na Husové, v Krpoli,v Řečkovicích Veselá kavárna…záleží jaké koutky hledáš? Myslím,že ty hlídací v různých centrech jsou až od 3let ![]()
Agi20 píše:
Královo pole je na mě celkem daleko jsem z Tuřan chtělo by to něco co je blížAle děkuji za typ,třeba tam někdy zajdu
Hlídací určitě nechci.Právě,že hledám něco kde si malá pohraje a já tam budu moct být s ní.Ale ta Lišeň je kousek od nás tam bych se někdy mohla určitě s malou mrknout
díky ![]()
kreali píše:
Vím že je někde směrem na Kr.pole nějaká restaurace s dětským koutkem.
Nevím ale kde přesně..
V Řečkovicíc je dětská kavárna, moc hezká, krpole nevím.
Příspěvek upraven 28.02.12 v 13:25