Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky všechny těhulky a maminky z Ostravy. Hledám nějaké fajn babizny na popovídání si, kafíčka, čajíčky atd.
Jsem mladá těhulka a nemám si s kým popovídat a sdílet momentálně stejný zájem ![]()
ahojky, jsem z Ostravy, je mi skoro 22 a mám 2,5 letou holčičku a teďka čekáme druhé mimčo. Jsem v 15tt, v kolikátem tt seš ty? A odkud jsi z Ostravy? My bydlíme v Ostravě-Zábřehu, taky v okolí nikoho neznám v mým věku, kdo by měl podobné zájmy a starosti jako já, tak se ráda seznámím ![]()
Ahojky, jsem z HrAbové, ale chystáme se stěhovat. Jsem v 24tt. Právě že ostatní řeší nové objevy, chlapy a já pořiování výbavičky ![]()
ahojky
už tu par diskuzi na toto tema je holky pořadaji i sraziky sice to nejsou vyloženě mlade maminky ale i tak jsou fajn ![]()
jinak ja jsem s petřkovic je mi 25 mam 18m prcka a pupik ve 20tydnu ![]()
To vím, že tu nějaké diskuze jsou a připadají mi už docela rozjeté ![]()
ahoj holky:-) tay jsem z ostravy zábřehu:-) 17.března mi bude 21 a čekáme první mimčo holčičku Patricii:-) termín porodu máme 23.března:-) takze uz nam zbyva jen trocha:-)
Tak to už máš za chvíli. JÁ TEDA mám termín 20. června,takže si ještě chvíli počkám ![]()
Na jednu stranu se mi to zdá dlouho, na druhé jako strašně krátká doba na stihnutí tolika věcí ![]()
Marjean19 a kampak se chystáte stěhovat? A už tušíš, jestli budete mít holčičku nebo chlapečka? Já jdu ve čtvrtek na gyndu a to budu v 16tt a doufám, že už by mohlo jít něco vidět..jsme s manželem strašně zvědaví ![]()
kachii tak to už máš opravdu za chvilku
To budeš mít krásný dárek k narozeninám
a kde se chystáš rodit? Já jsem první dítko nerodila v Ostravě, nebydleli jsme tam totiž v té době ještě a už přemýšlím, kde tam budu rodit, i když mám ještě dost času na rozhodování ![]()
jj… je toho hodne no…ja jsem jeste od zacatku tehu doma tak jsem se divila ze mi to vsechno tak rychle uteklo
a stejne se porad pojim ze nam neco chybi:-) nebo jsme na neco zapomneli
jo a termín mám až 21.8.
…takže budu v těch největších vedrech chodit s mega pupkem ![]()
Nihaljj ten nejkrásnější:-) ja budu rodit na fifejdách:-) muj doktor tam dela zastupce primáře…ted jsou nove zrekonstruovane, segra tam taky rodila a byla moc spokojena…ja tam lezela na zacatku tehu prtoze meli podezreni na mimodelozni a vsechno super tam bylo…:-) a kde presne v zabrehu bydlite??
To ještě nevíme, sháníme podnájem, 2 plus 1, abychom to utáhli. Čekáme holčičku-Natálie. Já byla na utz v 17tt a dr. můj nic neviděl
, takže to bylo pořád 50 na 50 (taky neměl co) ..:D:D no a až na utz z 20tt nám dr.,co vyšetřoval srdíčko řekl, že když chceme holčičku, tka ji teda máme mít ![]()
Já se chystám do Vítkovic, ale samozřejmě plně rozhodnutá ještě nejsem. Jenom mě to tam láká asi více, než Fifejdy ![]()