Mladé těhulky a maminky z Ostravy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1028
26.2.12 18:09

joo ja mam ten pupek tak maly :D ze kolikrat v te zimní budne vypadam spíš jak kdybych byla hodne dobre najezená:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.2.12 18:15
kachii píše:
joo ja mam ten pupek tak maly :D ze kolikrat v te zimní budne vypadam spíš jak kdybych byla hodne dobre najezená:D

Kači to ti závidím :,( já už si dneska ani nesednu,tak nějak už jen polehávám a už nic nezvládám,k tomu ty otoky,no žádná sláva ten konec těhotenství,už ať to jee.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.2.12 19:10
katkabanova píše:
kachii píše:
Kači to ti závidím :,( já už si dneska ani nesednu,tak nějak už jen polehávám a už nic nezvládám,k tomu ty otoky,no žádná sláva ten konec těhotenství,už ať to jee.. :zed:

jj ja jsem čekala že přiberu tak dvacet kilo budu jak tulen a tak a uplny opak…sice me tez vsechno uz boli a mam toho plne kecky ale vim ze by mohlo byt hur :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.2.12 21:40

bud raada,to ti fakt zavidim,musela jsem si koupit uz treti boty protoze ty nohy jsou fakt obrii :mrgreen: :mrgreen: neoblecu uz niic,tak bud rada ze nejsi tuleen :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
26.2.12 21:47

jojo to jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.2.12 07:17

dvojčátka jsou super, my jsme si je přáli u starší :)…teď budu ráda, když, zvládnu k tomu našemu čertovi jedno mimi..holky užívejte si, že po vás furt nikdo neskáče a nemusíte pořád někoho obskakovat :D, ale zase ty otoky a obří břicho nezávidím, mně se naštěstí většina těhu obtíží vyhýbá, neznám nějaký raní zvracení nebo otoky v těhu, tak doufám, že se mi to vyhne i tentokrát, protože ty otoky musí být fakt nepříjemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
27.2.12 09:14

ja tedy zazila to zvracení…byl to mazec zhubla jsem 5 kilo a zvracela jsem i vodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
28.2.12 15:18

Taky jsem se zvracením měla problém. Zvracela jsem párkrát, ale byl problém, že jsem měla pořád dávivý reflex. Nemohla jsem mít plný žaludek, takže jsem na začátku moc nejedla. 2 kilča dole.
No a teď už mám asi 3 nahoře od mojí původní váhy. :think: asi akorát, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
28.2.12 19:47
Marjean19 píše:
Taky jsem se zvracením měla problém. Zvracela jsem párkrát, ale byl problém, že jsem měla pořád dávivý reflex. Nemohla jsem mít plný žaludek, takže jsem na začátku moc nejedla. 2 kilča dole.
No a teď už mám asi 3 nahoře od mojí původní váhy. :think: asi akorát, ne??

já bych rekla ze jo:-) ja mam od svoji vahy nahore 6 kilo:-) coz je žůůžo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
28.2.12 21:59

paráda holky,já mám nahoře 22 kg :D 10 mám v plánu nechat v porodnici a zbytek pak u těch dvojek vyběhám :mrgreen: :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
28.2.12 22:04

holky v klidu já jsem přibrala 14 kilo a domů s porodky jsem se vracela ještě o dvě kila lehčí než před těhu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.2.12 10:17

ahoj holky,
já jsem u první přibrala celkem 10kg a teď mám zatím nahoře 1 kg, ale jsem teprv v 16tt, tak uvidíme kolik to nakonec bude..zítra jdu k doktorovi, tak snad nám už taky konečně řekne, jestli to bude holka nebo kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
29.2.12 11:48

jj kilicka k tomu proste patří:-) taky jdu zitra na KO uz chodim co tyden a uz pujde i na monitor:-) tak jsem zvedava jestli uz treba nechce jit ta nase princezna ven:-) vuubec by mi to nevadilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.2.12 15:21

kachii..mně tvrdil doktor u malé, asi 3 týdny nebo měsíc před termínem, že se určitě narodí dřív, ať se připravím na to, že to bude každým dnem a pak se divil na každé další kontrole, že ještě nic..nakonec se narodila 39+5 :mrgreen: , tak doufám, že tohle mimi se narodí taky ňák tak mezi tím 38 a 40tt, někde jsem četla, že další dítě se narodí většinou dřív, no moje mamka má 5 dětí a poslední jako jediný dokonce přenášela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
29.2.12 17:13

nj to mi vzdy dr prave rika ze u nas se nic nechysta:D jsem zavrena:D a male se tam libi spis ocekavam to prenášení no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová