Maminky Tišnov

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1962
24.2.12 15:19

Maminky Tišnov

Ahojky, hledám nějakou kamarádku maminu z Tišnova na pokec, procházky atd. a pro svou dceru parťačku na hraní. Bydlím tu už nějakej ten rok, ale těžko se seznamuju. S malou chodím do MC Studánka na cvičení, ale zatím jsem tu žádnou maminu nenašla. Tak kdo by měl zájem se s námi seznámit, tak se určitě ozvěte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4275
24.2.12 15:29

tak když počkáš do srpna, tak už budu požadavek „maminka“ splňovat ;)ale do té doby… hlavně mě zajímá, kolik nás tu od nás je a jestli je tu někdo na druhou půlku roku an kočárkování :) zatím mi příjde, že jsem asi jediná těhule ve městě plným větších dětí :/

bohužel až do porodu toho mám fakt moc, takže nemám na nic čas (zní to vtipně, jako bych pak s novorozencem na tom byla líp :D takže ani tobě s pokecem nepomůžu, natož malé s parťákem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
24.2.12 17:13

Ahojky :mavam: já maminka taky teprve budu- v červnu  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
24.2.12 19:39

Ahoj, my tu taky bydlime uz par let, mam par znamych, ale rada bych vic. Nepotkaly jsme se taky nahodou v centru? :think: My jsme teda dlouho nechodili, akorat tento tyden to bylo utery a ctvrtek, akorat maly se nechce zucastnovat krouzku, tak sedime jenom v herne :?

• Citovat
  • Upravit
1962
25.2.12 01:20
kvetinka56 píše:
Ahoj, my tu taky bydlime uz par let, mam par znamych, ale rada bych vic. Nepotkaly jsme se taky nahodou v centru? :think: My jsme teda dlouho nechodili, akorat tento tyden to bylo utery a ctvrtek, akorat maly se nechce zucastnovat krouzku, tak sedime jenom v herne :?

Ahojky, je to možný, že jsme se tam potkali. Je pravda, že teĎ v zimních měsících tam moc nechodím, jelikož jsme pořád nahromadě. Buď jsem nemocná já a nebo malá. Sity bacili furt nějak přendáváme :mrgreen: A malá se taky moc nezapojuje. Je takovej stydlín, tak ji dlouho trvá než se osmělý a to už je většinou po cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
25.2.12 01:27

Budoucí maminy, tak s Vámi bych se taky ráda viděla aspoň pokecat atd. Už mě to doma trošku leze na mozek, chtělo by to změnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
25.2.12 13:41

Co tak se domluvit na setkani v cukrarne Diana? Napr. ve stredu v 10hod, mohly by se pripojit i tehulky :think:

• Citovat
  • Upravit
4275
25.2.12 14:00
kvetinka56 píše:
Co tak se domluvit na setkani v cukrarne Diana? Napr. ve stredu v 10hod, mohly by se pripojit i tehulky :think:

za mě bohužel všední den a dopoledne je opravdu nepoužitelný, ve 4.měsíci ještě doma nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
25.2.12 18:37
PjckjsANEBjája píše:
kvetinka56 píše:
Co tak se domluvit na setkani v cukrarne Diana? Napr. ve stredu v 10hod, mohly by se pripojit i tehulky :think:
za mě bohužel všední den a dopoledne je opravdu nepoužitelný, ve 4.měsíci ještě doma nejsem ;)

No jo, vidis, to mne neprislo. Mne ted prijde divny, ze lidi musi do prace :mrgreen: Ale ono mne to za par mesicu prejde :zed:

• Citovat
  • Upravit
2109
25.2.12 22:42

Já do práce sice nechodím, ale mám neschopenku a vycházky až odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.2.12 22:52
kvetinka56 píše:
PjckjsANEBjája píše:
kvetinka56 píše:
za mě bohužel všední den a dopoledne je opravdu nepoužitelný, ve 4.měsíci ještě doma nejsem ;)
No jo, vidis, to mne neprislo. Mne ted prijde divny, ze lidi musi do prace :mrgreen: Ale ono mne to za par mesicu prejde :zed:

no nejhorší je, že já musím do školy a ne do práce :oops: ještě jsem nějak zapojení do prac.procesu nestihla, momentálně dělám předposlední semestr inženýra. ale ono to není o moc lepší s tím časem :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
26.2.12 12:12

Misa ma rymu, tak tento tyden asi po spolecnostech moc chodit nebudeme :? staci jedna navsteva MC a hned ji chytne :zed:

• Citovat
  • Upravit
1962
26.2.12 21:34

No já jsem zvědává, tento týden bych chtěla do MC zajít, tak uvidím jestli něco nechytnem. Ale už začíná být hezky, teploty nad nulou a svítí sluníčko tak snad ne. TAk až budete zdravý, tak se ozvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
27.2.12 08:53
didi81 píše:
No já jsem zvědává, tento týden bych chtěla do MC zajít, tak uvidím jestli něco nechytnem. Ale už začíná být hezky, teploty nad nulou a svítí sluníčko tak snad ne. TAk až budete zdravý, tak se ozvi?

Jasne, pro vylepseni je mne taky spatne, maly zacal i kaslat a vypada to i na zvysenou teplotu :zed:

• Citovat
  • Upravit
1962
27.2.12 10:43

Tak to je mi moc líto, snad to nebude nic vážnýho!!! Přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat