Maminky Tišnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1962
6.3.12 15:14

Holky těhulky a už víte co čekáte? Případně jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
6.3.12 18:04
didi81 píše:
Holky těhulky a už víte co čekáte? Případně jména

v 12tt z krve holka…v 15tt z utz kluk jak buk :D takže bude asi kubíček, ještě to není definitivní, ale já toho svýho chlapa přesvědčím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
6.3.12 19:11

My budeme mít Natálku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
6.3.12 21:39

Holky, to jsou moc pěkná jména! :palec: A jak se připravujete na porod, už máte vše koupené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 06:29

no tak my máme termín v srpnu, takže fakt ještě není nakoupeno :) ale líbí se mi tvůj přístup, když jsem napsala na Fb na začátku 4m., že jsem se na webu koukala po kočárcích, tak mě moje (už asi spíš bývalá) kamarádka seřvala, že co se starám tahle brzo, když ani nevím, jestli se to narodí 8o a to má doma půlročního chlapečka…doufám, že takováhle extrémní změna povahy je po porodu spíš vyjímečná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 06:30

jinak já se mezi tím ještě musím vdát, takže teď zrovna hoří zařizování svatby a taky dělání řidičáku, výbava musí počkat po půlce dubna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
7.3.12 08:00

Jájo- tak to bych kamarádku seřvala taky :cert: místo aby se s tebou radovala, tak takový blbý řeči :roll:
a gratuluji k svatbě :kytka: kde to budete mít?

Já už mám všechno oblečení, v sobotu jedeme do Brna na veletrh, tak snad vybereme kočárek a postýlku, něco dědím od švagrové a po bráškovi (má 1 rok :D ), postupně to dokoupíme a do konce dubna chci mít vše nachystaný, pro jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.3.12 10:25
PjckjsANEBjája píše:
no tak my máme termín v srpnu, takže fakt ještě není nakoupeno :) ale líbí se mi tvůj přístup, když jsem napsala na Fb na začátku 4m., že jsem se na webu koukala po kočárcích, tak mě moje (už asi spíš bývalá) kamarádka seřvala, že co se starám tahle brzo, když ani nevím, jestli se to narodí 8o a to má doma půlročního chlapečka…doufám, že takováhle extrémní změna povahy je po porodu spíš vyjímečná :think:

Pokud tě někdo takhle seřve, tak to není tvá kamarádka, kamarádky toto nedělají, ty se radují s tebou. To už vůbec nechápu, když má doma sama dítě. Vždyť musela prožívat to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.3.12 10:31
PjckjsANEBjája píše:
jinak já se mezi tím ještě musím vdát, takže teď zrovna hoří zařizování svatby a taky dělání řidičáku, výbava musí počkat po půlce dubna :)

Tak to gratuluji! :kytka: A jsi odvážná s tím řidičákem, já jsem se zatím do teĎ neodvážila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.3.12 10:38
Venny píše:Já už mám všechno oblečení, v sobotu jedeme do Brna na veletrh, tak snad vybereme kočárek a postýlku, něco dědím od švagrové a po bráškovi (má 1 rok :D ), postupně to dokoupíme a do konce dubna chci mít vše nachystaný, pro jistotu

Já taky přemýšlím jestli na ten veletrh jet a nebo ne, minule ani předminule mě tam nic nezaujalo.
Jinak já jsem taky plno věcí dědila, tak jsem pak dokoupila později co mi ještě chybělo. Jsem to taky čekala v červnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
7.3.12 11:07

Ja jsem delala ridicak jako cerstve tehotna, kupodivu mi soustredeni pocas jizdy pomahalo na nevolnosti, vubec jsem je nevnimala. Zaverecne testy jsem delala ve 3 mesici, to se jeste dalo.
Co se tyce veci, kupovali jsme minimum, temer vse obleceni do pul roku jsem mela od svagrove, bylo toho tolik, jako na 5 miminek. Jak pise Didi, opravdova kamoska te podpori a ne serve za teseni se na mimiska. Kocarek bych klidne mela doma i dopredu, to vse jsou povery

• Citovat
  • Upravit
4275
7.3.12 13:30
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
no tak my máme termín v srpnu, takže fakt ještě není nakoupeno :) ale líbí se mi tvůj přístup, když jsem napsala na Fb na začátku 4m., že jsem se na webu koukala po kočárcích, tak mě moje (už asi spíš bývalá) kamarádka seřvala, že co se starám tahle brzo, když ani nevím, jestli se to narodí 8o a to má doma půlročního chlapečka…doufám, že takováhle extrémní změna povahy je po porodu spíš vyjímečná :think:
Pokud tě někdo takhle seřve, tak to není tvá kamarádka, kamarádky toto nedělají, ty se radují s tebou. To už vůbec nechápu, když má doma sama dítě. Vždyť musela prožívat to samé

taky si myslím, proto píšu, že „už asi bývalá“. má krásnýho zdravýho chlapečka, porod proběhl jako po másle přirozeně bez jedinýho stehu, kojí, malej je zlatej i na příkrmy, má skvělýho chlapa - tak nechápu, co prudí :zed: navíc to byl veřejný příspěvek a ne přímo pro ni, tak nemusela vůbec reagovat :/ nějak jsem to celý nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 13:36

vezmu to hromadně ;) řidičák:
no když já teď mám chlapa bez řidičáku a chci rodit v boskovicích, tak musíme rychle dodělat papíry oba - já abych se dostala do poraden a on aby mě odvezl porodit :D jen já už jsem začla :/ on má času dost, no znáte chlapy, ne? ;)
a jsem teď už vlastně v 5m.,ale prý to bude ok a když to nestihnem, tak mám času dost, zkoušky musím udělat do 18měsíců od započetí…

svatba:
velmi netradičně - park u nemocnice :) (vpodstatě) musíme v tišnově a nikde jinde není pěknej park.

nevolnosti:
já se zas těším na každej odběr krve, vždycky se mi po něm od žaludku udělá líp :D

Venny, a kdy ty máš termín? abych měla představu s jakým asi předstihem se pořizuje výbava ;) když píšeš, že chceš mít zařízeno do konce dubna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
7.3.12 13:41

Jája- v parku to bude krásný :palec: my se brali před 2 roky a chtěli jsme se tam fotit, ale zrovna ho opravovali
termín mám 25.6., ale kartářka mě strašila, ať už radši v květnu nikde moc necestuju, a jelikož jí zatím všechno vyšlo, tak chci mít všechno nachystaný, a taky pak bude teplo, já budu určitě napuchlá jak ropucha a budu ráda, že sedím doma nebo na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 13:46
Venny píše:
Jája- v parku to bude krásný :palec: my se brali před 2 roky a chtěli jsme se tam fotit, ale zrovna ho opravovali
když já už se na radnici jednou vdávala a tak jsme to chtěli jinde :) a když už v parku budou fotky, tak proč ne i obřad ;) naštěstí malá svatba, tak to povolili…
termín mám 25.6., ale kartářka mě strašila, ať už radši v květnu nikde moc necestuju, a jelikož jí zatím všechno vyšlo, tak chci mít všechno nachystaný, a taky pak bude teplo, já budu určitě napuchlá jak ropucha a budu ráda, že sedím doma nebo na zahradě :mrgreen:

aha, takže moje plány na červen, když termín je v srpnu jsou poměrně ok :) a to jsem se bála, jak to nestihnu…no, nějakou tu plínu už máme, oblečení taky, jídlo se snad začne vyrábět přímo u mě ;) taky i kdyby se nestíhalo, to nejdůležitější máme :) jo ještě postýlku s matrací máme
právě kvůli tomu teplu jsem se koukala po kočárech dřív (až do konce května jsem ve škole a bude to dost náročný, tak ještě najít čas na výbavu, no, nevím nevím). zbytek se dá vybrat jednodušeji, ale sedačku s kočárkem chce vybírat a shánět pořádně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová