Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PjckjsANEBjája píše:didi81 píše:velikonoční pondělí je v tom samém týdnu, jen svatba je na konci a pondělí je na začátkuPjckjsANEBjája píše:Nevěsta je vždycky krásná, už máš vybrané šaty? To ještě nevím co bude kolem velikonoc, ani nevím kdy jsoudidi81 píše:PjckjsANEBjája píše:Proč by ses měla stydět? Na naší svatbě jsem taky koukala kolik lidí nám gratulovalo které jsem vůbec neznala. Takže si píši 14.4. ve 14 hod, to je hezký samé čtyřky, v parku nemocnice. Tak kdyby sis na mě udělala čas, mohli by jsme se vidět ještě před tvou svatbou, abych nebyla úplně cizídidi81 píše:Nemám slov, to zamrzíjééA kdy máš svatbu, třeba bych se na tebe přišla podívat?
nevím jestli se nebudu stydět, ale bude tam ostatně spousta pro mě neznámých lidí (z rodiny nastávajícího), takže proč ne. když budeš chtít, tak máme veřejně přístupný obřad, nebo jak to říct
v sobotu 14.4. ve 14hod. v parku nemocnice, nejspíš u kapličky. bude to malá svatba, tak čím víc příjde lidí dělat dav, tím spíš budeme vypadat jako svatba a ne jako hujerovi na návštěvě za pacošem
protože nejsem zrovna modelka a krasavice taky ne, tak se před cizími stydím
s časem je to teď blbý, leda třeba v týdnu před svatbou, to je po velikonocích, to by mohlo jít…ale chápu, že zrovna kolem velikonoc se to nemusí každýmu hodita zvlášť teď, když už začínám pomalu dostávat tvary koule úplné :/ a ne jen náznakově jako dřív…
šaty se šijí…mám vybrané takové, které pak uživím jako večerní
budou stát stejně jako půjčení. tak mi to příjde jako dobrá investice… ale jsou kombinací asi 10 různých obrázků a invence švadleny, tak zatím nemůžu pro představu dodat nic víc, než že budou rudé
Tak přímo v pondělí asi ne, ale jinak by to asi šlo. Ty jooo rudé šaty, to si nedokážu představit, to budeš neobvyklá nevěsta. Fotku asi nemáš že?
didi81 píše:PjckjsANEBjája píše:Tak přímo v pondělí asi ne, ale jinak by to asi šlo. Ty jooo rudé šaty, to si nedokážu představit, to budeš neobvyklá nevěsta. Fotku asi nemáš že?didi81 píše:velikonoční pondělí je v tom samém týdnu, jen svatba je na konci a pondělí je na začátkuPjckjsANEBjája píše:Nevěsta je vždycky krásná, už máš vybrané šaty? To ještě nevím co bude kolem velikonoc, ani nevím kdy jsoudidi81 píše:PjckjsANEBjája píše:Proč by ses měla stydět? Na naší svatbě jsem taky koukala kolik lidí nám gratulovalo které jsem vůbec neznala. Takže si píši 14.4. ve 14 hod, to je hezký samé čtyřky, v parku nemocnice. Tak kdyby sis na mě udělala čas, mohli by jsme se vidět ještě před tvou svatbou, abych nebyla úplně cizídidi81 píše:Nemám slov, to zamrzíjééA kdy máš svatbu, třeba bych se na tebe přišla podívat?
nevím jestli se nebudu stydět, ale bude tam ostatně spousta pro mě neznámých lidí (z rodiny nastávajícího), takže proč ne. když budeš chtít, tak máme veřejně přístupný obřad, nebo jak to říct
v sobotu 14.4. ve 14hod. v parku nemocnice, nejspíš u kapličky. bude to malá svatba, tak čím víc příjde lidí dělat dav, tím spíš budeme vypadat jako svatba a ne jako hujerovi na návštěvě za pacošem
protože nejsem zrovna modelka a krasavice taky ne, tak se před cizími stydím
s časem je to teď blbý, leda třeba v týdnu před svatbou, to je po velikonocích, to by mohlo jít…ale chápu, že zrovna kolem velikonoc se to nemusí každýmu hodita zvlášť teď, když už začínám pomalu dostávat tvary koule úplné :/ a ne jen náznakově jako dřív…
šaty se šijí…mám vybrané takové, které pak uživím jako večerní
budou stát stejně jako půjčení. tak mi to příjde jako dobrá investice… ale jsou kombinací asi 10 různých obrázků a invence švadleny, tak zatím nemůžu pro představu dodat nic víc, než že budou rudé
zatím se shání látka
jakože je vybraná a provádí se proces koupě. prý to ale bez problémů stihnem. tak doufám, že švadlena nekecá
šaty jsou to jednoduchý, vpodstatě antickýho střihu, právě spíš společenský než svatební. bílý princeznovský šaty už jsem jedno absolvovala ![]()
Ahojky holky, jak se máte?
Jájo tobě se už blíží tvůj velký den, už se těšíš? Jak jdou přípravy?
Venny a co ty, už nakupuješ výbavičku?
@didi81 ani mi to nepřipomínej, jako obvykle se spousta věcí řeší na poslední chvíli
že to ty ostatní lidi baví - mě ne, ale všecko sama nezvládnu ![]()
Jájo, to mi nemusíš říkat, ale uvidíš že nakonec to všechno klapne
@didi81 píše:
Jájo, to mi nemusíš říkat, ale uvidíš že nakonec to všechno klapne
určitě, to nejdůležitější zařízený je, takže svatba svůj účel naplní, ale prostě určitý věci bych ráda - jako třeba hudbu
a tak už zase lítám a zařizuju a vztekám se, no
místo klidu…jinak chlap je pro jistotu naprosto vydeptanej a strašně nervózní, asi aby nedej bože nemusel něco zařídit on
ale taky se moc těší, tak to je nejdůležitější ![]()
Tak mě manža naštěstí pomáhal, třeba tu hudbu sehnal on. Ale tak hlavně že se těšíte oba dva
Tak se těším na sobotu, doufám že malá už bude dobrá!
Ahojky ![]()
didi- díky za optání, jestli už kupuju? už skoro všechno mám
kočárek je objednanej, postýlka dokonce složená, jen mi zbývá zajít do lékárny a drogerie pro poslední maličkosti
jájo- neboj, nakonec to všechno nějak zvládnete
, když si vzpomenu jak jsem já šílela před dvěma roky
a taky nakonec bylo vše ok, dokonce ani rodina se neporvala ![]()
budu držet palce, aby vyšlo počasí, když to máte venku, je to teď takový všelijaký ![]()
@Venny už nám byla dneska „protekčně“ zajištěna jistotka v podobě radnice, pokud bude pršet
já se původně ptala, jestli to půjde a prý nee. tak stačilo, aby se na to zeptala ta správná osoba a jde vše
i když mě matrikářka zná, tak jiřinka je její kamarádka, pro tu se udělá víc než pro mladou brzobohatou ![]()
Venny, tak to je super, že všechno už máš
A jakej kočárek nakonec máš?
didi- nakonec ten co jsem chtěla http://dorjan.cz/…ly-2012.html
jájo- tak už se ti to blíží, zítra na tebe budu myslet a držet palečky,aby vše klaplo jak má ![]()
@Venny Tak ten je dobrej ![]()
Jájo, ty si zítra užij svůj velkej den, přeji ti aby vše vyšlo tak jak si přeješ!
Jájo, tak jaká byla svatba a co fotečky ukážeš? Moc mě mrzí, že jsem tě neviděla, ale malá je nachlazená
@didi81 píše:
Jájo, tak jaká byla svatba a co fotečky ukážeš? Moc mě mrzí, že jsem tě neviděla, ale malá je nachlazená
bylo to pěkné. díky relativně hnusnýmu počasí dorazila jen rodina, takže krásnej obřad o pár lidech, nic velkýho a pak až do večera oběd a posezení, s rodinou a svědkama. strašně milý to bylo. a všichni nám to chválili. zatímco máma dorazila do práce a kolegyně že prý taky vdala dceru (taky v sobotu), ale svatba o 90 lidech, celej víkend, ožralí lidi, hádky, stres, všichni v křeči atd.
takže se shodli, že tak jako podle nás to bylo nej ![]()
jen jsme od čtvrtka do úterka nic nedělala, tak teď doháním resty a furt pekelně nestíhám ![]()
fotek mám zatím málo a jen amatérský, ale něco málo: