Maminky Tišnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
10.12.12 09:29

Nene, jsem z Březiny, ale každý den do Tišnova jezdím, vozím starší do školky :)
Ty jsi přímo z Tišnova???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
10.12.12 09:49

@alfinka3 ano, přímo z Tišnova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.12.12 01:07

Ahojky, taky občas nakouknu, je fajn, že se téma zase oživilo. Já jsem taky přímo z Tišnova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
11.12.12 08:39

@Venny a kdepak v Tišnově bydlíš?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.12.12 23:03

@Janina1982 Ahojky, já též bydlím v Tišnově!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
12.12.12 08:57

Holky a kde bydlíte? Já na Květnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.12.12 15:18

Já Hony nad Kukýrnou v těch nových bytovkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
12.12.12 16:32

Ahoj holky, já teda taky jsem z tišnova, ale syn má teprve 4,5 měsíce a já nejsem zrovna echt společenský tvor. jen kdyby něco, tak tu jsem taky. ale k tahání ven moc nejsem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
12.12.12 17:10

@didi81 tak to máme kousíček :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
12.12.12 21:20

Já bydlím kousek od Penny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.12.12 08:59

@Janina1982 To jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
erique
28.1.13 10:15

Ahoj holky,
taky bydlím v Tišnově. A jako správná naplavenina jsem až donedávna věděla pouze to, kde je pošta a obchod :oops: A jak jinak, práce i kámoši v Brně. Momentálně mám 7 měsíční dceru. Občas s ní jezdím do Brna. ale… většinu času jsem v Tišnově a samostatné brouzdání po ulicích s kočárkem už m leze na mozek :zed: A hlavně emmouš bude časem potřebovat nějaké parťáky a parťačky na ničení tatínkových záhonů na zahrádce :lol:, případně na jiné rošťárny.
Takže pokud nejste již uzavřená skupina a organizovala by se společná procházka, případně posezení u kafe, tak bych se ráda i s emmoušem přidala. erika a emma

• Citovat
  • Upravit
9734
28.1.13 10:17

Ahoj sice nemám děti ale pokud by to někomu nevadilo ráda bych tu našla kamarádku. Jinak děti mám ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
28.1.13 13:01
@erique píše:
Ahoj holky,
taky bydlím v Tišnově. A jako správná naplavenina jsem až donedávna věděla pouze to, kde je pošta a obchod :oops: A jak jinak, práce i kámoši v Brně. Momentálně mám 7 měsíční dceru. Občas s ní jezdím do Brna. ale… většinu času jsem v Tišnově a samostatné brouzdání po ulicích s kočárkem už m leze na mozek :zed: A hlavně emmouš bude časem potřebovat nějaké parťáky a parťačky na ničení tatínkových záhonů na zahrádce :lol:, případně na jiné rošťárny.
Takže pokud nejste již uzavřená skupina a organizovala by se společná procházka, případně posezení u kafe, tak bych se ráda i s emmoušem přidala. erika a emma

Tak to jsme na tom podobně, Natálka má taky 7 měsíců a původně jsem z Brna, sice už tu jsem 8 let, ale do práce jsem jezdila do Brna, takže tu taky kromě rodiny nikoho neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
28.1.13 14:52

Ahojky, já jsem na tom podobně jako Venny. Bydlím tu taky dlouho ale kromě sousedů tu nikoho neznám. A jelikož už mám dvouletou dceru, tak se znám s některými maminkami z kroužků atak. Ale žádná maminka není z Tišnova což mi hlava nebere. By mě zajímalo co tu ostatní maminky s dětmi dělají když nenavštěvují kroužky hlavně v zimě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová