Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nene, jsem z Březiny, ale každý den do Tišnova jezdím, vozím starší do školky ![]()
Ty jsi přímo z Tišnova???
Ahojky, taky občas nakouknu, je fajn, že se téma zase oživilo. Já jsem taky přímo z Tišnova
Ahoj holky, já teda taky jsem z tišnova, ale syn má teprve 4,5 měsíce a já nejsem zrovna echt společenský tvor. jen kdyby něco, tak tu jsem taky. ale k tahání ven moc nejsem ![]()
Ahoj holky,
taky bydlím v Tišnově. A jako správná naplavenina jsem až donedávna věděla pouze to, kde je pošta a obchod
A jak jinak, práce i kámoši v Brně. Momentálně mám 7 měsíční dceru. Občas s ní jezdím do Brna. ale… většinu času jsem v Tišnově a samostatné brouzdání po ulicích s kočárkem už m leze na mozek
A hlavně emmouš bude časem potřebovat nějaké parťáky a parťačky na ničení tatínkových záhonů na zahrádce
, případně na jiné rošťárny.
Takže pokud nejste již uzavřená skupina a organizovala by se společná procházka, případně posezení u kafe, tak bych se ráda i s emmoušem přidala. erika a emma
Ahoj sice nemám děti ale pokud by to někomu nevadilo ráda bych tu našla kamarádku. Jinak děti mám ráda ![]()
@erique píše:
Ahoj holky,
taky bydlím v Tišnově. A jako správná naplavenina jsem až donedávna věděla pouze to, kde je pošta a obchodA jak jinak, práce i kámoši v Brně. Momentálně mám 7 měsíční dceru. Občas s ní jezdím do Brna. ale… většinu času jsem v Tišnově a samostatné brouzdání po ulicích s kočárkem už m leze na mozek
A hlavně emmouš bude časem potřebovat nějaké parťáky a parťačky na ničení tatínkových záhonů na zahrádce
, případně na jiné rošťárny.
Takže pokud nejste již uzavřená skupina a organizovala by se společná procházka, případně posezení u kafe, tak bych se ráda i s emmoušem přidala. erika a emma
Tak to jsme na tom podobně, Natálka má taky 7 měsíců a původně jsem z Brna, sice už tu jsem 8 let, ale do práce jsem jezdila do Brna, takže tu taky kromě rodiny nikoho neznám
Ahojky, já jsem na tom podobně jako Venny. Bydlím tu taky dlouho ale kromě sousedů tu nikoho neznám. A jelikož už mám dvouletou dceru, tak se znám s některými maminkami z kroužků atak. Ale žádná maminka není z Tišnova což mi hlava nebere. By mě zajímalo co tu ostatní maminky s dětmi dělají když nenavštěvují kroužky hlavně v zimě ![]()