Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alfinka3 Ahojky, no už aby bylo zase trošku chladněji, takový vedra nemusím
Jinak jsme byli na koupáku tady v Tišnově a nebo aspoň malé dáme na balkón bazének, aby se trošku osvěžila ![]()
Co ty, jak to snášíš?
No teplo mi nedělá moc dobře, ale v neděly jsme byly na koupališti tak to bylo super, krásný osvěžení, a plánuju že s malou začneme chodit právě do Tišnova když budou takový tepla, je to kousek a je škoda sedět doma na zadku a tam si třeba i vyhraje s ostatními dětmi a já popovídám. Doma už mě to samotnou nebaví ![]()
Ahoj holky!
Tak ze mě už je taky maminka
24.6.2012 v 7.20 se nám narodila Natálka s mírami 3770g a 50cm ![]()
Já se teď koupat teda nemůžu a dost mě to štve, tak se aspoň sprchuju pokaždý když mi dá malá aspoň chviličku, máme bazén na zahradě, ale voda se tak ohřívá, že už to prý ani není osvěžující a navíc se začíná kazit ![]()
@Venny Gratuluji k malé Natálce
Je to velká holka
skoro 4kila
hlavvně ať pěkně roste a nic ji netrápí ![]()
@Venny Taky se přidávám ke gratulaci!!!Přeji hodně zdravíčka, štěstíčka, ať ti dobře prospívá a ať se jí ve všem daří ![]()
@alfinka3 Třeba se tam někdy můžem sejít, taky tam hodně teď chodíme a Anetce se tam moc líbí, hlavně ta skluzavka do vody ![]()
@didi81 My tam byly loni jednou, možná dvakrát a taky vyhrála skluzavka, nehli jsme se od ní
Letos se snad dostaneme vícekrát
A rády Vás tam potkáme
Ahojda holky, chtěla bych se optat, vy co bydlíte v tišnově a okolí, můžete mi doporučit nějaký hezký penzionek v okolí za rozumnou cenu? Manžel tam jede něco vyřizovat tak pojedeme s ním ![]()
Nezlobte se,. že jsem vám takhle vtrhla do diskuse, ale říkala jsem si, že se zkusím poptat než založím nové vlákno ![]()
a jsou tam kolem nějaká místa co stojí za shlédnutí??
díííky
@Boudice23 Ahojky,penzionky nevím jaké tu jsou, neměla jsem potřebu, ale stačí dát do vyhledavače a určitě ti to něco napíše.
Jinak kam se tu dá jít, je určitě rozhledna Klucanina a Květnice. Kdybys pak chtěla někam dál, tak v Bystřici nad Pernštejnem je hrad Pernštejn ![]()
Taky bych neopomněla klášter Porta Coeli
a jinak je tu hlavně hrozně krásně v přírodě kolem…
Taky nějak ty penzionky nevím, ale vím že se tu dá ubytovat v hotelu květnice, a pak na červeným mlýně, to nevím zda je hotel nebo penzio, nic víc mě tu nenapadá, jestě na podívanou, je tu trošku dál ve Zvoly Westernové městečko a v Dolní Rožínce je strašidelny hrad a krokodýl park, vše najdeš na www.sikland.cz