Maminky Tišnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
7.3.12 17:47

já si hodně objednávám přes net, je to jednodušší, ale kočárek a postýlku si chci pořádně prohlídnout, aby to nebylo nějaký rozhrkaný, nechce se mi obcházet víc obchodů, tak právě spolíhám na ten veletrh, že tam snad bude větší koncentrace všeho než v jednotlivých obchodech, a buď to tam přímo koupíme, nebo si vyberu, zjistím kde mají a pojedu na jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.3.12 22:32
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
no tak my máme termín v srpnu, takže fakt ještě není nakoupeno :) ale líbí se mi tvůj přístup, když jsem napsala na Fb na začátku 4m., že jsem se na webu koukala po kočárcích, tak mě moje (už asi spíš bývalá) kamarádka seřvala, že co se starám tahle brzo, když ani nevím, jestli se to narodí 8o a to má doma půlročního chlapečka…doufám, že takováhle extrémní změna povahy je po porodu spíš vyjímečná :think:
Pokud tě někdo takhle seřve, tak to není tvá kamarádka, kamarádky toto nedělají, ty se radují s tebou. To už vůbec nechápu, když má doma sama dítě. Vždyť musela prožívat to samé
taky si myslím, proto píšu, že „už asi bývalá“. má krásnýho zdravýho chlapečka, porod proběhl jako po másle přirozeně bez jedinýho stehu, kojí, malej je zlatej i na příkrmy, má skvělýho chlapa - tak nechápu, co prudí :zed: navíc to byl veřejný příspěvek a ne přímo pro ni, tak nemusela vůbec reagovat :/ nějak jsem to celý nepochopila :nevim:

Tak se tím už netrap, nestojí ti za to :hug: Já naopak se raduju s tebou, vím jaké to je a doufám že to ještě aspoň jednou zažiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
7.3.12 22:48
Venny píše:
já si hodně objednávám přes net, je to jednodušší, ale kočárek a postýlku si chci pořádně prohlídnout, aby to nebylo nějaký rozhrkaný, nechce se mi obcházet víc obchodů, tak právě spolíhám na ten veletrh, že tam snad bude větší koncentrace všeho než v jednotlivých obchodech, a buď to tam přímo koupíme, nebo si vyberu, zjistím kde mají a pojedu na jistotu :mrgreen:

Já jsem vybírala v obchodě, pak jsem zaplatila zálohu a nechali mi ho u nich ve skladu až do porodu. Pak jen manžel vyzvednul a zaplatil zbytek. Mám Roan Maritu, kočárek super můžu jen doporučit. Korba krásně veliká, že se tam mimi vlezlo i s fusakem v zimě. Většina kočárků má tu korbu malou, že se tam to mimi pokud už je velké v zimě nevleze a musí koupit jinej. Tak aby jste na to mysleli, až budete pořizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 10:22
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
no tak my máme termín v srpnu, takže fakt ještě není nakoupeno :) ale líbí se mi tvůj přístup, když jsem napsala na Fb na začátku 4m., že jsem se na webu koukala po kočárcích, tak mě moje (už asi spíš bývalá) kamarádka seřvala, že co se starám tahle brzo, když ani nevím, jestli se to narodí 8o a to má doma půlročního chlapečka…doufám, že takováhle extrémní změna povahy je po porodu spíš vyjímečná :think:
Pokud tě někdo takhle seřve, tak to není tvá kamarádka, kamarádky toto nedělají, ty se radují s tebou. To už vůbec nechápu, když má doma sama dítě. Vždyť musela prožívat to samé
taky si myslím, proto píšu, že „už asi bývalá“. má krásnýho zdravýho chlapečka, porod proběhl jako po másle přirozeně bez jedinýho stehu, kojí, malej je zlatej i na příkrmy, má skvělýho chlapa - tak nechápu, co prudí :zed: navíc to byl veřejný příspěvek a ne přímo pro ni, tak nemusela vůbec reagovat :/ nějak jsem to celý nepochopila :nevim:
Tak se tím už netrap, nestojí ti za to :hug: Já naopak se raduju s tebou, vím jaké to je a doufám že to ještě aspoň jednou zažiji

moc děkuju :) jen mě mrzí, že to, co mají dělat kamarádi suplují vpodstatě anonymní bytůstky na netu :(

ostatně - takhle „kamarádka“ mi svědčila na svatbě a když jsem se před půl rokem rozváděla, řekla mi, že jsem jí tím zkazila všechny iluze o svatbě a že já můžu za to, že její dítě nikdy nebude žít v manželství, ale jen ve vztahu a s myšlenkou, že tatínek je může kdykoliv opustit 8o a včera se vzali!! na tajno, nikomu o tom neřekli. a já nemám ani sílu ani odvahu jí pogratulovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.3.12 18:42
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
Tak se tím už netrap, nestojí ti za to :hug: Já naopak se raduju s tebou, vím jaké to je a doufám že to ještě aspoň jednou zažiji

moc děkuju :) jen mě mrzí, že to, co mají dělat kamarádi suplují vpodstatě anonymní bytůstky na netu :(

ostatně - takhle „kamarádka“ mi svědčila na svatbě a když jsem se před půl rokem rozváděla, řekla mi, že jsem jí tím zkazila všechny iluze o svatbě a že já můžu za to, že její dítě nikdy nebude žít v manželství, ale jen ve vztahu a s myšlenkou, že tatínek je může kdykoliv opustit 8o a včera se vzali!! na tajno, nikomu o tom neřekli. a já nemám ani sílu ani odvahu jí pogratulovat :(

Nemám slov, to zamrzí :( A kdy máš svatbu, třeba bych se na tebe přišla podívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 19:59
didi81 píše:Nemám slov, to zamrzí :( A kdy máš svatbu, třeba bych se na tebe přišla podívat?

jéé :) nevím jestli se nebudu stydět, ale bude tam ostatně spousta pro mě neznámých lidí (z rodiny nastávajícího), takže proč ne. když budeš chtít, tak máme veřejně přístupný obřad, nebo jak to říct :D v sobotu 14.4. ve 14hod. v parku nemocnice, nejspíš u kapličky. bude to malá svatba, tak čím víc příjde lidí dělat dav, tím spíš budeme vypadat jako svatba a ne jako hujerovi na návštěvě za pacošem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
11.3.12 20:12
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:

ostatně - takhle „kamarádka“ mi svědčila na svatbě a když jsem se před půl rokem rozváděla, řekla mi, že jsem jí tím zkazila všechny iluze o svatbě a že já můžu za to, že její dítě nikdy nebude žít v manželství, ale jen ve vztahu a s myšlenkou, že tatínek je může kdykoliv opustit 8o a včera se vzali!! na tajno, nikomu o tom neřekli. a já nemám ani sílu ani odvahu jí pogratulovat :(

Kamaradka si nazory na zivot a svatbu vytvorila sama, neni to tvoje „vina“, ale jeji volba, nic si z toho nedelej ;)

• Citovat
  • Upravit
1962
11.3.12 21:36
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:Nemám slov, to zamrzí :( A kdy máš svatbu, třeba bych se na tebe přišla podívat?
jéé :) nevím jestli se nebudu stydět, ale bude tam ostatně spousta pro mě neznámých lidí (z rodiny nastávajícího), takže proč ne. když budeš chtít, tak máme veřejně přístupný obřad, nebo jak to říct :D v sobotu 14.4. ve 14hod. v parku nemocnice, nejspíš u kapličky. bude to malá svatba, tak čím víc příjde lidí dělat dav, tím spíš budeme vypadat jako svatba a ne jako hujerovi na návštěvě za pacošem ;)

Proč by ses měla stydět? Na naší svatbě jsem taky koukala kolik lidí nám gratulovalo které jsem vůbec neznala. Takže si píši 14.4. ve 14 hod, to je hezký samé čtyřky, v parku nemocnice. Tak kdyby sis na mě udělala čas, mohli by jsme se vidět ještě před tvou svatbou, abych nebyla úplně cizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 21:56

tak joo, kdo chcete dělat na svatbě dav, tak přijděte…a ne že nás pak pomluvíte, že vy byste tu svatbu udělaly líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.3.12 22:02

Neboj, to bych si nedovolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 22:04
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
jéé :) nevím jestli se nebudu stydět, ale bude tam ostatně spousta pro mě neznámých lidí (z rodiny nastávajícího), takže proč ne. když budeš chtít, tak máme veřejně přístupný obřad, nebo jak to říct :D v sobotu 14.4. ve 14hod. v parku nemocnice, nejspíš u kapličky. bude to malá svatba, tak čím víc příjde lidí dělat dav, tím spíš budeme vypadat jako svatba a ne jako hujerovi na návštěvě za pacošem ;)
Proč by ses měla stydět? Na naší svatbě jsem taky koukala kolik lidí nám gratulovalo které jsem vůbec neznala. Takže si píši 14.4. ve 14 hod, to je hezký samé čtyřky, v parku nemocnice. Tak kdyby sis na mě udělala čas, mohli by jsme se vidět ještě před tvou svatbou, abych nebyla úplně cizí ;)

protože nejsem zrovna modelka a krasavice taky ne, tak se před cizími stydím ;) a zvlášť teď, když už začínám pomalu dostávat tvary koule úplné :/ a ne jen náznakově jako dřív…

s časem je to teď blbý, leda třeba v týdnu před svatbou, to je po velikonocích, to by mohlo jít…ale chápu, že zrovna kolem velikonoc se to nemusí každýmu hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 22:09
didi81 píše:

jé, mě ani nenapadlo, že by někdo moji „připomínku“ mohl vzít vážně :) jen jsme trochu na pochybách, jestli to všechno stihnem a podle svých představ a ne s vynucenými kompromisy…tak se to promítá do mých dalších myšlenek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.3.12 22:33
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
Proč by ses měla stydět? Na naší svatbě jsem taky koukala kolik lidí nám gratulovalo které jsem vůbec neznala. Takže si píši 14.4. ve 14 hod, to je hezký samé čtyřky, v parku nemocnice. Tak kdyby sis na mě udělala čas, mohli by jsme se vidět ještě před tvou svatbou, abych nebyla úplně cizí ;)

protože nejsem zrovna modelka a krasavice taky ne, tak se před cizími stydím ;) a zvlášť teď, když už začínám pomalu dostávat tvary koule úplné :/ a ne jen náznakově jako dřív…

s časem je to teď blbý, leda třeba v týdnu před svatbou, to je po velikonocích, to by mohlo jít…ale chápu, že zrovna kolem velikonoc se to nemusí každýmu hodit

Nevěsta je vždycky krásná, už máš vybrané šaty? To ještě nevím co bude kolem velikonoc, ani nevím kdy jsou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.3.12 22:38
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
PjckjsANEBjája píše:

s časem je to teď blbý, leda třeba v týdnu před svatbou, to je po velikonocích, to by mohlo jít…ale chápu, že zrovna kolem velikonoc se to nemusí každýmu hodit
Nevěsta je vždycky krásná, už máš vybrané šaty? To ještě nevím co bude kolem velikonoc, ani nevím kdy jsou :oops:

velikonoční pondělí je v tom samém týdnu, jen svatba je na konci a pondělí je na začátku ;) šaty se šijí…mám vybrané takové, které pak uživím jako večerní :) budou stát stejně jako půjčení. tak mi to příjde jako dobrá investice… ale jsou kombinací asi 10 různých obrázků a invence švadleny, tak zatím nemůžu pro představu dodat nic víc, než že budou rudé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
11.3.12 22:38
PjckjsANEBjája píše:
didi81 píše:
jé, mě ani nenapadlo, že by někdo moji „připomínku“ mohl vzít vážně :) jen jsme trochu na pochybách, jestli to všechno stihnem a podle svých představ a ne s vynucenými kompromisy…tak se to promítá do mých dalších myšlenek…

Jo to znám, toho jsem se taky bála aby vše klaplo tak jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová