Maminky Tišnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4275
1.5.12 22:02
@didi81 píše:
Jájo,já když jsem měla ANetku v bříšku, tak ta většinou začala kopat, když jsem se chystala spát. Si to uměla dobře načasovat, maminku nenechala spinkat :mrgreen:

kopání před usnutím už ani nepočítám :D nejlepší jsou ty rady - spát jen na boku, jinak NE!!…no ale vysvětli to prckovi, když nesnese ani částečně na boku, hned začne protestovat a kopat do toho místa, na který se položím/který podložím (když už vezmu v potaz rady o podkládání pupku polštářem a ze zoufalosti to zkusím). takže spím na zádech a pro změnu se dusím, jak jsem astmatik a obrkozama, tak tu váhu neudýchávám přirozeně :roll: no ohromná sranda…

ale pořád si říkám, že přece úplně ok to být nemůže, když jsem jedna velká chemická továrna a ještě inkubátor k tomu, to se musí někde projevit. a jestli jen takovýma drobnostma, tak to snad přežijem oba (všichni tři ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.5.12 17:36

Ahojte, zdravím :mavam:
s manželem a dvěma dětmi (6 let a 5 měsíců) uvažujeme o stěhování ze středních Čech právě do Tišnova a tak jsem se chtěla zeptat, jak se Vám v tomto městě žije? Jste spokojené s vybaveností? Je něco, co vám tam chybí? A kde, v jaké části, by se dal koupit domeček za rozumné peníze?
Díky za postřehy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
8.5.12 18:02

@Barmarka já tu žiju celej život a nestěžuju si, moc se mi tu líbí :) když už tu jsou i supermarkety, kde i ve státní svátek nakoupíš a taky všechny úřady, který člověk potřebuje víc jak jednou za život, tak není na co si stěžovat :) jen to, že brno prostě není dostupný mhd, ale to se musí počítat, když nechci žít přímo v tak velkým městě ;) co mi tu chybí jako budoucí mamině je slušnej park, ale už je v plánu ho budovat, i peníze jsou, tak snad se dočkáme.

jediný blbý je tu pohotovost - radši rovnou do brna(stejně čekáš min.hodinu. a na ošetření jak za války). ale do bohunic na obr (i specializovanou) pohotovost je to půl hoďky autem, takže i za 15min tam můžeš být, když je prázdný město a jedeš jako dobytek. a porodnice máme v dojezdu čtyři :D školy i školky tu jsou - dokonce se začíná rozjíždět i alternativní první st., je tu lesní školka. doktoři i pediatři jsou tu taky, jo - blbý je tu oční, dlooooouhý čekání, doporučuju sehnat si někoho v brně.

do lesa je to tu kousek, kromě pátku odpoledne je tu opravdu klid i ve středu města, třeba v neděli dopoledne tu na ulici nepotkáš živou duši :D mě je tu fakt dobře :)

domeček se dá koupit téměř v každé části, protože je to tu převážně rodinná zástavba ;) záleží na tom kdo zrovna prodává. ony se ty ceny moc neliší podle polohy, ale spíš podle namyšlenosti prodávajícího :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
8.5.12 18:10

@Barmarka Ahojky, tak já tu žiju 6 let a neměnila bych, původně jsem z Brna, tady les na každou stranu, cyklostezky, v podstatě za kopcem začíná Vysočina, do Brna vlakem půlhodinka, školky, základní i střední školy tady jsou, doktoři taky, obchodů možná až moc, teď se hodně staví v horní části města- Hony za Kukýrnou, záleží jestli chcete domeček novej nebo starší a taky co je pro vás rozumná cena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
8.5.12 21:52

@Barmarka Ahojky, tak mě se tady taky líbí. Holky přede mnou už všechno řekli, tak nevím co bych ještě dodala :) Jen co mě vadí, je to že tu jsou doktoři důchodci, vše mají zastaralé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
8.5.12 22:02

ahoj sice nejsem mamina ani primo od Tisnova ale muzu rict ze bych tam sla bydlet hned.Nemam rada takove vetsi mesta jako je treba Brno takze z toho hlediska je to tam idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.5.12 17:15

Díky moc za reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
30.5.12 23:02

Ahojky holky, jakpak se máte?

Venny, už se ti to pomalinku krátí, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.6.12 18:03

Ahojky, sice nejsem přímo z Tišnova, ale hned vedle Březina, mám 4letou holčičku a druhou na cestě, jestli vše půjde jak má tak čekám na září, dohnala mě na diskuze nuda, doktoři straší předčasným porodem tak doporučují klid na lůžku, a mě už to doma nebaví, ráda si s někým popovídám nebo zajdeme s malou třeba na zákusek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
13.6.12 23:06

@alfinka3 Ahojky, tak tě tu mezi námi vítám :kytka: A už víš co to bude jestli holčička a nebo chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
14.6.12 09:04

No i když nám na třech UZ řekli že holčička, tak mám pořád tušení že by to mohl být kluk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.6.12 09:15

Tak bylo by to hezké, měli by jste aspoň páreček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
14.6.12 12:01

Ahoj holky!

Alfinko vítám tě tu mezi námi :kytka: Já taky čekám holčičku, ale první, už se mi to krátí, termín mám za 11 dní a podle včerejší kontroly už jsem nachystaná, tak uvidíme :mrgreen:

didi- koukám, že malá měla včera narozeniny- tak jí přeju vše nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
14.6.12 20:46

@Venny Anetka moc děkuje za přání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.7.12 22:39

Zdravím Vás, jak se tu máte v těch vedrech??? Chodíte někam na bazén??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová