Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@erique píše:
Ahoj,
tak jsem zjistila, že ve Studánce mají v pondělí ráno cvičení pro mrňata, tak pokud byste se chtěly přidat, tak s emmoušem tam budeme.
A taky ve studiu Active by mělo být v průběhu února obnoveno cvičení pro matky. A je to včetně hlídání ratolestí. Nevím jak vy - ale já se rozhodně nevlezu do předtěhotenského oblečenítakže jsem se zdravě vytočila a musím s tím něco začít dělat. Tak tam se taky můžeme případně potkat…
Didi, maminky které jsou místní nemusí chodit do Studánky. Mají malé uzavřené skupinky - kočárkové mafie, do kterých nikoho nepustí a navzájem se navštěvují. Taky mám takovou malou skupinku v Brně. Ale jak jsem již psala, potřebovala bych i nějakou v Tišnově…
Kočárková mafie, to je dobrý ![]()
Já žiju v Tišnově od narození a kamarádku s mimčem mám jen jednu a je fakt, že s tou se stýkáme docela dost, ale nebráním se novému seznámení ![]()
Cvičení pro mrňata je fajn, ale Tomášek má stále rýmu a musíme je jí zbavit, abychom mohli na očkování, takže to pro nás momentálně není.. ![]()
Erique: Jo, toho jsem si všimla hlavně v létě na hřištích. Všechno je to ve skupinkách
Tady asi není nikdo kdo má trošku větší dítko. Chtěla bych vyzkoušet v Oáze tu herničku, ale nechce se mi tam jít samotné.
Ahoj holky, takže dnes jsem byla s emmoušem na cvičení a bylo to celkem dobrý. kupa dětí a příjemné maminky. Takže až bude Tomášek zdráv, určitě se mu tam bude líbit. a věřím, že nejenom Tomáškovi.
Erique: Tak to je super, že se tam Tomáškovi líbilo!
Po jarňácích tam bude maškarák místo kroužků, půjdete?
Didi,
já to asi blbě napsala. Já mám Emmu a té se tam taky líbilo. Výše psala Janina, že tam zatím nemůžou a to z důvodu, že je Tomášek nemocný. Takže poslední zprávu jsem myslela v tom smyslu, že emme se líbilo a že by se určitě líbilo i jiným mrňatům. Včetně Tomáška - až bude tedy zdravý.
No, maškarák. Nejsem si jistá, zda by se to mohlo sedmiměsíční Emmě líbit. Pokud nebudeme na horách, tak bych to mohla vyzkoušet.
Zatím se měj
e
Prosím prosím, kdy je to cvičení pro mrnata??? a od kolika měsíců se tam může???
@didi81 kdyby jsi chtěla, můžeme se domluvit, na tu oázu, ta moje větší bude mít pět, taky se tam chystám, ale nemám s kým, a myslím že by si spolu holky i pohrály ![]()
Ahojky, jsem z Tišnova, bydlíme v bytovce Na Honech, mám roční dcerku a měsíční dcerku. Nejsem ovšem žádná BIO- matka
, plíny používám jednorázové, malá jí obyčejné rohlíky a nekojím do zblbnutí. Tak pokud má některá zájem, třeba zajít na vycházku nebo na kafe, tak to bude fajn. ![]()
@alfinka3 To by bylo určitě super, budu moc ráda ![]()
Jinak cvíčení pro menší bývá v pondělí: v 9:15h jsou broučci pro nelezoucí miminka a v 10:15h začínají broučci pro lezoucí miminka
Ahoj holky,
tak jsem se konečně dokopala a rozhodla se chodit taky, asi zkusíme to cvičení v pondělí, tak se třeba s někým uvidíme ![]()
eriquechodíte v 9:15 neo 10:15? malá už se plazí o sto šest, takže půjdeme v 10:15, naše holky jsou stejně starý, by se jim mohlo spolu líbit
Ahoj holky, cvičení jsem nestihla, tak jsem se byla dopoledne podívat aspoň v herně, malá se tam líbilo, ale já jsem si tam připadala jako vetřelec, když se všechny ostatní maminky znaly ![]()
Jak už tady navrhovala @didi81 nechcete se sejít v oáze v herně? Dívala jsem se na fotogalerii a zabaví se tam větší i menší děti, při nejhorším bych malé vzala nějaký hračky z domu ![]()
Venny, já tam taky nebyla. V neděli jsme se vrátili z hor a měla jsem toho plný kecky, takže jsem se na to cvičení vyprdla. Pěkný to vzor pro emmouše-ještěže si nic nepamatuje ![]()
Jinak příští pondělí s ní půjdu na to cvičení pro ty menší. sice už taky leze. ale 90 % mimin v těch menších jsou tak kolem 6-8 měsíců. jak jsem se pak dívala na ty starší, tak ty už spíše chodili. a emmouš, jak nebyla zvyklá na programové cvičení a hraní, tak toho měla plný brejle. A hlavně, pak krásně usla a až do oběda byl klid, což u ní nění úplně pravidlem ![]()
Ale klidně se můžeme sejít i v herně, případně na procházce.
Emmouš a já budeme rozhodně na cvičení pro mrňata a další program můžu pro ní naplánovat po dohodě s Vámi ![]()
A Vapet, taky nejsem úplně vzor BIO matky… za zož si občas od jiných bio matek vyslechnu ![]()
tak se mějte a snad se uvidíme v pondělí
emmouš a erika
erique tak to je dobrý vědět o tom cvičení, půjdu teda v 9:15 pro ty menší, takže se tam uvidíme ![]()
Zdravím všechny těhulky a maminky. Je tady nějaká těhulka, která čeká první dítko a je z Tišnova?
Ahoj,
takže jsem se zdravě vytočila a musím s tím něco začít dělat. Tak tam se taky můžeme případně potkat…
, do kterých nikoho nepustí a navzájem se navštěvují. Taky mám takovou malou skupinku v Brně. Ale jak jsem již psala, potřebovala bych i nějakou v Tišnově…
tak jsem zjistila, že ve Studánce mají v pondělí ráno cvičení pro mrňata, tak pokud byste se chtěly přidat, tak s emmoušem tam budeme.
A taky ve studiu Active by mělo být v průběhu února obnoveno cvičení pro matky. A je to včetně hlídání ratolestí. Nevím jak vy - ale já se rozhodně nevlezu do předtěhotenského oblečení
Didi, maminky které jsou místní nemusí chodit do Studánky. Mají malé uzavřené skupinky - kočárkové mafie