Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky jsem maminka na MD a mám měsíčního chlapečka, skoro nikoho tu neznám tak kdyby se tu někdo našel tak budu moc ráda ![]()
Aha, ptala jsem se v jiné diskusi, kde jsou Zaječice, už vím. Jezdíme občas, když máme cestu na chatu, do Pyšelky u nádraží, na oběd ![]()
@Gábííí píše:
Aha, ptala jsem se v jiné diskusi, kde jsou Zaječice, už vím. Jezdíme občas, když máme cestu na chatu, do Pyšelky u nádraží, na oběd
tam vaří docela dobře. a ty jsi odkud?
![]()
Vaří, i když mají malý výběr, ale vše je domácí a bez glutamátu, alespoň to teda píší na menu
Jinak jsem z Prahy, chatu máme v Bedrči, cca 3 km od Benešova.
@Gábííí píše:
Vaří, i když mají malý výběr, ale vše je domácí a bez glutamátu, alespoň to teda píší na menuJinak jsem z Prahy, chatu máme v Bedrči, cca 3 km od Benešova.
bedrč mi nic neříká, jsem tu krátce. jinak krásná holčička ![]()
@lcj3232 moc děkuji
jen mi rychle vyrostla, závidím ti toho tvého malého broučka ![]()
Zdravím do Zaječic, já jsem z Kamenice (teda původně z Prahy), v Pyšelích bydlí rodiče a vždy jsme tam jezdili na chatu. Moc krásný místo.
Možná tu někoho místního potkáš, ale mě se třeba povedlo jen jednu známou a to jsme větší obec, myslím. Nejlepší je dát se do řeči venku, ale je to jednodušší až s většími dětmi. Já se seznámila takhle, až když byl dceři rok, ale já jsem celkem introvert.
Jinak Sokolovna v Pyšelích je výborná hospoda a jde i s dětma
.
@Pipi 00 Jojo, zítra se tam zase chystáme na oběd, tak doufám, že bude hezky, aby dcerka mohla řádit na hřišti ![]()
@Pipi 00 píše:
Zdravím do Zaječic, já jsem z Kamenice (teda původně z Prahy), v Pyšelích bydlí rodiče a vždy jsme tam jezdili na chatu. Moc krásný místo.
Možná tu někoho místního potkáš, ale mě se třeba povedlo jen jednu známou a to jsme větší obec, myslím. Nejlepší je dát se do řeči venku, ale je to jednodušší až s většími dětmi. Já se seznámila takhle, až když byl dceři rok, ale já jsem celkem introvert.
Jinak Sokolovna v Pyšelích je výborná hospoda a jde i s dětma.
v kamenici jsem byla často
jezdila jsem přes ní do školy
a mám babičku v jirčanech
jj je výborná v pyšelích je i docela fajn pizzerie. chodím tam pěšky na procházku a nakoupit ![]()
@Gábííí píše:
@Pipi 00 Jojo, zítra se tam zase chystáme na oběd, tak doufám, že bude hezky, aby dcerka mohla řádit na hřišti
vypadá to že bude hezky ![]()
@Gábííí píše:
@Pipi 00 Jojo, zítra se tam zase chystáme na oběd, tak doufám, že bude hezky, aby dcerka mohla řádit na hřišti
ahoj tak jak jste zvládli oběd?
Ahoj holky, objednáváte mikuláše pro děti? popřípadně koho prosím okolí pyšel.
Ahoj, u nás chodí sousedi, takže neobjednáváme a uvidíme, jestli přijdou i letos. Jinak loni jsme byli v Benešově na akci, kterou pořádalo MC a bylo to fajn, tak se chystáme i letos, jestli to bude.
@fatin píše:
Ahoj, u nás chodí sousedi, takže neobjednáváme a uvidíme, jestli přijdou i letos. Jinak loni jsme byli v Benešově na akci, kterou pořádalo MC a bylo to fajn, tak se chystáme i letos, jestli to bude.
moc děkuji a od kolika to přibližně býva?
Loni to bylo dopoledne v divadle. A mám pocit, že to bylo 2 dny před Mikulášem. Určitě to budou mít zase na svých stránkách http://www.hvezdicka.info/