Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, tady polka v ČR už 26l, domov mám taky tady ale do polského domova ráda jezdím.
AHOJ!
Jsem uvodem s Ukrajiny, prarodice s Polska a bydlim tu 10 let
, domov taky mam tady uz, ale nekdy ten stesk a vedomi toho ze clovek je tu sam ![]()
Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka ![]()
Anonymní píše:
Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka
To se mate ze jste takto krasne pohromade
, zavidim, ja si s kazdym rokem vice uvedomuji svoji osamelost
Anonymní píše:
Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka
Odkud jste, teda kde ted bydlite ? ![]()
Ahojda:-) Ja jsem Polka,ziju tu uz 13let:-)Rodinu mam tady i tam…:-)Ale domov jen tady,i kdyz se mi sryska;-(
Ahojky
jsem litevka žiju tade už 4roky po domove fakt se styska ale mam pritele ze slovnska tak tade v česku čekame prvorozence
![]()
Ahoj, žijem tu 5roku, jsem povodem italka, teď žijem v brně po domovu se styska je tam more tady ne a mam tam rodinu maku a tatku, bratra.
Dobry den, damy! dekuji za „clenstvi v klubu“, ale uz nemam v profilu uvedeno, ze do vase skupiny patrim. mozna proto, ze reaguju az ted. shanela jsem pro syna poslednich 5 samolepek do albumu za zviraty kolem sveta (penny), takze az ted mam cas na jine konverzace:)
@lianah píše:
Dobry den, damy! dekuji za „clenstvi v klubu“, ale uz nemam v profilu uvedeno, ze do vase skupiny patrim. mozna proto, ze reaguju az ted. shanela jsem pro syna poslednich 5 samolepek do albumu za zviraty kolem sveta (penny), takze az ted mam cas na jine konverzace:)
Ahoj,
poslala jsem ti pozvanku do soukrome skupiny, dlouha neucast byla pochopena jak nezajem o clenstvi ![]()
Dekuji! uz jsem zase u vas:) zajem, samozrejme, je…a jaky! uz mame konecne dolepene album, takze uz budu reagovat pravidelne. doufam…:) asi zacatkem zari se nam ma narodit druhy syn. pred 3,5 rokama jsme se prestehovali do domu. bohuzel zijeme porad na stavenisti a i kdyz bych moc chtela rodit doma, asi dokoncit aspon zaklady muz za mesic nestihne. ja mam taky plne ruky prace, nesetrim se a pritom se bojim, aby syn uvnitr vydrzel a nenarodil drziv… a to mate tak:)
Ahoj!
Hledam maminky cizinky! Jak se vam zije v CZ , a jak moc vam chybi domov?