Maminky cizinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.12 00:19

Maminky cizinky

Ahoj!
Hledam maminky cizinky! Jak se vam zije v CZ , a jak moc vam chybi domov?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1907
19.2.12 09:46

Příspěvek upraven 20.03.12 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.2.12 10:27

Ahoj, tady polka v ČR už 26l, domov mám taky tady ale do polského domova ráda jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.12 10:44

Autorka

AHOJ!
Jsem uvodem s Ukrajiny, prarodice s Polska a bydlim tu 10 let :) , domov taky mam tady uz, ale nekdy ten stesk a vedomi toho ze clovek je tu sam :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.12 12:07

Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.12 13:05
Anonymní píše:
Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka :)

To se mate ze jste takto krasne pohromade :kytka: , zavidim, ja si s kazdym rokem vice uvedomuji svoji osamelost

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.12 13:06
Anonymní píše:
Ahoj! Take sem s Ukrajin. Bydlim tu 7,5 let ale za domovem se mi ne stejska. Jsme tadi vsechni( krome babicky a dedecka :)

Odkud jste, teda kde ted bydlite ? :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
19.2.12 19:57

Ahojda:-) Ja jsem Polka,ziju tu uz 13let:-)Rodinu mam tady i tam…:-)Ale domov jen tady,i kdyz se mi sryska;-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.12 22:42

Jsme s Zakarpattja a ted bydlime v Praze

• Citovat
  • Upravit
2184
10.6.12 09:58

Ahojky :mavam: jsem litevka žiju tade už 4roky po domove fakt se styska ale mam pritele ze slovnska tak tade v česku čekame prvorozence :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.12 17:42

Holky zvu vas do soukrome skupiny : Maminky cizinky

• Citovat
  • Upravit
12.7.12 14:34

Ahoj, žijem tu 5roku, jsem povodem italka, teď žijem v brně po domovu se styska je tam more tady ne a mam tam rodinu maku a tatku, bratra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.7.12 14:02

Dobry den, damy! dekuji za „clenstvi v klubu“, ale uz nemam v profilu uvedeno, ze do vase skupiny patrim. mozna proto, ze reaguju az ted. shanela jsem pro syna poslednich 5 samolepek do albumu za zviraty kolem sveta (penny), takze az ted mam cas na jine konverzace:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
24.7.12 10:47
@lianah píše:
Dobry den, damy! dekuji za „clenstvi v klubu“, ale uz nemam v profilu uvedeno, ze do vase skupiny patrim. mozna proto, ze reaguju az ted. shanela jsem pro syna poslednich 5 samolepek do albumu za zviraty kolem sveta (penny), takze az ted mam cas na jine konverzace:)

Ahoj,
poslala jsem ti pozvanku do soukrome skupiny, dlouha neucast byla pochopena jak nezajem o clenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
24.7.12 13:12

Dekuji! uz jsem zase u vas:) zajem, samozrejme, je…a jaky! uz mame konecne dolepene album, takze uz budu reagovat pravidelne. doufam…:) asi zacatkem zari se nam ma narodit druhy syn. pred 3,5 rokama jsme se prestehovali do domu. bohuzel zijeme porad na stavenisti a i kdyz bych moc chtela rodit doma, asi dokoncit aspon zaklady muz za mesic nestihne. ja mam taky plne ruky prace, nesetrim se a pritom se bojim, aby syn uvnitr vydrzel a nenarodil drziv… a to mate tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí