Budouci maminky v Dublinu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
754
18.1.12 13:05

budouci maminky v Dublinu

najdou se tady budouci maminky,ktere zijou v Irsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1042
18.1.12 13:11

Ahoj, ja uz sice maminka jsem, ale v Dublinu, resp.kousek za nim bydlim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.1.12 15:53

ahojky,ja jsem kdysi bydlela za dublinem kousek od letiste v Swords,ted bydlim kousek od Dun Laoghaire.A ty?Uz pracujes nebo stale na materske? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
18.1.12 16:36

No tak to je skoda, protoze ja zrovna ted v Swords bydlim, od lonskeho leta, a predtim jsme bydleli v Leopardstown, takze kousek od Dun Laoghaire :lol: . Ja jsem ted zacala pracovat, vystridali jsme se s manzelem, on zustal doma s malym. :mrgreen: . A kdy se ma to tvoje skvrne narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.1.12 17:27

Tak to je dobry ja jsem bydlela tam a ted tady a ty opacne :lol: Ja mam termin na 4.8 tak jsem zvedava:-)budu rodit v rotunde.Pracujes ve swords?Swords je krasny kdysi jsem tam bydlela na The Plaza presne uprostred Swords.Co rikas na irsky doktory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
18.1.12 18:44

Tak to jsi cerstva tehulka, gratuluji moc. :kytka: . Ja taky rodila v Rotunde a pristup lekaru a PA si nemuzu vynachvalit. :palec: . Pracuju v Dublinu na St. Stephen's Green, takze to mam ze Swords trochu z ruky. Prestehovala jsem se tady kvuli kamaradce, ktera tady taky bydli, ma 2leteho klucinu, tak je to takove veselejsi. Jinak na lekarskou peci tady jsem dost vysazena, je to des bes, jsem rada, ze jsem mela tehotenstvi bez problemu, a ze je malej zdravej. Ja teda jezdila do Cech na kotroly a testy, abych mela vetsi jistotu, ze je vsechno o.k. Kde pracujes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.1.12 16:56

My jsme se s manzelem rozhodli ze jestli budu rodit tady tak jedine private,nastesti mame neco nasetreno.tak to padne na to,ale pro muj pocit citim se lepe a prvni scan jsem uz mela v 8 tydnu,tak ze jsem spokojena.Ja pracuju 20 minut chuze od domu tak ze maprsoty luxus.zatim tady planujes zustat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
20.1.12 01:57

Nechci se míchat, ale na předporodní kurzy do Rotundy se mnou chodila holčina, které rodina připlatila za privát a prý jí stejně řekli, že z důvodu návalu rodiček se může stát, že na privátu nebude místo a bude muset stejně na public :think:

fatina píše:
My jsme se s manzelem rozhodli ze jestli budu rodit tady tak jedine private,nastesti mame neco nasetreno.tak to padne na to,ale pro muj pocit citim se lepe a prvni scan jsem uz mela v 8 tydnu,tak ze jsem spokojena.Ja pracuju 20 minut chuze od domu tak ze maprsoty luxus.zatim tady planujes zustat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
20.1.12 10:57

Jj, souhlas s Baru…navic uprimne si myslim, ze to jsou vyhozene penize. V porodnici jsi stejne jenom jeden den a ten se da prezit i na public. A platit drahe UTZ a testy navic…myslim, ze by se ti porad vyplatilo jen do CR. Me tam delali prvotrimestralni screening vc. zjisteni na Downuv syndrom a zaplatila jsem neco kolem 1000 Kc. Jedine co to ma asi vyhodu je usetreni casu, protoze je pravda ze ty fronty tehulek pri kontrolach jsou na palici. :nevim: . Ale tak pokud z toho mas lepsi pocit, tak to tak klidne udelej, hlavne at jsi v klidu. Preju prijemne tehulkovani…me se teda uz obcas zasteskne po tom banderu, i kdyz jsem ho posledni mesic proklinala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
20.1.12 12:37

ahojte holky,me ot u soukromou postel tak moc nejde,ale v breznu jsem prodelala potrat dost pozde,tak prave proto jsem chtela jit k soukromnikovi.A nemuzu si ho vynachvalit.Od 8 tydne me chce videt kazdych 14 dni,udela ultrazvuk vezme vzroky,tak jsem moc rada ze ja delam pro mimi maximum ahlavne pro pocit ze jsem nic nezapinkala.Bohuzel letat mam zakazano nejmene pry do 4 mesice tak domu na scany jet nemuzu:-(
a ty jsi barique odkud?
Preji krasny vikend holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
23.1.12 00:15

My bydlíme v Docklands, v centru u O2. Jinak taky jsme na začátku bydleli ve Swords a pak minulý rok jsem bohužel strávila 8 týdnů v NRH v Dun Laoghaire

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
23.1.12 11:51

Jinak jestli jsi na FB, tak se prihlas na stranku Ceske maminky v Irsku, je nas tam spousta a treba je tam nektera maminka (soucasna nebo budouci), ktera bydli nekde blizko tebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.1.12 21:14

diky za typy:-) bohuzel facebook nemam:-)ale mozna ze si ho konecne zalozim:-)hezky vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.4.12 17:12

Ahojte!Ja sice nie som z Cr,ale sa vam sem pripletiem ak mozem.Ja uz som maminka skoro 3.rocneho chlapceka a rada by som mu nasla nejakych kamosov kamaratky.Byvame :) v Greystones.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
5.4.12 23:32

@samulinka Ahoj, my se scházíme každé úterý v centru Dublinu, ale to máš dost z ruky :think:
Jestli máš FB tak zkus tam, je tam skupina jak cz tak sk maminek v Irsku, třeba tam najdeš někoho blíž.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi