Budouci maminky v Dublinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1174
11.5.12 00:05

Ahoj ja jsem budouci maminka, ziju v severnim irsku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
11.5.12 10:33

ahojky,ja ziju bohuzel v dublinu.Jak jsi dlouho v Irsku? A jak tu zvladas tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
11.5.12 13:24

Ja tu ziju uz pet let, severni irsko zpada pod UK ale jak u koho my to spis bereme jako irsko a ono tak i hode lidi.

Jinak tehotenstvi si zacinam uzivat az ted :) prvni tri mesice jsem se citila jak nikdy pred tim :D
Ted uz zacina pohoda :)
Ale planuju tu zustat tak do roka ditete, a pak bych asi chtela nekam jinam ne primo do ceska ale mozna do jine zeme, tady na severu mi to nekdy rijde az negativni a tak bych chtela asi nekam jinam
A co ty?? :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majajanczarova
31.7.12 13:42

porod v irku

Ahojte holky bojim se rodit v irsku konkretne v droghede mate skusenosti?? a co ji vzit do porodnice v irku?? dekuji majka:)

• Citovat
  • Upravit
majajanczarova
31.7.12 15:20

Holky napiste

• Citovat
  • Upravit
754
1.8.12 14:15

Ahojky ja rodila v irsku v dublinu 10 dni zpet, mela jsem strach ale byl to uzasny den a vsichni byli neskutecne mili:-)))Neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.8.12 16:03
@majajanczarova píše:
Ahojte holky bojim se rodit v irsku konkretne v droghede mate skusenosti?? a co ji vzit do porodnice v irku?? dekuji majka:)

Zdravim! Vubec nemej zadne obavy:) Ja rodila pred necelymi dvema lety v Dublinu a za par tydnu me to ceka znovu a tentokrat s dvojcatky. Pristup lidi je strasne fajn, jsou velice profesionalni a hlavne se te nesnazi zbavit veskere lidske dustojnosti, coz byva veliky problem v Ceskych porodnicich. Fakt neni se ceho bat. A do porodnice vzit veci pro sebe a pro miminko. Pro sebe nocni kosili na porod, nejlip rozepinaci, abys mohla hned prilozit miminko k sobe a taky kojit, pak muzes swapnout za pyzamo, nejaky jednorazovy kalhotky a vlozky, i kdyz ty ti tam i samki daji, ale lepsi je mit svoje. Oni maji ty mega mega… no a co dal potrebujes pro sebe urcite vis… No a pro miminko oblecky, plinky, vaselinu na prcku (to protoze zezacatku kaka takovou strasne lepkavou hmotu a nejde to poradne umyt pokud ho nenamazes necim fakt hodne mastnym), vatu na umyvani prcky (lepsi umyvat zezacatku jen vodou) nebo jsou taky fajn waterwipes, zavinovacku nebo decku, rucnik, na namazani te suche kuzicky je zezacatku nejlepsi prirodni olivovy olej z lekarny (hlavne se vyhni jakymkoli Johnson's&Johnson's, protoze jsou pro deti strasne agresivni) a nejaky obycejny ctvercovy plinky, co dobre sajou, bude ti po koju brkat a blinkat… No a kdy mas termin? Preju hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.8.12 16:06

@fatina Gratuluju k miminku:)) At se male na tomto svete libi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.8.12 13:20

Majdaen dekuju :-)))jsi z dublinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
15.8.12 00:13

Jj, jsem z Dublinu. Bydlime ted ve Stepaside. Kdepak prebyvate vy? A jak se dari male? A jak se citis jako novopecena maminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.8.12 19:47

Ja jsem v stillorgan:-) je to uzasne byt mama moc si to uzivam:-) ty jsi jeste na materske nebo uz zpet v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.8.12 00:23

@fatina Tak to je super, ze si to tak uzivas:)) A to jsi teda opravdu blizko! To bychom mohly neco spachat:))
Ja se od malyho nemohla odtrhnout, proste jsem to nedala a s moji praci by to ani neslo se tak lehce vratit, takze jsem za uzasne podpory myho manzela zustala doma a uzivam si s malym kazdej den:) Brzo ze me vyndaji jeste ty nase dve berusky, tak to bude teprve mazec! Ted mam narizeny klidovy rezim, musela jsem par dni zustat v nemocnici, protoze jsme meli s jednou breberkou trosicku potize, ale uz je vsechno fajn, tak snad to tak vydrzi az do konce!
Ty premyslis nad navratem do prace? A nechces se nekdy stavit? Ja se ted z domu moc nehnu, jak mam porad jen lezet, odpocivat, jist a nic nedelat… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí