Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,nedávno jsme se přistěhovali do suchdola nad lužnicí,mám dvě holky 4 a 2 roky a skoro nikoho tu ještě neznám. najde se tu maminka nebo těhulka,snažilka prostě kdokoliv na pokec a kafíčko? máme ještě fenku berňáčka,má ráda procházky takže uvítáme i pejskařku ![]()
ahoj
soběslav je dost z ruky ode mně,velenice jsou už lepší
jak jste na tom s dětičkama? podle fotek bych hádala že jste zasloužilé maminky ![]()
Koukám že je Suchdol daleko. Já měla v Chlumu u Třeboně kamarádku, a když jsem byla u ní, tak jsme jezdili do Suchdola.
chlum je blíž,tam občas zajedu. ale bydlíme tu 3 měsíce takže se teprve rozkoukávám
to je kouzelnej věk objevů a učení se
u mladší mi tohle období trošku uteklo mezi prstama,byl to děsnej kolotoč,holky jsou od sebe 26měsíců a starší je lehkej hyperaktiv takže poděs
ale jinak to jsou zlatíčka
jj každý den něčím překjvapí.. já měla kolotoč hlavně ze začátku, a to mám jen jedno, teď už máme jakš takš režim a docela nám to klape, už i sám usíná, ale s prdíkama jsme si užily své… ![]()
jj prdíky taky znám,nám pak pomohl sab simplex a u druhý když jsme změnila mlíko-beba ji neseděla tak jsme přešli na nutra defense a byl klid. u natálky jsme si to děsně užívala,spala jsme podle ní,když byla vzhuru tak jsme si hrály a věčně jsme někde trajdaly venku po lese a tak. ale za to se sofi to byl mazec-natce bylo kousek přes dva když se narodila,vyžadovala najednou víc pozornosti (logicky)a nespala mi už po obědě. takže já jsme jednou zajásala nad ohrádkou že už se překulila a babí povída-no to už dělala minulej týden… ![]()
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit, zda nevíte o nějaké restauraci v Třeboni, kde mají jídelní židličky a dá se tam jít s dvouletým dítětem. Díky!