Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky nejaka maminka tišnov,okoli,nebo brno venkov?my bydlime v tišnove,mam 18mesicni holcicku a 3letou.nikoho tady nezname jsme porad zalezli doma,našla by se maminka s detmi na ruzne akce pro deti na ruzne vylety,na prochazky s detmi ,na popovidani posezeni u kavy?uz me nebavi vecne cekat az manzel prijede vecer s prace a ja cely dny jen uklizim a sedime doma na zadku.uz bych za ten rok co tady jsem nekam vyrazila s holkama ale neni s kym:.(najde se nejaka maminka?
máme tu už jednu diskuzi, pohledej nebo mrkni přes můj profil
je tam trochu mrtvo, ale čím víc nás bude, tím spíš se to změní ![]()
Ahoj,
já jsem 38 let, mám 2 dcery - starší je 6,5 roku a mladší je 5 týdnů.
Jsem pragmaticky smýšlející člověk, který se nebere moc vážně. Mam ráda sportovní aktivity na rekreační úrovni - kolo, brusle, běh, plavání, sjezdové lyžování… Původem jsem z Brna, ale okolí mého bydliště jsem si zamilovala a chtěla bych jej více poznat formou výletů s dětmi.
Razím životní heslo „žít a nechat žít…“ s respektem k přírodě a lidem kolem a trvale udržitelným hodnotám. Nejsem fanatický ekologický aktivista, ale třídím odpad, používám látkové pleny atd… A důležitá věc - jsem nevyléčitelný introvert.
Hledám maminku/y v podobné situaci a podobně smýšlející, která/é si taky na „starý kolena“ pořídila/y miminko - z okolí Tišnov, Kuřim nebo Brno sever, ke společným pravidelným aktivitám - sport (kolo, běh, brusle), výlety a procházky s dětmi, plavání, nebo si jen tak sednout a pokecat.