Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maminy, najdou se tu nějaké maminy na procházky s prckama. Mám skoro 5 měsíčního chlapečka. Byla bych ráda. ![]()
@janicka23 Jsme tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/212/#…
Já mám podobně stará holčičku:) Napiš do té výše uvedené diskuze ![]()
@janicka23 Ahoj je tady diskuze Kladno a okolí tak to zkus napsat tam, já tam taky našla
![]()
@jenny.fields ahooooj
,byla si rychlejší ale čteš mi myšlenky
@sarlota535 píše:
@jenny.fields ahooooj![]()
,byla si rychlejší ale čteš my myšlenky
Ahoooj
Jen o pár sekundek ![]()
Ahojky maminky a těhulky z Kladna:-),zítra začínám 38.týden a 25.dubna mám termín porodu.Jsem tu velmi čerstvá na Kladně (11 dní) a ráda bych si s někým pokecala a seznámila s nějakou maminkou nebo těhulkou. Čekáme chlapečka Adámka, už se moc těšíme na prcka. Bydlíme na sidlišti Sítná – Kročehlavy, je tu zatím klídek a příjemně
Těším se na Vaše ohlasy. Hezký den přeji.
@Sara2013 Ahoj,vítám Tě v Kladně a lepší bude když to písneš na diskuzi Kladno a okolí, tam se to hýbe víc ![]()
Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3
![]()
Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3
![]()
@Nikky 95 píše:
Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3![]()
![]()
![]()
![]()
ahoj, je tu diskuze Kladno a okoli, tak napiš tam:-).jinak já mám šestiletou a nejraději chodí na hřište Sletiště nebo do sítenského údolí. dětskou hernu jsme měly rády(mladý se tam líbilo a mají tam prostor i pro mamky)Kulihrášek. Pak je tam malé hrištátko u medvědů a hned kousek vedle nich. V létě letní plavečák Sletiště-teď udělali nově část pro děti-moc hezky.Ahoj J.