Maminky Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2627
3.4.13 21:17

Maminky Kladno

Ahojky maminy, najdou se tu nějaké maminy na procházky s prckama. Mám skoro 5 měsíčního chlapečka. Byla bych ráda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
3.4.13 21:51

@janicka23 Jsme tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/212/#…
Já mám podobně stará holčičku:) Napiš do té výše uvedené diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.4.13 21:52

@janicka23 Ahoj je tady diskuze Kladno a okolí tak to zkus napsat tam, já tam taky našla :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.4.13 21:53

@jenny.fields ahooooj :hug: :hug:,byla si rychlejší ale čteš mi myšlenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.4.13 21:54
@sarlota535 píše:
@jenny.fields ahooooj :hug: :hug:,byla si rychlejší ale čteš my myšlenky

Ahoooj :hug: Jen o pár sekundek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
3.4.13 21:54

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
3.4.13 21:58

Dobrá dobrá odpouštím Ti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
3.4.13 22:25
@sarlota535 píše:
Dobrá dobrá odpouštím Ti :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.4.13 16:54

Zdravím :-)

Ahojky maminky a těhulky z Kladna:-),zítra začínám 38.týden a 25.dubna mám termín porodu.Jsem tu velmi čerstvá na Kladně (11 dní) a ráda bych si s někým pokecala a seznámila s nějakou maminkou nebo těhulkou. Čekáme chlapečka Adámka, už se moc těšíme na prcka. Bydlíme na sidlišti Sítná – Kročehlavy, je tu zatím klídek a příjemně :-) Těším se na Vaše ohlasy. Hezký den přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarlota535 1
10.4.13 20:55

@Sara2013 Ahoj,vítám Tě v Kladně a lepší bude když to písneš na diskuzi Kladno a okolí, tam se to hýbe víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4
26.7.17 14:53

Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3 :P :lol: :oops: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.7.17 14:53

Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3 :P :lol: :oops: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
26.7.17 21:29
@Nikky 95 píše:
Ahojte maminy chci se zeptat brzy se budeme stěhovat do kladna :3 mám 3 letou a 5 měsíční holčičku je tam někde nějaké příjemné prostředí pro malé děti? budeme tam nový takže jsem ráda za každý typ děkuji :3 :P :lol: :oops: :* :srdce:

ahoj, je tu diskuze Kladno a okoli, tak napiš tam:-).jinak já mám šestiletou a nejraději chodí na hřište Sletiště nebo do sítenského údolí. dětskou hernu jsme měly rády(mladý se tam líbilo a mají tam prostor i pro mamky)Kulihrášek. Pak je tam malé hrištátko u medvědů a hned kousek vedle nich. V létě letní plavečák Sletiště-teď udělali nově část pro děti-moc hezky.Ahoj J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová