Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jsem maminka ročního chlapečka. Bydlíme s manželem v Kopřivnici. Moc kamarádek na mateřské nemám. Tak hledáme občasné parťáky/parťačky na procházku, hřiště, do herny nebo jen tak na popovídání. Čím víc maminek se nám tady sejde, tím líp!
Ahoj, já jsem taky z Kopřivnice, sice už nejsem na mateřské, ale mám dvě holky (3 a 5 let) a sestru, co má mimčo. ![]()
Ahoj, to je super. Zajímalo by mě, kam s holkama chodíte? Nějaká herna, hřiště atd? Jak je teď tak pochmurno, tak sedíme doma a to je k zešílení..
Dopoledne jsou holky ve školce, já dělám krátký a dlouhý týden, takže chodíme odpoledne buď na hřiště, pokud počasí přeje, což teď už asi nepůjde anebo do kavárny popř. cukrárny s dětským koutkem. Teď se otevřelo nové rodinné centrum, kde je i herna, tak chci zkusit zajít tam. Jinak jsme jezdili do NJ do herny.
Jj, to nové mateřské centrum je kousek od nás, tak taky zvažuju návštěvu. Jen se synem je to trochu složitější. Je teď ve věku, kdy si začíná prosazovat svou a nechce se mi moc podstupovat „divadlo“ na veřejnosti. A taky vím, že ho budu muset hlídat, aby svou zbrklosti neublížil žádnému z děti. Má teprve 13mesicu a zatím se učí, co se může a co ne.
Tak jak jsem viděla fotky, chodí tam hodně malých dětí, za zkoušku nic nedáš, když to nepůjde, můžeš odejít.
já bych ještě chtěla chodit s holkama plavat přes zimu, protože moc vyžití tady není…
@majani @Deňulec ahoj holky..ja se hlasim
my jsme od nejmladší 7mes. 5let a já 32 let, tri baby z Mniší a hledáme si fajn kamošky ![]()
@Sammanthe
ahoj, tak to máme stejně staré dcerky, naše starší má taky pět
mi je 29… co děláte rádi s dětmi ve volném čase?
@Sammanthe
Ahoj, stačí se domluvit a můžem s dětmi někam zajít. Člověk by v takovém počasí rád vyvětral hlavu. Hlavně po těch Vánocích… Jsem ráda, že ten kolotoč už je za námi.
I když letos jsme si to se synem (16mesicu) užívali taky!
Ahoj holky.. Pred tremi mesici jsme se pristehovali do Koprivnice, skoro nikoho tu neznam.. Mam holcicku 17mesicu.. Bylo by fajn tu mit nekoho s kym by se dalo nekam zajit a neco podniknout.. I mala by potrebovala kamarady
![]()
@marketa3706
Ahoj, kdybys chtěla, tak můžeme někam s dětmi zajít. Já mám syna (skoro 18mesicu). Takže stejně jako Tvoje holčička. To by si i vyhráli.
@Deňulec jeee to by bylo super..by si aspon prcci zaradili..
tak jak budes mit cas, tak napis a muzem se sejit..
Holky, tak co treba o vikendu? Ale jestli se vam to nehodi, tak se prizpusobim ja
..a misto musite taky nevrhnout vy, bo porad to tu moc neznam ![]()