Maminky Kopřivnice a okolí

412
10.10.16 08:16

Maminky Kopřivnice a okolí

Ahoj holky. Jsem maminka ročního chlapečka. Bydlíme s manželem v Kopřivnici. Moc kamarádek na mateřské nemám. Tak hledáme občasné parťáky/parťačky na procházku, hřiště, do herny nebo jen tak na popovídání. Čím víc maminek se nám tady sejde, tím líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
10.10.16 20:35

Ahoj, já jsem taky z Kopřivnice, sice už nejsem na mateřské, ale mám dvě holky (3 a 5 let) a sestru, co má mimčo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.10.16 07:48

@majani

Ahoj, to je super. Zajímalo by mě, kam s holkama chodíte? Nějaká herna, hřiště atd? Jak je teď tak pochmurno, tak sedíme doma a to je k zešílení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.10.16 08:22

Dopoledne jsou holky ve školce, já dělám krátký a dlouhý týden, takže chodíme odpoledne buď na hřiště, pokud počasí přeje, což teď už asi nepůjde anebo do kavárny popř. cukrárny s dětským koutkem. Teď se otevřelo nové rodinné centrum, kde je i herna, tak chci zkusit zajít tam. Jinak jsme jezdili do NJ do herny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.10.16 09:33

Jj, to nové mateřské centrum je kousek od nás, tak taky zvažuju návštěvu. Jen se synem je to trochu složitější. Je teď ve věku, kdy si začíná prosazovat svou a nechce se mi moc podstupovat „divadlo“ na veřejnosti. A taky vím, že ho budu muset hlídat, aby svou zbrklosti neublížil žádnému z děti. Má teprve 13mesicu a zatím se učí, co se může a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.10.16 17:27

Tak jak jsem viděla fotky, chodí tam hodně malých dětí, za zkoušku nic nedáš, když to nepůjde, můžeš odejít. ;) já bych ještě chtěla chodit s holkama plavat přes zimu, protože moc vyžití tady není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.12.16 23:10

@majani @Deňulec ahoj holky..ja se hlasim :) my jsme od nejmladší 7mes. 5let a já 32 let, tri baby z Mniší a hledáme si fajn kamošky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.12.16 13:07

@Sammanthe :mavam: ahoj, tak to máme stejně staré dcerky, naše starší má taky pět :-) mi je 29… co děláte rádi s dětmi ve volném čase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.12.16 05:37

@Sammanthe
Ahoj, stačí se domluvit a můžem s dětmi někam zajít. Člověk by v takovém počasí rád vyvětral hlavu. Hlavně po těch Vánocích… Jsem ráda, že ten kolotoč už je za námi. :pankac: I když letos jsme si to se synem (16mesicu) užívali taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.17 18:22

Ahoj holky.. Pred tremi mesici jsme se pristehovali do Koprivnice, skoro nikoho tu neznam.. Mam holcicku 17mesicu.. Bylo by fajn tu mit nekoho s kym by se dalo nekam zajit a neco podniknout.. I mala by potrebovala kamarady :D :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.3.17 13:01

@marketa3706
Ahoj, kdybys chtěla, tak můžeme někam s dětmi zajít. Já mám syna (skoro 18mesicu). Takže stejně jako Tvoje holčička. To by si i vyhráli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 21:11

@Deňulec jeee to by bylo super..by si aspon prcci zaradili.. :mrgreen: tak jak budes mit cas, tak napis a muzem se sejit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.5.17 13:32

Děvčátka klidně, ráda se přidám :) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
2.5.17 15:11

Tak jo, kdy a kde? Jinak se nedomluvime na nikdy.  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 16:26

Holky, tak co treba o vikendu? Ale jestli se vam to nehodi, tak se prizpusobim ja :D..a misto musite taky nevrhnout vy, bo porad to tu moc neznam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí