Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, najde se tu nějaká maminka přímo ze Svitav? Ráda bych našla novou kamarádku s dětima, s níž bychom mohli chodit na procházky, na kafíčko apod. Díky
Hanka
![]()
Hani ty jsi přímo ze Sy? kolik ti je? jak máš staré děti?
Já jsem ze Svitav. ![]()
jojo, přímo ze Svitav
máme 3-letého chlapečka
jo a je mi 30
a tobě? ![]()
Ne já jsem se narodila v Plzni, ale sem jsme se přestěhovali, když mi bylo 17, mamka si tu našla přítele ![]()
Tak to je super
já jsem rodačka, ale nějakou dobu, co jsem byla na škole, tak jsem sem dojížděla jen občas na víkendy a pak jsem se vdala na jižní Moravu
ale zastesklo se mi a tak jsme se přestěhovali sem
v Plzni máme příbuzný, teda z manželovy strany ![]()
Prosím tě a kde ve Svitavách bydlíte? a druhé zatím nee?
![]()
My jedeme na ples do Ostravy, tak blíž písnu zítra do SZ. Ahojky ![]()
My na Rokycance, druhé joo, je v plánu
tak si to užij a zítra písni ![]()
ahoj holky, přistěhovali jsme se ke Svitavám, do Javorníku. Mám roční holčičku a rády bychom našly nějaké kamarádky a kamarády. Taky se nám hodí rady, kam se tady dá chodit s dětma, atd. Petra a Natálka
Ahoj Peti a Natálko
Javorník je od Svitav skok
jak jste tu dlouho? ![]()
Je to skok, ve Svitavách jsme skoro pořád. Koukala jsem, že od nás vede i stezka. Jsme tady od prosince, ale ještě jsme se nestačili moc rozkoukat
chodíte někdo do krůčku, je to tam dobrý ? a co plavání pro děti ? kam se dá ještě s dětma vyrazit ( hřiště a tak…)
Do Krůčku nechodíme, ale pořádají spoustu aktivit pro maminy s dětma, od cvičení po tvořivé dílničky, tak myslím, že to tam může být fajn ![]()