Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
čerstvé těhulky,kralovehradecký kraj??:-) ![]()
Koupili jsme teď dům v Borohrádku (asi 30km od HK) Dnes jsem 10+2tt
A ty?
Ja z Třebechovic:-) ja 7tt:-) jak to zvladas??nevolnosti jsou??a uz doma,nebo pracujici??
nevolnosti už jsou mnohem lepší
celkově se to tak nějak uklidnilo, za což jsem teda ráda ![]()
Já jsem otěhotněla hned po tom co jsem si dělala rekv.kurz, takže jsem práci ani nestihla
A s tou únavou co byla na začátku si ani nedokážu představit že bych někde pracovala. Usínala jsem i za chůze ![]()
Ty někde pracuješ?
Ja uz se taky tesim,az mi zmizi nevolnosti a unava,vstavam pred 7,protoze se musim nasnidat a pres den chodim dvakrat spat,jak jsem unavena:-D Ja jsem na neschopence,mela jsem nevyhovujici prostredi a sem za to i rada,ze tu neschopenku mam
![]()
To naprosto chápu
Všichni říkaj, že teď si ještě máme užít ten klid
Mě čeká zítra první ultrazvuk, tak už se nemůžu dočkat.Snad bude všechno v pořádku ![]()
To snídání mi zabíralo taky a studená fanta
stačili dva tři loky a bylo mi líp ![]()
no ja sklenici vody
a jak to mas s vahou??uz neco nahore??ja driv tomu jidlu mnoho nedala,kdyz jsem se dozvedela,ze jsem tehule,tak jsem zacala pravidelne jist a uz ted si pripadam,jako koule:-D na vsechno se tesim,ale vaha je asi jedine,co me trosku dela vrasky ![]()
Já to měla s jídlem hodně hodně špatný…Pomáhá mi fakt , že teď nemůžu čokoládu a celkově na sladký nejsem
A trápí mě trochu nechutenství no ![]()
Já mám z toho co naberu taky strach, ale když se to s jídlem nebude přehánět, tak myslím že to bude v poho ![]()
Tak já za ty 3 měsíce mám nahoře asi kilo, strašně jsem se bála že to bude víc, ale pohoda
ale vypadám jak kdybych přibrala 10
hlavně večer mám břicho jak v 8 měsíci ![]()
Zejo??:-D ja si taky pripadam,ze sem se nejako obalila,ale pritom vaha to neukazuje:-D jinak ja mam ted chute uplne obracene..pred tim sladky,maso,vajicka..ted tyhle tri veci nemuzu ani citit..uz pomalu nevim,co jist..kazdy den chut na neco jinyho,nez to uvarim,uz to nechci.hrozne se tesim,az se to uklidni a bude mi fajn:-)
verunkka2 píše:
Zejo??:-D ja si taky pripadam,ze sem se nejako obalila,ale pritom vaha to neukazuje:-D jinak ja mam ted chute uplne obracene..pred tim sladky,maso,vajicka..ted tyhle tri veci nemuzu ani citit..uz pomalu nevim,co jist..kazdy den chut na neco jinyho,nez to uvarim,uz to nechci.hrozne se tesim,az se to uklidni a bude mi fajn:-)
jo taky začnu vařit a pak se mi to nechce jíst
Mě teď taky vadí vajíčka a vařená zelenina
to nemůžu ani vidět
Ale co naprosto nenávidim je kafe!! Jen ho cítím a musím pryč! ![]()
Já docela závidím těm holkám co říkaj že v těhu mohli to a to, u mě se to mění neustále ![]()
jo,u kafe to mam taky stejny…driv minimalne dve za den,ted sem dva mesice kafe nemela:-) to ja taky,mam kamosku,ktera mela uplne hladkej prubeh,porod,skoro nic nepribrala,cely tehu nosila veci,co nosi normalne…Ale rikam si,ze jednou sem to chtela,takze si to uziju tak i tak:-) Vis neco vic o tom,jak je to ted s materskou??a jak to mas vubec ty??pobiras ted nejaky penize??kdyz si nesla z prace??
Takze jsi asi taky dost mlada co?? mne je 20 a s pritelem jsem rok a uz cekame,ale oba sme to chteli,takze sme moc stastny:-)
nedostávám nic, nemám odpracováno, ale zatím to všechno zvládáme ![]()
Mě je taky 20
my se před půl rokem dali znova do kupy s tím, že chceme miminko a že se vezmeme
svatba bude v dubnu a mimi se má narodit v říjnu ![]()