Čerstvé těhule Královéhradecký kraj :-)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2170
1.4.12 09:02

Strašně mu důvěřuju,mám za sebou né moc šťastný minulý rok a díky tomu jakej je se cítím už lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
1.4.12 09:13

JJ tak uz vim:-) dekuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
1.4.12 10:04

Není za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
1.4.12 16:33

verunkka2:2 ultrazvuky a jedna poradna teď jdu na druhou 10.4 poradnu jinak teď v utery na vady jinak nic taky se divím ale víckrát mě vidět nechtěli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
2.4.12 13:20
@verunkka2 píše:
zdravim :mavam: jakto,ze takhle malo prohlidek??to je normalka??ja chodila kazdych 14 dni…:-)
Dittaa - Ty konce utikaji asi jeste pomaleji,nez ty zacatky,kdyz sme nateseni na dalsi UZ co??:-)

No řeknu ti, že se mi to vleklo mezi 20-30tt. A teďka to utíká. Jak už sháním věci aby všecko bylo a dodělává se bydlení. A k dr. teďka každý 2 týdny a pak to bude od příště každý týden tak už to uteče. :dance: Ale už se nemůžu prcka. Hlavně od té doby co mi přišla pro něho deka s vyšitým jménem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
2.4.12 13:28

ja uz se na mimco taky moc tesim :-) tak doufam,ze nebudeme mit zlobidlo:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
2.4.12 13:32
@verunkka2 píše:
ja uz se na mimco taky moc tesim :-) tak doufam,ze nebudeme mit zlobidlo:-D

No v to taky doufám. Naší říkají že 2 měsíce to byl se mnou horor. Že se střídali s taťkou, že i v noci jezdili s kočárem. A já má chlapa přes týden pryč, tak doufám, že bude po něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
2.4.12 13:42

:-D ja i pritel jsme byli pry hodny deti,tak budu doufat,ze to bude mit mrne po nas :-D jinak moje neter byla taky neuveritelna,kdyz byla mala,to se nevyspal nikdo,v noci do auta a jezdit s ni v aute,to bylo jediny,kdy spala,po prichodu domu opet rev:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
3.4.12 17:52

tak máme screeningu a jsme zdravý jako řípa velký balvan mi spadl ze srdce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
3.4.12 19:26
@loven píše:
tak máme screeningu a jsme zdravý jako řípa velký balvan mi spadl ze srdce :lol:

tak gratuluju:-) nas to teprve ceka:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
6.4.12 18:44

holky tak jsem v úterý byla na kontrole a vše je v pořádku,kdrásně rosteme,máme 88g :) a úúžasně nám tluče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.4.12 19:02

Ahojda, to mi mame 9plus 2tt, merime 2 cm a v polovine dubna jdu na krev a 2.5 na ultrazvuk do HK k Farragovi..nemuzu se dockat,doufam,ze bude vse v poradku :-)

• Citovat
  • Upravit
2170
6.4.12 19:59

Koukám,že tu všichni chodíme ke stejnému lékaři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
6.4.12 20:04

Tak takhle vypadame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
7.4.12 08:56
@Maaaca píše:
Tak takhle vypadame

Hezounky:-) Holky,myslite,ze kdyby nebylo neco ok,tak by tehu testy neukazovali uz pozitivni vysledek??ja mam kontrolu az 17.dubna,coz je za 4 tydny od posledni kontroly a ja sem z toho nervozni,predtim jsem byla na kontrole kazdy tyden:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová