Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Strašně mu důvěřuju,mám za sebou né moc šťastný minulý rok a díky tomu jakej je se cítím už lépe
verunkka2:2 ultrazvuky a jedna poradna teď jdu na druhou 10.4 poradnu jinak teď v utery na vady jinak nic taky se divím ale víckrát mě vidět nechtěli ![]()
@verunkka2 píše:
zdravimjakto,ze takhle malo prohlidek??to je normalka??ja chodila kazdych 14 dni…:-)
Dittaa - Ty konce utikaji asi jeste pomaleji,nez ty zacatky,kdyz sme nateseni na dalsi UZ co??:-)
No řeknu ti, že se mi to vleklo mezi 20-30tt. A teďka to utíká. Jak už sháním věci aby všecko bylo a dodělává se bydlení. A k dr. teďka každý 2 týdny a pak to bude od příště každý týden tak už to uteče.
Ale už se nemůžu prcka. Hlavně od té doby co mi přišla pro něho deka s vyšitým jménem ![]()
ja uz se na mimco taky moc tesim
tak doufam,ze nebudeme mit zlobidlo:-D
@verunkka2 píše:
ja uz se na mimco taky moc tesimtak doufam,ze nebudeme mit zlobidlo:-D
No v to taky doufám. Naší říkají že 2 měsíce to byl se mnou horor. Že se střídali s taťkou, že i v noci jezdili s kočárem. A já má chlapa přes týden pryč, tak doufám, že bude po něm ![]()
ja i pritel jsme byli pry hodny deti,tak budu doufat,ze to bude mit mrne po nas
jinak moje neter byla taky neuveritelna,kdyz byla mala,to se nevyspal nikdo,v noci do auta a jezdit s ni v aute,to bylo jediny,kdy spala,po prichodu domu opet rev:-D
tak máme screeningu a jsme zdravý jako řípa velký balvan mi spadl ze srdce ![]()
@loven píše:
tak máme screeningu a jsme zdravý jako řípa velký balvan mi spadl ze srdce
tak gratuluju:-) nas to teprve ceka:-(
holky tak jsem v úterý byla na kontrole a vše je v pořádku,kdrásně rosteme,máme 88g
a úúžasně nám tluče ![]()
Ahojda, to mi mame 9plus 2tt, merime 2 cm a v polovine dubna jdu na krev a 2.5 na ultrazvuk do HK k Farragovi..nemuzu se dockat,doufam,ze bude vse v poradku ![]()
@Maaaca píše:
Tak takhle vypadame
Hezounky:-) Holky,myslite,ze kdyby nebylo neco ok,tak by tehu testy neukazovali uz pozitivni vysledek??ja mam kontrolu az 17.dubna,coz je za 4 tydny od posledni kontroly a ja sem z toho nervozni,predtim jsem byla na kontrole kazdy tyden:-)