Čerstvé těhule Královéhradecký kraj :-)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
9.3.12 06:23

Maxmilian se mi taky hrozne libi..a taky jeste sebastian,krystof a kristian..a pro holcicku mame Berenika:-) Jinak,co se tyce toho pareni..musis to brat tak,ze my budeme mit v 26 uz skoro skolni dite a oni budou teprve cekat:-)myslim,ze se toho jeste naparime:-D jinak ja osobne sem si toho uz natancila a propila dost,takze me 4 roky doma neublizi..a myslim,ze pak kdyz je mimo vetsi,tak jednou za mesic nekdo rad pohlida,aby sis mohla jit nekam sednout:-))

Příspěvek upraven 09.03.12 v 06:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 06:25

Jinak nam do Bereniky taky mluvili,ale bude to nase dite,takze sme jim vysvetlili,ze tohle opravdu jejich vec neni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.3.12 08:34

To máš naprostou pravdu :) My to vybírali i aby to sedělo k příjmení a tohle sedělo pěkně :)
Kristián se mi líbí taky ale u chlapa to neprošlo :D
To si taky říkám.A navíc Až nám bude kolem 40 mi budeme mít dospělý děti a budem si už moct dělat co budeme chtít :D a oni budou řešit třídní schůzky a záškoláctví :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 08:51

Presne tak:-) Muj je Josef a chce,aby se malej jmenoval po nem..ja jsem zasadne proti,takze vybiram cokoliv,co ha zaujme vic:-) taze u neho zatim vede Krystof,ale treba krystufek mi pres jazyk moc dobre nejde:-) uvidime,jeste je casu dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
9.3.12 08:57

Taky jsem chtěla Kristiána a neb Maxmiliána a neprošlo mi to :cert: Ale říkám si no co Vojtěch jde aspoň hodně zdrobňovat a tak. Už sem si na toho Vojtu zvykla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 09:03

Vojtisek je peknej:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
9.3.12 09:07
verunkka2 píše:
Vojtisek je peknej:-))

Jsem mu objednala na netu deku na zakázku s jménem. Tak doufám, že nám ve středu neřeknou, že je z něho holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 09:10

:mrgreen: :mrgreen: To :mrgreen: Snad ne,kdyztak obratis,nebo nechas v zaloze na dalsi:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
9.3.12 09:17

Budu muset když tak ještě že ta výšivka je z jedné strany :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
9.3.12 09:19
verunkka2 píše:
Presne tak:-) Muj je Josef a chce,aby se malej jmenoval po nem..ja jsem zasadne proti,takze vybiram cokoliv,co ha zaujme vic:-) taze u neho zatim vede Krystof,ale treba krystufek mi pres jazyk moc dobre nejde:-) uvidime,jeste je casu dost :-)

Taky jsem to zatrhla :D řekla jsem že nechci aby se děti jmenovali po nás :D u nás v rodině nikde taková tradice není, a já s tím nebudu začínat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 09:34

U nich to teda tradice je,ale ja jsem stejne proti:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.3.12 09:43

Ahojda holky,taky nechci aby se deti po nas jmenovali:-D kristian a maxmilian byl taky na seznamu,ale nechce…:-( takze si myslim,ze se stejnak rozhodnem na pisledni chvili:-D vecer jsem se probudila s velkou bolwsti v podbrisku,jako by mi tak nekdo natahoval delohu..no hruza…:-D

• Citovat
  • Upravit
3122
9.3.12 09:51

Ja mam bolesti bricha porad:-) jako kdyz to dostanu,ale to je pry normalnii:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
9.3.12 10:36

No mě právě vůbec nic nebylo a teď tohle…jsem zvědavá,co mi řekne v pondělí gyndař…doufám,že tam bude už srdíčko :think:

• Citovat
  • Upravit
3122
9.3.12 10:38

A nechodis do trebe na gyndu???ja jdu totiz taky v pondeli:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat