Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hlásím se do královehradeckýho kraje jsem 14tt a termín zatím na 2.10 ![]()
no kdyby si chtělo počkat byla bych ráda 10.10 mám narozky tak by byla fazolka pěkný dárek ![]()
bez nějakých výpočtů a počítání jsme skoro celá rodina v říjnu i když může být i září.....naposledy jsem viděla prcka v únoru na srdíčku tak se těším na úterý jedem do Trutnova na skeninng až se těším a přítel viděla zatím tečku tak to bude i pro něj zážitek
také jdu na kontrolu v úterý,doufám že bude vše v pořádku:-)
Ahoj holky. Tak já jsem dneska začala 34tt a už ať je venku. Nemůžu se dočkat. A zatím to vypadá, že asi i dřív bude.
A ani nevím jestli ještě nějaký Uz bude. Už asi jen pak monitor. A prcka uvidíme až u porodu ![]()
jen at je ještě pěkně u maminky v bříšku a pěkně se „dopeče“ ![]()
@loven píše:
hlásím se do královehradeckýho kraje jsem 14tt a termín zatím na 2.10
zdravim
jakto,ze takhle malo prohlidek??to je normalka??ja chodila kazdych 14 dni…:-)
Dittaa - Ty konce utikaji asi jeste pomaleji,nez ty zacatky,kdyz sme nateseni na dalsi UZ co??:-)
Záleží to na průběhu těhotenství a doktorovi,někdo si pacientky hlídá míň,někdo víc.Raději ale budu také chodit každých 14dní a budu k tomu doktora přemlouvat ať mě kontroluj raděni časteji.Chodíš do Třebe k MUDr.Farragovi? ![]()
Jj také,jsem přímo z HK takže chodím sem
.Jé báječnej,nechodím k němu zas tak dlouho,ale péče předchozí gynekoložky se nedá absolutně srovnat!Hlavně díky tomu že jsem zdravotní sestra tak fakt vidím jak se chová perfektně,st
rašně moc mi pomohl
Mne prave taky prijde jeho pristup super..moje predchozi gynekolozka taky hruza :-/ Je fakt,ze ja mela taky na zacatku problemy a prijel kvuli mne i ve svem volnu,takze bych urcite nemenila:-) a kde ma presne ordinaci v hk??ja tam jdu za 14 dni na screening…
Víš kde je Komenského ulice?Schody Bona Publica?Je to v přímo v Paláci Komenium.víš?http://www.mapy.cz/#q=Pal%C3%A1c%20Komenium&t=s&x=15.836151&y=50.207728&z=15&d=firm_2302330_1