Maminky Praha - Modřany

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20507
7.3.12 14:46

Maminky Praha - Modřany

Ahoj, najdou se tady maminky z Modřan či okolí, které by s námi chodili na společné procházky a dětské hříště? Mám dcerku Anetku bylo ji 20.měsíců :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarusenkaM
15.3.12 11:16

ahoj petulle:) sedim doma a premyslim, s kym bych sla na prochazku…tak prohledavam internet a diskuze:) sem teda teprve skoromaminka - dneska 40+2 tt a cekam, kdy uz to konecne prijde:)takze zatim muzu jit na prochazku bez kocaru a pak urco budu moc rada, kdyz zajdeme s kocarem na prochazku nebo na hriste s tvoji anetkou…pokud bys mela zajem, urco napis na ***@seznam tesim se maru a skorokuba:)

• Citovat
  • Upravit
33
5.3.15 13:29

Ahojky, zkouším obnovit tuto diskuzi, abych zbytečně nezadávala novou.
Najde se zde maminka z Prahy 4 - Modřany, Komořany, či blízkého okolí pro společné vycházky s dětmi?
Já bydlím v Komořanech, je mi 34 let a mám 14-ti měsíčního synka.
Moc ráda bych našla maminku - kamarádku, s kterou by se dalo vyrazit na prochajdu, s kterou by se dalo příjemně poklábosit, prostě takovou spřízněnou dušičku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
16.10.15 20:41

Ahoj, jeste nekoho schanis? Ja jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
19.1.16 09:05

Ahoj holky je tu stále někdo na procházky? Bydlím taky v Komořanech s mám malého synka (7 měsíců) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.1.16 09:54

Jsem z Modran, bydlim u cyklostezky a mam 4,5 m holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.11.16 23:10

Nekdo s miminkem?

Ahoj holky, bydlim v Cechove ctvrti, mam holcicku 6 mesicu, pokud by mel nekdo chut si popodivat nebo jit na prochazku, budu rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.17 04:59

Ahoj maminky, zkouším ještě oživit tuto diskusi. Je mi 27 let a mám 2 měsíčního chlapečka. Ráda bych se seznámila s maminkou s podobně starým miminkem na společné procházky, popovídání a nějaké ty lumpárny :-) Jsem z Komořan. Budu se těšit. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová