Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najdou se tady maminky z Modřan či okolí, které by s námi chodili na společné procházky a dětské hříště? Mám dcerku Anetku bylo ji 20.měsíců ![]()
ahoj petulle:) sedim doma a premyslim, s kym bych sla na prochazku…tak prohledavam internet a diskuze:) sem teda teprve skoromaminka - dneska 40+2 tt a cekam, kdy uz to konecne prijde:)takze zatim muzu jit na prochazku bez kocaru a pak urco budu moc rada, kdyz zajdeme s kocarem na prochazku nebo na hriste s tvoji anetkou…pokud bys mela zajem, urco napis na ***@seznam tesim se maru a skorokuba:)
Ahojky, zkouším obnovit tuto diskuzi, abych zbytečně nezadávala novou.
Najde se zde maminka z Prahy 4 - Modřany, Komořany, či blízkého okolí pro společné vycházky s dětmi?
Já bydlím v Komořanech, je mi 34 let a mám 14-ti měsíčního synka.
Moc ráda bych našla maminku - kamarádku, s kterou by se dalo vyrazit na prochajdu, s kterou by se dalo příjemně poklábosit, prostě takovou spřízněnou dušičku:)
Ahoj holky je tu stále někdo na procházky? Bydlím taky v Komořanech s mám malého synka (7 měsíců) díky
Ahoj holky, bydlim v Cechove ctvrti, mam holcicku 6 mesicu, pokud by mel nekdo chut si popodivat nebo jit na prochazku, budu rada.
Ahoj maminky, zkouším ještě oživit tuto diskusi. Je mi 27 let a mám 2 měsíčního chlapečka. Ráda bych se seznámila s maminkou s podobně starým miminkem na společné procházky, popovídání a nějaké ty lumpárny
Jsem z Komořan. Budu se těšit. Petra