Co zajímavého na Černém Mostě?

1147
3.3.12 20:36

Co zajimavého na Černém Mostě?

Ahoj holky, teprve nedávno jsem se přestěhovala s partnerem a 2 dětmi (19 měsíců a měsíc) na Černý Most. Chtěla bych vás poprosit, zda byste mi poradily, co se dá tady dá podnikat. Myslím třeba kam s dětmi (aspoň s tím starším), kam tady na procházky, tip na dobrou restauraci, kadeřnici, sportovní centrum, cvičení atd. Všechno, co taková žena s dětma využije. :D Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
3.3.12 20:53

Před třemi lety jsme se odtamtud odstěhovali, ale žili jsme tam pár let a pracuji tam dosud.(Tedy nyní jen 1× týdně, jsem na MD)
Na procházky s dětmi je super jít dolů k Počernicím,(myslím, že jsou to Horní),ty co tam nejede bus:))Jdeš sídlištěm dolů, pod ZŠ Vybíralova, tam už jsou polní cestičky a cyklotrasa a nějaký nový parčík a pěšky můžeš k počernickému rybníčku a kousek za ním je farma s koníky, jinak u rybníčka je domek, mají tam spousty zvířat, což se dětem líbí, koně, oslíky, kozy, ovce a tak.
Restaurace nic moc, vynikající kosmetička,studio Onyx, jezdím za ní padesát kiláků, protože lepší jsem už nikde nenašla, šikovná paní na nehty, v poliklinice, studio Klárka,oboje za dobré peníze:))kadeřnice nevím, nechodím, kdysi jsem zkusila v to Onyxu, ale nemůžu moc porovnávat, nechodím pravidelně, nosím dlouhé vlasy,cvičení jsem zkusila to studio u lékárny, nevím jak se jmenuje, mají nějaké masážní stroje, bylo to fajn a připláceli nám z práce, ale jakmile jsem se odstěhovala, tak jsem po práci kmitala na bus a domů, nejsme už v Praze, takže cvičit na ČM se mi už nehodilo.
Jinak mě nenapadá, co by se ti ještě hodilo, zkušenosti mám se školkami i školou, když budeš něco chtít poradit, napiš:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.3.12 20:56

Ahoj, já se s dovolením připojím, jsme tady od listopadu a taky to tu ještě nemám prozkoumané. Na procházku chodíme nejvíc k rybníku pod knihovnou krmit ptáčky a nebo do Satalic zadem.V restauraci jsme byli zatím jen v Pizzerii Positano a tam je to super.Mají i dětské jídla a židličku.Jinak jsou tu mateřská centr, ale tam jsme ještě nebyly.Jo a sportovní centrum máme u domu (za kolejema směr Hutě) je to squash centrum a mají tam i nějaká cvičení s hlídáním dětí.

• Citovat
  • Upravit
2451
3.3.12 21:06

Taky si ráda počtu, jsem tu 5 měsíců, za chvíli až se rozhodne junior narodit budu zkoumat co se tu dá a co ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
3.3.12 21:10

Děkuju moc za info.Můžu se zeptat,kde přesně je to studio Onyx?Potřebovala bych ostříhat :x A ta farma s koníky je přístupná pro veřejnost?A ten domes s oslíky taky?Tam bych ráda zašla,syn miluje zvířátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.3.12 21:19

Já jsem se tam nastěhovala, když bylo dětem, 3 a 11 let, takže jsem řešila hlavně školku a dojíždění synka do školy metrem, aby nemusel měnit školu, blbé tam bylo, že děti moc nemůžou samotné ven, bydlela jsem hned kousek u metra, jak jsou ty zahrádky u přízemních bytů.Využívali jsme spíš jiné možnosti, co Praha nabízí, výstavy, zoo, divadla a tak,na sídlišti asi jen ty procházky k rybníku, jednou jsme zkusili i ten bazén v CČM, ale nic moc a pro děti naprosto nevyhovující, ale je to už dlouho, mohlo se to změnit.Jinak sídliště znám fakt dobře, hodně i lidi, co tam žijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.3.12 21:20

My se chystáme na bazén do Hloubětína, je tam slaná voda, tak jsem zvědavá jaké to tam bude a jestli to najdem :think:

• Citovat
  • Upravit
201
3.3.12 21:24

Ten domek s oslíky je soukromý, ale není problém tam jít na procházku, všechna zvířátka jsou vidět přes plot, slepice lezou skrz:)))Nejlíp se tam jde od ZŠ Gen. Janouška, přes ten zakulacený most a pak už jen rovně po asfaltové cestičce a první dům to je. Koníky jsme jen okukovali, ti jsou jak u toho domku, tak pak dál za rybníkem je nějaký jezdecký klub, chodil tam hlavně manžel s dcerkou, já byla s nimi jen občas, je tam hezká asfaltka, ale v přírodě, manžel jezdil na elektrickém vozíčku, takže se mu tam dobře pohybovalo.Jinak Onyx je v ulici Maňákova, červený dům blízko metra,naproti lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
3.3.12 21:25

ahoj, občas vezmem malou do dětského koutku nad Globusem, je to tam velké a pěkné, spousty hraček, hlídají teda až od 3 let, ale můžeš tam být i s menším dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
3.3.12 21:30

mně doposud teda zaujala jen ta cesta kolem rybníka a těch zvířátek, tu znám, ale jinak mi černý most pro vyžití s dětmi až tak moc super nepřijde, bazén máme vybraný později v hotelu step, ale to už člověk zase musí někam jet. Relativně dobrá a hezká hřiště pro děti jsou v parku vysočanská…ale zase to není černý most. Kadeřnici mám v čakovicích a nedám na ní dopustit a co se týče cvičení, budu muset po porodu zkoumat, ale zase to vidím na nějaké dojíždění. Co se restaurací týče, neobjevila jsem tu jednu jedinou co by mi 100 % vyhovovala, co tu absolutně postrádám jsou české hotovky. co se čínských restaurací týče, tak na čerňáku evidentně vietnamci vařit neumí, a pizzzerie mi přijdou předražené…takže…buď jsem náročná nebo nevim :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.3.12 21:34

Je fakt, že hřiště jsem tady nikde pořádně neobjevila.Zatím jezdíme na Vyšehrad nebo do parku Folimanka.Jinka nevím co je odtud dostupné MHD-metro nebo bus.Třeba na Ladronku jsem zjistila, že se jen tak jednoduše nedostanu :think:

• Citovat
  • Upravit
3140
3.3.12 21:41

AHojky, já jsem taky z čerňáku, taky chodíme na prochajdy kolem toho rybníku až do Dolních počernic do parku, tam je to hezký :palec: ale my jsme zatím v kočárku, starší dítka by to asi moc nebavilo :think: je fákt, že s těmi dětskými hřištěmi je to tady bída, žadný normální nejsou :zed:
Jinak já jsem chodila do kadeřnictví salon Natur, a ještě minulý týden poprve do Black Orchid a to druhé se mi líbilo mnohem víc, líp mě ostřihali a vyšlo to i o 500 levněji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.3.12 21:42

Musím souhlasit, že to není nic moc pro rodiny s dětmi, pokud tedy nejste ten prototyp maminek, co se nejraději prochází po nákupním centru CČM :)))Těch tu bydlík taky hodně:)Problém je, že děti ven pustit nemůžete, nějaká hřiště tu jsou, třeba i upravená, ale často na nich posedávají problémoví puberťáci a mladí Romové.Vy máte ještě malé děti, takže tohle vás zatím netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.3.12 22:20
zichisek píše:
My se chystáme na bazén do Hloubětína, je tam slaná voda, tak jsem zvědavá jaké to tam bude a jestli to najdem :think:

tam je to super, doporučuju :) je to schované za domy z hlavní ulice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.3.12 22:21

kadeřnictví v Lásenické, holky jsou šikovné a stojí pár korun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie