Čerstvé těhule Královéhradecký kraj :-)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6044
8.3.12 19:23

Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho :poblion: . Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru :cert: Prostě ty začátky jsou krušný. Teďka mi to příjde už taky na prd pomalu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
8.3.12 19:31
Dittaa píše:
Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho :poblion: . Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru :cert: Prostě ty začátky jsou krušný. Teďka mi to příjde už taky na prd pomalu :lol:

No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka :D to budu skoro na konci těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 19:34
Nika91 píše:
Dittaa píše:
Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho :poblion: . Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru :cert: Prostě ty začátky jsou krušný. Teďka mi to příjde už taky na prd pomalu :lol:
No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka :D to budu skoro na konci těhu :D

Já se cítím zatím dobře. Mám nahoře jen 3 kila budu na původní váze. Jak jsem hodně zvracela tak jsem dost shodila a typuju že teďka až půjdu na kontrolu budu na své. Takže mám čistě břicho zatím žádné otoky, paráda. Ale jen mě hrozně berou kyčle to jediný co mě trápí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
8.3.12 19:40
Dittaa píše:
Nika91 píše:
Dittaa píše:
No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka :D to budu skoro na konci těhu :D
Já se cítím zatím dobře. Mám nahoře jen 3 kila budu na původní váze. Jak jsem hodně zvracela tak jsem dost shodila a typuju že teďka až půjdu na kontrolu budu na své. Takže mám čistě břicho zatím žádné otoky, paráda. Ale jen mě hrozně berou kyčle to jediný co mě trápí. :nevim:

Já právě nezvracím, jen mi je třeba špatně.Já mám připravenej míč, ten mi na to vždycky zabral , tak třeba i teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 19:47

jeee,tak to je hezky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 19:48

No tak to máš dobrý. Já byla i na kapačkách když sem do sebe za 2 dny nedostala ani čaj. Pachy to byla věc. Ale teďka už fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 19:51

mne je tedy zle ve dne v noci:-D budim se nevolnosti a pak mam i chvile,kdy mi je fajn:-) ale to je malokdy:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 19:53

No já zvracela den co den od 6týdne do 19. Strašný!! :pocitac: Jsem ráda, že už to je zamnou ale to horší předemnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 19:58

Ja zatim nezvracela ani jednou,ale nevolno mi opravdu je:-D opravdu jsem jedine rada,ze muzu byt doma. tesim se,az to prejde…19.tyden???tak to doufam,ze u kazdeho to je opravdu jinak a me to do 10.prejde:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
8.3.12 19:59

já když mě trápili nevolnosti hodně, tak jsem ležela celá zelená v posteli a přišel ke mě snoubenec a ptal se mě co je. Tak jsem mu řekla že právě prožívám to nejkrásnější období v životě ženy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 20:21

No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátku :cert: A pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 20:21
Nika91 píše:
já když mě trápili nevolnosti hodně, tak jsem ležela celá zelená v posteli a přišel ke mě snoubenec a ptal se mě co je. Tak jsem mu řekla že právě prožívám to nejkrásnější období v životě ženy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 20:38
Dittaa píše:
No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátku :cert: A pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka :pocitac:

Ale urcite to za to stoji ne??:-) a co to bude????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 20:43
verunkka2 píše:
Dittaa píše:
No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátku :cert: A pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka :pocitac:
Ale urcite to za to stoji ne??:-) a co to bude????

No já doufám, že stojí. To mi ukáže až mu bude 15 nebo 20 :lol: Budeme mít Vojtu. Doufám teda, že mi ve středu neřekne, že upadl a je to holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.3.12 20:44

Ahojda:-) jsem 5+5 tt…a jsem taky pobliz:-) Verci,z Trebechovic jo???Jake mas prijmeni???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová