Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho
. Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru
Prostě ty začátky jsou krušný. Teďka mi to příjde už taky na prd pomalu ![]()
Dittaa píše:
Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho. Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru
Prostě ty začátky jsou krušný. Teďka mi to příjde už taky na prd pomalu
No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka
to budu skoro na konci těhu ![]()
Nika91 píše:Dittaa píše:No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka
Ahoj holky. Nebudu se mezi vás plést já už jsem 30tt což asi už neberete. Ale zavzpomínala jsem si na můj začátek. Já myslela že ho. Do 19tt mě to drželo. A teďka nevím co bych s prominutím sežrala. A to už zase pro změnu nemůžu kvůli cukru
to budu skoro na konci těhu
Já se cítím zatím dobře. Mám nahoře jen 3 kila budu na původní váze. Jak jsem hodně zvracela tak jsem dost shodila a typuju že teďka až půjdu na kontrolu budu na své. Takže mám čistě břicho zatím žádné otoky, paráda. Ale jen mě hrozně berou kyčle to jediný co mě trápí. ![]()
Dittaa píše:Nika91 píše:Já se cítím zatím dobře. Mám nahoře jen 3 kila budu na původní váze. Jak jsem hodně zvracela tak jsem dost shodila a typuju že teďka až půjdu na kontrolu budu na své. Takže mám čistě břicho zatím žádné otoky, paráda. Ale jen mě hrozně berou kyčle to jediný co mě trápí.Dittaa píše:No já se bojím jestli to léto přežiju, jestli budou horka
to budu skoro na konci těhu
Já právě nezvracím, jen mi je třeba špatně.Já mám připravenej míč, ten mi na to vždycky zabral , tak třeba i teď ![]()
No tak to máš dobrý. Já byla i na kapačkách když sem do sebe za 2 dny nedostala ani čaj. Pachy to byla věc. Ale teďka už fakt dobrý
mne je tedy zle ve dne v noci:-D budim se nevolnosti a pak mam i chvile,kdy mi je fajn:-) ale to je malokdy:-D
No já zvracela den co den od 6týdne do 19. Strašný!!
Jsem ráda, že už to je zamnou ale to horší předemnou ![]()
Ja zatim nezvracela ani jednou,ale nevolno mi opravdu je:-D opravdu jsem jedine rada,ze muzu byt doma. tesim se,az to prejde…19.tyden???tak to doufam,ze u kazdeho to je opravdu jinak a me to do 10.prejde:-))
já když mě trápili nevolnosti hodně, tak jsem ležela celá zelená v posteli a přišel ke mě snoubenec a ptal se mě co je. Tak jsem mu řekla že právě prožívám to nejkrásnější období v životě ženy
![]()
No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátku
A pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka ![]()
Nika91 píše:
já když mě trápili nevolnosti hodně, tak jsem ležela celá zelená v posteli a přišel ke mě snoubenec a ptal se mě co je. Tak jsem mu řekla že právě prožívám to nejkrásnější období v životě ženy![]()
![]()
Dittaa píše:
No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátkuA pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka
Ale urcite to za to stoji ne??:-) a co to bude????
verunkka2 píše:Dittaa píše:Ale urcite to za to stoji ne??:-) a co to bude????
No to se říká ale mě fakt nejkrásnější nepříjde. Já si užívám od samého začátkuA pořád to trvá. Teďka ta pitomá cukrovka
No já doufám, že stojí. To mi ukáže až mu bude 15 nebo 20
Budeme mít Vojtu. Doufám teda, že mi ve středu neřekne, že upadl a je to holka ![]()
Ahojda:-) jsem 5+5 tt…a jsem taky pobliz:-) Verci,z Trebechovic jo???Jake mas prijmeni???