Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sandra752 píše:
No Verco,znad Pepcu Fryntovyho???
No jen tak trosku… osobne ne,ale vim o koho se jedna…:-)
Nika91 píše:Dittaa píše:já si pořád přála kluka, a pak jsem nad tím přemýšlela a říkám si že bych byla ráda za oboje. A ten můj prohlásil že to je jedno , ale má strach aby mu něco nebylo
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že joAle teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno
Máme jména vybrané už od začátku , takže teď jen čekáme, aby jsme věděli jak na něj mluvit
U nás byl boj s jménem pro kluka. A já jak byla přesvědčená o holce tak jsem mu řekla, že mi to je jedno. Tak vybíral chlap a já jen odkejvala ![]()
Nika91 píše:Dittaa píše:já si pořád přála kluka, a pak jsem nad tím přemýšlela a říkám si že bych byla ráda za oboje. A ten můj prohlásil že to je jedno , ale má strach aby mu něco nebylo
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že joAle teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno
Máme jména vybrané už od začátku , takže teď jen čekáme, aby jsme věděli jak na něj mluvit
To je muj pritel:-) a ty jsi koho,jestli se smim zeptat??? ;-D
Tak ja jsem prijmenim brychtova a muj pritel neni z trebechovic,ale z rychnova,takze ho asi neznas:-)
Sakra, to prijmeni mi neco hodne rika :- D ja si vzpomenu…:-D
Dittaa píše:
Tak u nás to všichni věděli od 7tt co jsem šla na neschopenku. Jelikož sem jí potřebovala napsat k našim, jelikož na baráku se přes zimu ještě nedalo být
U nas to vsichni vedeli uz od 5tt,protoze jsem sla taky na neschopenku… a u nas se taky nic neutaji,vsichni jsou moc zvedavy,proc nejdu cvicit a proc nepiju atd:-D
Ahoj holky, my jsme tu dvě, jedna z Rychnova a druhá z vesničky u Rychnova (Synkov). Jsme 9+6 a druhá 9+1 tt. … Jen mám pocit, že jsme obě tak o 10 let starší než Vy, takže Vás necháme v klidu povídat.
Jinak je to fajn nápad založit si diskusi ![]()
My se známe z neplodnosti (už skoro 6 let) a takové společné party hodně pomáhají.
Tak držím palce, ať vše proběhne podle představ.
Mimochodem, nejskvělejší porodní asistentka v kraji se jmenuje Baťková a je z Třebechovic. Má tam těhotenské cvičení a přípravu k porodu a taky dělá domácí péči po porodu. Měla jsem ji u prvního dítěte a uvažuju zas, že si ji objednám. Doporučuju ji, protože je opravdu profík a moc milá (pokud máte pocit, že Vás všechno naučí v porodnici a nějakou návštěvu po porodu nepotřebujete, nebudu Vám to rozmlouvat, já jsem ji potřebovala) ![]()
rychnov3 píše:
Ahoj holky, my jsme tu dvě, jedna z Rychnova a druhá z vesničky u Rychnova (Synkov). Jsme 9+6 a druhá 9+1 tt. … Jen mám pocit, že jsme obě tak o 10 let starší než Vy, takže Vás necháme v klidu povídat.Jinak je to fajn nápad založit si diskusi
My se známe z neplodnosti (už skoro 6 let) a takové společné party hodně pomáhají.Tak držím palce, ať vše proběhne podle představ.
Mimochodem, nejskvělejší porodní asistentka v kraji se jmenuje Baťková a je z Třebechovic. Má tam těhotenské cvičení a přípravu k porodu a taky dělá domácí péči po porodu. Měla jsem ji u prvního dítěte a uvažuju zas, že si ji objednám. Doporučuju ji, protože je opravdu profík a moc milá (pokud máte pocit, že Vás všechno naučí v porodnici a nějakou návštěvu po porodu nepotřebujete, nebudu Vám to rozmlouvat, já jsem ji potřebovala)
zdraviiim
ano,pani batkovou znam…:-)) Je pravda,ze je fajn to s nekym prozivat:-D
Batkovou take znam:-) to je fakt dobre s nekym vse prozivat a drzet pri sobe…atd atd…:/)
mě teď spíš připadá , že jsem tak trochu mimo dění
všichni kámoši pořád jezdí někam pařit, a to já teď nemůžu
ne že by mi to paření a pití chybělo, ale ta společnost lidí docela jo.
My jsme vzali kalendář, četli jsme jména a co se nám líbilo, to jsme hned řekli že jo
jediný kdo s tím má problém, je tchýně. Té se ty jména nelíbí, ale to je její problém ![]()
Sandra752 píše:
Me to taky chybi…a jaka jmena???
Kluk bude Maxmilián a holka Zoe ![]()