Čerstvé těhule Královéhradecký kraj :-)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
8.3.12 20:48

:-D ja si taky moc preju chlapecka, u nas je to sama baba:-) tak jmeno pro holcicku v zaloze urcite mate taky ne??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 20:49
Sandra752 píše:
Ahojda:-) jsem 5+5 tt…a jsem taky pobliz:-) Verci,z Trebechovic jo???Jake mas prijmeni???

Ty jsi taky z trebechovic??:-D :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.3.12 20:50

Casto tam byvam…treba te pidle videni znam;-)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
8.3.12 20:51

Prave Verco si rikam,jakou 20ti letou Vercu tam znam;-D

• Citovat
  • Upravit
3122
8.3.12 20:52

Treba zname:-) skym se tady vyskytujes??treba se vybavis ty mne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 20:55

Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že jo :lol: Ale teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.3.12 20:55

No … nechci,aby se nekdo dozvedel ze tehu jsem… od rodiny mi ci pritele… chcem to rict az dyl,az to bude jisty…budes mlcet??? :-D

• Citovat
  • Upravit
3122
8.3.12 20:57
Dittaa píše:
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že jo :lol: Ale teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno :lol:

Jo to verim:-) proto lepsi asi radsi nakupovat neutralni veci:-D nikdy nevis,jak se to tam mimcu poschovava:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
8.3.12 20:57
Sandra752 píše:
No … nechci,aby se nekdo dozvedel ze tehu jsem… od rodiny mi ci pritele… chcem to rict az dyl,az to bude jisty…budes mlcet??? :-D

Jasne,ze budu:-) u nas je to taky stale jeste na pul tajne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 20:59

Mám jen tašku věcí na kluka jinak neutrál. Ale i tak už jsem se smířila s Vojtíkem. Byl by to šok mít holku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.3.12 20:59

Koukam ti Verco na fotku :-D no nevim mno…ale ten kluk mi pripomina jednoho kluka od Horaku :-) treba se pletu…

• Citovat
  • Upravit
3122
8.3.12 21:00
Sandra752 píše:
Koukam ti Verco na fotku :-D no nevim mno…ale ten kluk mi pripomina jednoho kluka od Horaku :-) treba se pletu…

Tak to se pletes hodne:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
8.3.12 21:00

Snhhj

Příspěvek upraven 08.03.12 v 21:10

• Citovat
  • Upravit
3617
8.3.12 21:01
Dittaa píše:
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že jo :lol: Ale teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno :lol:

já si pořád přála kluka, a pak jsem nad tím přemýšlela a říkám si že bych byla ráda za oboje. A ten můj prohlásil že to je jedno , ale má strach aby mu něco nebylo :D Máme jména vybrané už od začátku , takže teď jen čekáme, aby jsme věděli jak na něj mluvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6044
8.3.12 21:01

Tak u nás to všichni věděli od 7tt co jsem šla na neschopenku. Jelikož sem jí potřebovala napsat k našim, jelikož na baráku se přes zimu ještě nedalo být :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová