Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja si taky moc preju chlapecka, u nas je to sama baba:-) tak jmeno pro holcicku v zaloze urcite mate taky ne??:-)
Sandra752 píše:
Ahojda:-) jsem 5+5 tt…a jsem taky pobliz:-) Verci,z Trebechovic jo???Jake mas prijmeni???
Ty jsi taky z trebechovic??:-D ![]()
Treba zname:-) skym se tady vyskytujes??treba se vybavis ty mne:-)
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že jo
Ale teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno ![]()
No … nechci,aby se nekdo dozvedel ze tehu jsem… od rodiny mi ci pritele… chcem to rict az dyl,az to bude jisty…budes mlcet??? ![]()
Dittaa píše:
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že joAle teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno
Jo to verim:-) proto lepsi asi radsi nakupovat neutralni veci:-D nikdy nevis,jak se to tam mimcu poschovava:-D
Sandra752 píše:
No … nechci,aby se nekdo dozvedel ze tehu jsem… od rodiny mi ci pritele… chcem to rict az dyl,az to bude jisty…budes mlcet???
Jasne,ze budu:-) u nas je to taky stale jeste na pul tajne:-)
Mám jen tašku věcí na kluka jinak neutrál. Ale i tak už jsem se smířila s Vojtíkem. Byl by to šok mít holku ![]()
Koukam ti Verco na fotku
no nevim mno…ale ten kluk mi pripomina jednoho kluka od Horaku
treba se pletu…
Sandra752 píše:
Koukam ti Verco na fotkuno nevim mno…ale ten kluk mi pripomina jednoho kluka od Horaku
treba se pletu…
Tak to se pletes hodne:-D
Dittaa píše:
Máme v záloze holčičku. Já chtěla víc holčičku a věřila jsem v ní. Ale přítel mi od začátku tvrdil kluka, že ví co dělal a taky že joAle teďka už chci aby to byl teda ten kluk když už je nakoupíno
já si pořád přála kluka, a pak jsem nad tím přemýšlela a říkám si že bych byla ráda za oboje. A ten můj prohlásil že to je jedno , ale má strach aby mu něco nebylo
Máme jména vybrané už od začátku , takže teď jen čekáme, aby jsme věděli jak na něj mluvit ![]()
Tak u nás to všichni věděli od 7tt co jsem šla na neschopenku. Jelikož sem jí potřebovala napsat k našim, jelikož na baráku se přes zimu ještě nedalo být ![]()