Maminky otesánků aneb bezedná studna :)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Maminky otesánků aneb bezedná studna :)
Zdravím všechny maminy..
máme 7,5 měsíčního klučíka a začínám mít dojem, že nás asi brzy sní i s postelí..Má 72cm a 9,430kg.
Náš jídelníček vypadá takto :
6-7 hod - 210ml UM
10hod - 180-240ml ovocná svačinka
13hod - 220 - 240ml masozel. příkrm
16hod - 210ml UM
19hod - 210ml UM
Aby vydržel tří hodinové intervaly mezi jídlem, musím vymýšlet k blížíci se hodině „H“ i nemožné, div nežongluju s nožema na laně 10m nad zemí a ve chvíli kdy spatří flašku nebo lžičku, konec diskusí. Jak to máte Vy a Vaše kůzlátka..? ![]()
Přeji hezký večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak ten jídelníček vypadá skoro stejně jako u nás.
Malýmu teď bude půl roku. ![]()
7-8 hod - 240ml UM
10-11hod - cca 200g masozeleniny
13-14hod - cca 250g ovoce
16-17hod - 210ml UM nebo 200ml kaše
20hod - 210ml UM
- Citovat
- Upravit
Náš měl - 7 měsíců 9300g a 74cm, 8 měsíců 9860g a 76cm a přitom moc nejí
Obědy dobře, zbytek s bojem ![]()
Edit. Ale je fakt, že jeden čas to doháněl v noci ![]()
Příspěvek upraven 30.09.11 v 20:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ve 4 měsích měl 7160g a 72cm. Teď půjde na váhu až za 14dní. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeee, tak to je dobry, pred par mesicema sem cetla diskuzi, kterou zalozila holcina, co mela pocit, ze jeji mala malo ji - ten vypis jidel tam byl podobnej, teda s tim, ze ty holcice bylo asi deset mesicu a mela tam jeste odpoledni svacinku ![]()
Jinak ja tyhle intervaly tak moc nedodrzovala, teda s tim mladsim, protoze ten kdykoli koholi videl jist, tak se po nem sapal
… a od 9m ji stejne nebo vic (casteji to vic!) nez jeho od 2,5 roku starsi sestra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kačka měla v 6 měsících 9.05 kg ![]()
Podobně to bylo i s kluky
Jedlíci, ale jakmile se začali víc hýbat, šlo to dolů… Nejstarší syn je teda takový „udělaný“ do teď. Není tlustý, MUDr. o něm říká, že má těžké kosti
V 6 letech váha 30kg. Prostředního se naopak snažím trochu „vykrmit“ je celkem hubeňour a chuť k jídlu by mohla být občas větší
3. syn půjde zřejmě ve stopách nejstaršího ![]()
A holky jsou tak nějak v normálu, i když kdyby Simona vážila o chlup víc, asi bych se šla zhulákat
V 1 roce 8,45kg, v roce a půl 8,50kg, takže o rok mladší ségra je o půl kila těžší ![]()
Snad jste se v tom vyznaly, holt 6 dětí je 6 dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas ma 6 mesicu a 75 cm a 8300g
8:00 kojeni
10:00 kojeni (nekdy bojkot tak mlicko z kasi z krabicky)
13:00 masozeleninovy prikrm plnou mensi msiku
16:00 az 17:00 ovocny prikrm cca 6 susenek cely banan a jablko
20:00 kojeni nekdy pridavam po kojeni jeste cca 100ml UM
Nekdy je to vse posunuty a kdyz vyjde ta odpoedni svacinka na moc brzy tak dstane jeste kolem 18:00 kasi ![]()
spsi resim jestli nahodou nema malo mlika, kdyz kojim takhle malo…
jo a ted uz je mi blby pred nim jsit uz kouka ze by chtel taky a nejradsi by mi po tom skocil
nas malej hodne ji ale tlsutoucekj neni spis naopak je tak akorat…
a koukam na fotu a vas je taky tak jak ma byt
a az se zacnou vic hybat tak ot vybehaj ![]()
Mne prijde vas jidelnicek uplne normalni ![]()
Ale je fakt ze nekdy taky musim jit treba hned ven aby jset e vydrzel aspon v kocarku chvili do svacinky nebo obeda ![]()
Příspěvek upraven 30.09.11 v 21:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje 10m je taky jedlík,sní o něco málo víc něž zakladatelce,když jím,tak mi visí na noze a má zase jen 7,5kg, 73cm:)Asi holt dobré trávení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, buďte rády. My matky podvýživ jen slintáme.
U nás taky hysteráky po spatření lžičky, ale z opačného důvodu.
Jídelníček mi přijde ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragola píše:
Kačka měla v 6 měsících 9.05 kg
Podobně to bylo i s klukyJedlíci, ale jakmile se začali víc hýbat, šlo to dolů… Nejstarší syn je teda takový „udělaný“ do teď. Není tlustý, MUDr. o něm říká, že má těžké kosti
V 6 letech váha 30kg. Prostředního se naopak snažím trochu „vykrmit“ je celkem hubeňour a chuť k jídlu by mohla být občas větší
3. syn půjde zřejmě ve stopách nejstaršího
![]()
A holky jsou tak nějak v normálu, i když kdyby Simona vážila o chlup víc, asi bych se šla zhulákat
Snad jste se v tom vyznaly, holt 6 dětí je 6 dětíV 1 roce 8,45kg, v roce a půl 8,50kg, takže o rok mladší ségra je o půl kila těžší
Kdyby jsi neměla metříky, tak bych byla nahraná. Takhle jksem si v tom udělala pořádek. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, děkuji, že píšete..
Docela dobře se u čtení Vašich odpovědí bavííííííím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak muj Adik ma v 8mesicich 11kilo a 75cm a je bezedny- rano v 5-kojeni,v 8 presnidavka s bilym jogurtem a nalamane susenky, v 11 velka sklenicka(a to rve,ze by si dal vic),pak na prochazce ozvejkne cely rohlik,v 17 plna miska kase a v 19 kojeni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zároveň se omlouvám maminkám viz LucaLuca..
Je mi jasné, že pro někoho, kdo bojuje s každou lžičkou musí toto téma znít trpce a na
..Jen my s otesánky se asi zase bojíme (teda mluvím za sebe), že nám vyrostou buřtíci..Ale pevně věřím, že to vyběhají.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
weruuunka píše:
A ve 4 měsích měl 7160g a 72cm. Teď půjde na váhu až za 14dní.
My měly 7kg ve 3 měsících ![]()
Omlouvám se za OT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žampionka píše:
Zároveň se omlouvám maminkám viz LucaLuca..Je mi jasné, že pro někoho, kdo bojuje s každou lžičkou musí toto téma znít trpce a na
..Jen my s otesánky se asi zase bojíme (teda mluvím za sebe), že nám vyrostou buřtíci..Ale pevně věřím, že to vyběhají..
Já v to taky doufám.
Nejvíc jsou na odstřel lidi kteří mi říkají, že mu roztahávám žaludek a budu mít obezní dítě a přitom se do něj snaží narvat čokoládu.
![]()
- Citovat
- Upravit