Od kdy muze mimi cerveny caj rooibos?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Od kdy muze mimi cerveny caj rooibos?
Od kolika mesicu by mohlo mimi pit cajik rooibos? Zatim davam jen vodu, mam novorozene. Prip. jake neslazene cajiky davate vasim miminkum? A od kdy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
davam jen ovocne teekanee, nedavam opravdove caje, jelikoz je v nich tein, takze vlastne kofein a na ten maji deti opravdu hodne casu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a casove od te doby, co davam prikrmy, jinak ma mleko a jine piti je zbytecne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám ovocné a začla jsem je dávat s prvníma příkrmama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
davam jen ovocne teekanee, nedavam opravdove caje, jelikoz je v nich tein, takze vlastne kofein a na ten maji deti opravdu hodne casu
No ale rooibos je bylinkovy caj a kofein neobsahuje. Navic je prirozene lehce nasladly. Jen nevim, od kdy by ho mimi uz mohlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zas nekde cetla, ze prave ovocne caje byt neslazene nejsou buhvi co na zubni slovinu, protoze jsou kysele… tak teda babo rad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani odborníci se kolikrát neschodnou…těžko říct co je dobrý a co není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak píšeš roibos neobsahuje tein, takže klidně bych do pití zařadila, ale asi slabší
naši kluci normálně pijou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem rooibos zařadila s prvníma příkrmama-v 6. měsíci. Jak píšete, neobsahuje tein a tak bych ho střídala s ovocňákama. Ale novorozenci na UM bych asi čaj ještě nedávala…nevím. Zkusila bych laktační poradkyni na nějakém webu nabo konzultovat po telefonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem od Apotheke koupila Bio Dětský bylinny čaj Rooibos a je od 6. měsíce. Koupila jsem ho teď, (synovi je 17. měs.) tak uvidím jak mu bude chutnat:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě rooibos můžou i mimča, dělala jsem slabý a doporučila mi ho i dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem si rikala, ze tak od 5., 6. mesice uz by se mohl. Zatim davam jen cucnout vodicky… kdyz nevim, co uz by mu mohlo byt.
Diky za nazory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit