Maminky podnikatelky 2019

5.10.19 18:09

Maminky podnikatelky 2019

Hezký podvečer, jsou tu takové maminky které začaly letos podnikat? Je možné se společně podpořit, virtuálně si pomoct? Já o vlastním podnikání sním roky. Zaměstnanecký poměr mi nedělá dobře :mrgreen: Jen se odhodlat a skočit do toho. Bydlím v menším městečku a mám možnost si pronajmout skladový prostor o cca 200m za pěkné peníze. Uvažuji o skladu oblečení a aby si mohla přijít pohrabat veřejnost. Nic takového tu není. V čem začínáte podnikat vy? Nebo o čem sníte? Kde je problém? Těším se na pokec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1459
5.10.19 19:02

Obávám se, že v dnešní době levného nového oblečení se sekáč nemá šanci uživit. Pokud to chceš mít jen pro radost a zábavu, tak snad, ale předpokládám, že chceš vydělat. Zas na druhou stranu, pokud u vás široko daleko není nic a víš, že by lidi chodili, tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.19 19:44

Tak jistě že bych to dělala kvůli výdělku:-) Dnes se snad podniká pro zábavu? Ty podnikáš v čem? V mém případě by se nejednalo o obchůdek s velikostí 50m a vyskládaným zbožíčkem, ale o prostor ve velikosti asi 200m, kde bude hodně hadrů v hrabacích koších s cenou v průměru okolo 50Kč za kus. Jeden takový model podnikání znám, frčí jim to spustu let, takže tady to bude určitě taky prosperovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.19 21:36

@Horalka2019 Ahoj, určitě to zkus, samozřejmě v případě, že jsi přesvědčená, že se to vyplatí a pokud máš možnost prostoru za fajn cenu a máš něco našetřeno, myslím si, že nebude až tak moc co ztratit, oblečení bys popřípadě dokázala rozprodat i po netu, což by nebyl ani špatný nápad např časem i e-shop, pokud by se dařilo? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 11:59

@Blondýna74 Děkuju! Beru to tak, že risk je zisk:-) Navíc za život jsem už prošustrovala tolik, že tohle mě nepoloží, ale neúspěch si nepřipouštím. Tajně jsem doufala, že tu najdu začínající podnikatelské duše a vzájemně se podpoříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 13:20

@Horalka2019 Tak to je i můj názor, také budu akorát začínat, je to všechno ještě v úplných začátcích, ale věřím, že se mi to také podaří :) Nechci celý život dělat pod někým, chci být svým vlastním pánem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 14:37

@Blondýna74 A v čem se chystáš podnikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 16:39

@Horalka2019 Něco jako kosmetický-relaxační salon, nevím jak přesně bych to definovala, ale určitě to nebude klasická kosmetika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.19 22:29

To tu opravdu žádné další maminky, které jsou v začátku podnikání, nejsou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat