Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
nenasla by se mezi Vami nejaka maminka, ktera by rada chodila na spolecne prochazky? Jsem cerstva maminka (necely mesic) a bohuzel mam rodinu daleko a zadna z mych kamaradek momentalne nema miminko. Proto shanim nejakou maminku na obcasny pokec, prochazku, kafe… jsem z Prahy 10, ale neni pro nas problem nekam dojet ![]()
Pripadne nevite o nejakych skupinkach maminek, srazech, cvicenich atd?
Diky moc! ![]()
Ahoj
záleží z které části Prahy 10 jsi
já bydlím na Praze 4, na náměstí bří Synků - pokud by to pro tebe nebylo úplně mimo, tak někdy můžeme zajít do Grébovky. A tedy mám už skoro 2 ročního chlapečka
![]()
@Coda To by bylo super
ja bydlim hned vedle Grebovky, chodime tam kazdy den. Jinak to tu moc neznam, bydlime tu od kvetna a to jsem uz nebyla moc mobilni ![]()
@Pol.Pet tak to je prima
v Grébovce jsme skoro každý den - většinou odpoledne… klidně napiš sz a můžem se sejít ![]()
Ahoj, já sice miminko teprve čekám (jsem v 6 měsíci), ale i tak bych se ráda seznámila takhle v okolí s další maminkou, abych pak měla s kým vozit
. Moje kamarádky bohužel taky ještě mimi nemají ![]()
@Lucilů17 ahoj! Super, moc rada se s Tebou seznamim! Pamatuji si, ze i ja jsem v tehotenstvi shanela nejakou kamaradku, bohuzel zrovna byla karantena.
Napis mi klidne do zprav, kdy a kde by ses chtela sejit
a muzeme popovidat. Jinak moc gratuluji k budoucimu miminku
![]()
Ahoj maminky, bydlím také kousek od Grebovky, ráda se k Vám připojím
mám kluka 1 rok ![]()
@Obycmama Ahoj! To je super! Moc ráda tě také poznám/poznáme.
My jsme teď teda nemocní, ale brzy už bychom měli být fit a začneme zase chodit na procházky. Chodíte taky do Grébovky? A kde bydlíte? Klidně napiš SZ. ![]()