Maminky - Praha 10

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
31.8.20 20:53

Maminky - Praha

Ahoj :) nenasla by se mezi Vami nejaka maminka, ktera by rada chodila na spolecne prochazky? Jsem cerstva maminka (necely mesic) a bohuzel mam rodinu daleko a zadna z mych kamaradek momentalne nema miminko. Proto shanim nejakou maminku na obcasny pokec, prochazku, kafe… jsem z Prahy 10, ale neni pro nas problem nekam dojet :)
Pripadne nevite o nejakych skupinkach maminek, srazech, cvicenich atd?
Diky moc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5911
31.8.20 21:13

Ahoj :mavam: záleží z které části Prahy 10 jsi :) já bydlím na Praze 4, na náměstí bří Synků - pokud by to pro tebe nebylo úplně mimo, tak někdy můžeme zajít do Grébovky. A tedy mám už skoro 2 ročního chlapečka :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
31.8.20 21:38

@Coda To by bylo super :) ja bydlim hned vedle Grebovky, chodime tam kazdy den. Jinak to tu moc neznam, bydlime tu od kvetna a to jsem uz nebyla moc mobilni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
31.8.20 22:11

@Pol.Pet tak to je prima :D v Grébovce jsme skoro každý den - většinou odpoledne… klidně napiš sz a můžem se sejít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
2.9.20 13:16

Ahoj, já sice miminko teprve čekám (jsem v 6 měsíci), ale i tak bych se ráda seznámila takhle v okolí s další maminkou, abych pak měla s kým vozit :). Moje kamarádky bohužel taky ještě mimi nemají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.9.20 13:32

@Lucilů17 ahoj! Super, moc rada se s Tebou seznamim! Pamatuji si, ze i ja jsem v tehotenstvi shanela nejakou kamaradku, bohuzel zrovna byla karantena. :zed: Napis mi klidne do zprav, kdy a kde by ses chtela sejit :) a muzeme popovidat. Jinak moc gratuluji k budoucimu miminku :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.9.20 23:02

Ahoj maminky, bydlím také kousek od Grebovky, ráda se k Vám připojím 8) mám kluka 1 rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.9.20 07:29

@Obycmama Ahoj! To je super! Moc ráda tě také poznám/poznáme. :hug: My jsme teď teda nemocní, ale brzy už bychom měli být fit a začneme zase chodit na procházky. Chodíte taky do Grébovky? A kde bydlíte? Klidně napiš SZ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová